אני מתכוון לאלו שלא עבד להם מהלילה שבין ה29 ל30 לנובמבר, והלאה, שלא תכתבו שלא פעל לכם לפני שבוע.
תכתבו כמה זמן לא פעל, ואם הסתדר, אז מה עשיתם בכדי שזה יסתדר ובאיזו ספקית \ תשתית אתם?
תודה רבה,
שבת שלום.
אני מתכוון לאלו שלא עבד להם מהלילה שבין ה29 ל30 לנובמבר, והלאה, שלא תכתבו שלא פעל לכם לפני שבוע.
תכתבו כמה זמן לא פעל, ואם הסתדר, אז מה עשיתם בכדי שזה יסתדר ובאיזו ספקית \ תשתית אתם?
תודה רבה,
שבת שלום.
|
|
נממ,אצלי זה בערך יומיים לא עבד:|
עכשיו זה יסתדר,אני מקווה שלא יקרה שוב,
ניתקתי את המודם כמה פעמים,בסוף עבד לי.
ושבת שלום:]
נערך לאחרונה על ידי BasiC; 30-11-2007 בשעה 18:31.
אני נכנסתי לאטרף והיה רשום.
"דף אינטרנט זה לא פעיל"
יצאתי ונכנסתי כמה פעמים ובסוף הצליח
לאדע מה זה ספקית ומה זה תשתית, אני באינטרנט זהב ובHOT.
אתמול היו לי בעיות וגם היום בבוקר..וכל הזמן בעיקרון..מלפני חודש ככה..או שאני מנסה אחרי חצי שעה וזה מסתדר..או שאם זה לא מסתדר יום שלם אני מנתק תרואטר לחצי שעה ומחבר וזה מסתדר.
צריך לציין שבשבוע האחרון כמעט ולא היו תקלות, עד לפני יומיים שזה שוב חזר.
בקיצור זה מפסיק לכמה ימים ושוב חוזר, או לא פועל כמה ימים ברצף.זה אומר שהבעיה לא סודרה.
.
.
.
.
המלצה לעבור ל012 ולHOT.
בהתחלה היו לי בעיות אם הכתובת שלפעמים האתר לא היה עולה, אז הורדתי את הwww וזה נכנס.
^ לפעמים זה קורה.
אבל עכשיו, הפורום טס, ללא שום תקלה.
מנהל פורום VIP-Games לשעברמפקח קטגוריית משחקים לשעבר
לא יודע אם זה אצלי או לא, אבל אני חושב שאתמול אם אני לא טועה, הפורום עלה לי בקושי, וזה עשה לי בחלקים מהפורום "Cannot find the page..." , לא יודע =@
בברכה, Joni
אני לא יודעת אם זה קשור, אבל אני לא יכולה לשלוח ה"פ או נושאים.
זה מה שמופיע- In order to accept POST request originating from this domain, the admin must add this domain to the whitelist.
מישהו יכול לעזור? }:
נערך לאחרונה על ידי PaintBrush; 30-11-2007 בשעה 21:38.
תשתיט בזק ספקית נטוויז'ן
עבד כל הזמן..
=)
תודה לZipped הסוס ולי על החתימות שלמעלה!!
*לשעבר Zenox*
לא עבד איזה כמה שעות, עכשיו הצלחתי להיכנס.!
יש עוד אנשים עם בעיות מהיום?
היום? כן היו הרבה קפיצות לא עבד למשך כמה דקות, וכשחזר היה איטי מאוד
Rogers Always Works
Keep the blue side up.i
האתר עולה לי והכול טוב ויפה אבל זה פשוט לוקח 10 דקות עד שהוא ניכנס לאתר אם אני רוצה להיכנס לאחד הפורומים באתר אני צריך לחכות שעה ...
ולשלוח תגובה זה בכלל סיוט!
למה זה ככה?
באתרים כמו WALLA אוו GOOGLE זה לא איטי !