אדריאנו חייב למצוא את עצמו", כך אומר היום (רביעי) חברו לקבוצה לשעבר, אלבארו רקובה. החלוץ, המושאל מאינטר לטורינו, הביע את דעתו על מצבו הנפשי של הברזילאי: "אם הוא ייקח את עצמו בידיים, הוא יכול לחזור להיות האדריאנו של פעם".
אדריאנו נמצא כרגע בריו דה ז'נירו, על מנת להתאושש מהדיכאון שתקף אותו. החלוץ מטופל בקליניקה מיוחדת, וצפוי לחזור לאינטר בינואר. עם זאת, יכול להיות שהשחקן לא יחזור לאינטר בזמן הקרוב, מספרים מקורבים לשחקן, ורומזים שאולי הברזילאי לא קיבל את מלוא התמיכה מהסן סירו.
"אלה שטויות", הגיב רקובה על הפרסומים הללו, "אחרי 10 שנים במועדון, אני בטוח שזה בלתי אפשרי שאינטר איכזבו אותו. אני חושב שהם עשו כל מה שהם יכלו על מנת לעזור לו, ועכשיו הוא תלוי אך ורק בעצמו".
לגבי עתידו בטורינו, ולשאלה האם יחזור בתום העונה לאינטר, ענה החלוץ: "טוב לי פה. יש לי צ'אנס טוב לשחק. אני כאן עד יוני, ואח"כ נראה. אני יודע שאני יכול לחזור לאינטר, אבל אולי אני פשוט אשאר כאן".
בתוך כך, צוטט היום מאמן פנרבחצ'ה זיקו כשאמר ל'קוריירו דלו ספורט': "אנחנו רוצים את אדריאנו אצלינו, ואנחנו מתכוונים לרכוש אותו כבר בחלון ההעברות בינואר הקרוב". במידה ויגיע החלוץ לטורקיה, יצטרף לברזילאים שכבר משחקים בקבוצה, רוברטו קרלוס, דייויד ואלכס.