יש לי כלב טרייר מעורב הוא נורא שעיר אני לא יודעת עם מה הוא מעורב ...הוא בן 10 בערך והוא חולה באפילפסיה -מחלת הנפילה ... יש לו התקפות ארוכות לפעמים שעתיים![]()
יש לי כלב טרייר מעורב הוא נורא שעיר אני לא יודעת עם מה הוא מעורב ...הוא בן 10 בערך והוא חולה באפילפסיה -מחלת הנפילה ... יש לו התקפות ארוכות לפעמים שעתיים![]()
|
|
ואי חבל לכי לרופא לא יודע צה תעשי אבל אל תשאירי אותו בבית הוא ימות ואז יהיה לך טראומה!!
See a person like me smoke weed till i hallucinate
אחי דבר ראשון אני מבין אותך גם לי יש כלב טרייר מעורב שמצאתי ברחוב ואימצתי בגיל שלושה חדושים הוא חולה גם במחלה הזאת
דבר ראשון אל תיבהל תיקח אותו לווטרינר אם לא לקחת
ממה שהבנתי מהווטרינר אצלנו זה נגרם או מגידול (אצל הכלב שלי זה כנראה לא, הוא בן 5 כולה זה צעיר נחשב) או ממכה יכול להיות שהכלב שלך חטף שהוא היה קטן או משהו כזה
הכלב שלי ברוך ה' ההתקפות היו קצרות יחסית
הווטרינר נתן לי מרשם לתרופה פנוברביטאל וצריך להביא חצי כדור בבוקר חצי כדור בערב אבל זה תלוי במקרה כמובן זה בערך לכל החיים או עד שזה יעבור לכלב סופית למרות שזה לא ממש עובר סופית אף פעם נראה לי
וגם היא נתנה לי עוד משהו שכחתי משהו בבקבוק קטן היא אמרה שיהיה לו התקף להביא לו ובאמת הבאנו לו וזה ישר עזר לו היה צריך להזריק לו את זה דרך התחת
בכל מקרה מקווה שהכלב שלך ירגיש יותר טוב וגם אתה הנה קח עוד מידע שיעזור לך
http://www.petnet.co.il/articles/1231