נכתב במקור על ידי
Moshe
פתחתי הפעלתי ומחקתי מכמה סיבות: (לא עובד על המקסימום ד"א).
1.זה בדיוני ואתה כמעט לא סובל משחקים בדיונים כאלה
2. יש יותר מדי אנשים להרוג וזה לא כיף כשבאים 40000000 חיילים
3. הגרפיקה סבבה וכל זה אבל זה ממש לא עושה לי את זה
4. המנוע של קרייסיס נבנה בצורה ממש מסריחה , איך תסביר את זה שCOD4 עם גרפיקה שקצת יותר מקרייסיס אני אומר קצת ולא ממש בהרבה , בסדר בקרייסיס יש יותר השקעה בנוף כי הולכים שם בחופי הוואי או מה שזה לא יהיה ו בCOD זה דיי בחורשות בתים וביצות , אבל עדיין COD4 עם דרישות כאלה מינימליות שכמעט לכולם הוא רץ על HIGH/INSANE אפילו אנשים עם כרטיסים מלפני שנה ואפילו שנתיים (דרישות מקסימום היה כרטיסים X1800 - שזה כרטיס ב800 שקל).
לעומת זאת קרייסיס , דרישות מקסימום נתחיל בזה וינדוס ויסטה (גימיק מספר אחד) , אשר נתמך בDX10 (בXP אי אפשר להריץ על ההגדרות הכי גבוהות).
צריך כרטיס מסך 8800 GTS (גימיק מספר 2) , כדי להריץ על ההגדרות הכי גבוהות
וזה גימיק וגימיק פה ההגדרה שלו נובעת מזה שלא כולם יכולים אפילו אפשר לומר קבוצה מאוד מצומצמת יכולה לשחק במשחק הזה על ULTRA HIGH ורק אלו שיש להם את התקציב לקנות כראלה כרטיסי מסך ב2000 שקל פלוס.
אז עכשיו לקראת הקריסימס כל הילדים בוכים להורים שלהם שילכו לקנות להם כרטיס מסך חדש כי שלהם כבר חרא (אבל בעצם מריץ יפה מאוד את כל המשחקים חוץ מקרייסיס העלוב - כן הרשתי לעצמי לתת עליו ביקורת כי זה תת רמה). , ובכך NVIDIA מעלה הכנסות , ATI בתחת כי רשום בהגדרות ובכל מקום NVIDIA , 8800 GTS ושאר העניין , וככה עושים כסף ותרגיל שיווקי .
אז כמו שנאמר קרייסיס נבנה חרא כדי לקדם המון דברים בעניין , המנוע שלו בכוונה נבנה להיות כבד , אני מודה שיש רגעים שחושבים שזה ממש כמו תמונה אמיתית יש מפלים יפים מאוד והכל , אבל לא נהנים מזה באמת אם לא משחקים על ULTRA HIGH ושם כמו שאמרתי לא הרבה יזכו לראות את זה (אולי מי שיקנה מחשב עוד שנה , או שיקנה איזה כרטיס מסך מטורף עכשיו עם מעבד מוזיכרון בהתאם).