טוב אממ זה סיפור שמתחיל ככה הייתה לי חברה שאחרי חודשיים אמרה לי בטלפון שלא מתאים לה יותר שנהיה בקשר והיא אפילו לא הסבירה לי למה פשוט קמה יום אחד יצאה לאיזו מסיבה שתתה והתקשרה אליי אמרה לי שמע אני לא רוצה אותך יותר וברגע הראשוני אני פשוט הייתי בהלם מוחלט שאלתי אותה למה מה קרה פתאום היא אמרה לי שהיא צריכה לחשוב אז אמרתי לה טוב מאמי קחי את הזמן ותחשבי לבד על הדברים ואמרתי לה ואל תיהיה עם בנים אחרים אז היא אמרה לי "פחחח למה נראלך?" (עד היום אני לא ישכח)ואיך זה שחודש אחר כך היא פתאום שולחת לי הודעות ומתחילה לדבר איתי?? מעניין אותי מה יכל לגרום לשינוי הזה??
אחרי כמה ימים התקשרתי אליה (כן יצאתי מושפל מודה) אמרתי לה שמעי אני לא יכול בלעדייך אני חייב שנפגש ומה היא אמרה לי? תשמע יש לי חבר אחר ואני לא רוצה אותך יותר תעזוב אותי בשקט אני כמובן שאני יודע טוב מאוד מזה להפגע למה נפגעתי בעבר לקחתי את הדברים האלה כמאוד פוגעים ופשוט התחלתי להיות בדכאון אחרי חודש של דכאונות ותחושות שהעולם נחרב עלי אני מתחיל לקבל ממנה הודעות כגון " מה נשמע מאמי בוקר טוב למה אני לא שומעת ממך יותר" או למשל היא שלחה לי "מה אתה כועס עליי על מה שהיה אני מצטערת מאוד אני רוצה שתדבר איתי ושנפגש לדבר על הדברים יש הרבה דברים שנסגרו בדרך לא יפה" (ללל שבעי יבת זונה??) זה מה שרציתי לרגע לרשום לה אבל לא..
טוב אממ הבעיה שלי היא ככה מצד אחד אני כל כך שונא את הילדה הזאת יש לה לב מאבן היא ממש הרסה אותי אני זוכר אותו זמן חשבתי על להתאבד ואני בחור בדרך כלל שלא חושב על דברים כאלה ורק להנות מהחיים היא כאילו ממש חמודה ויפה ונותנת ומפנקת והכללל אבל מצד שני היא הילדה הכי זבל שהכרתי בזמנו היא פשוט הרסה אותי
אבל אני גם עדיין אוהב אותה מה אתם אומרים לרדת ממנה ומהררר או לנסות איתה שוב משו??
ויש ילדה אחרת שאני כרגע איתה במין קשר כזה והיא רוצה אותי והכל טוב ויפה ואני מת עליה..אבל אני עדיין רוצה נראלי תקודמת..
מה עושיםםםםםםםםםם???

ציטוט ההודעה