טוב אז ככה אני בן 18...
אני אירגנתי לנו צוות ואנחנו נוסעים לעבוד באילת בבית מלון קלאב אוטל עבדתי שמה כבר פעם 1 שבוע שעבר היה משהו חבל על הזמן...(אבל נסענו 3 בנים לבדוק את המקום לפני שנבוא עם כל החברה)
אז עכשיו ביום רביעי הזה אני נוסע לאילת (אני ראש צוות אני מארגן הכל)
הזמנתי ילדה אחת שאני רוצה אותה היא תבוא בכיף היא בכתה לי למה לא לקחנו אותה איתנו שבוע שעבר ....
קיצור על היום הראשון אני מתחכנן לעשות מסיבה בחדר אני מביא הכל כבר מוזיקה שתיה אני חושב אפילו לקנות טיפות חשק ולשים בכל בקבוקי השתיה שיהיה גם בוודקה חברים שלי אומרים לי תקנה תקנה אבל אני לא רוצה שהיא תישתה את זה עוד בסוף היא תעשה משהו שהיא לא רוצה ועוד לא איתי חחחח
ככה חשבתי באמצע המסיבה שנארגן להגיד לה אני רוצה להגיד לך משהו אבל בפרטיות בואי לחדר ליד אנחנו נקבל 2 חדרים 1 ענק ו1 לזוג
ואני יגיד לה את זה תגידו מה דעתכם :" מאז שהכרתי אותך לפני שנתיים התאהבתי בך שהינו חברים כל הזמן חשבתי רק עליך רציתי רק אותך ובלילה יום לפני יום ההולדת שלה אמרתי לה משהו והיא התחילה לבכות וחיבקה אותי ממש חזק ומאז שניפרדנו היו לי עוד חברות אבל עם כל חברה שהיתי חשבתי רק אליך שהיתנשקתי איתן חשבתי רק עליך...
קיצור אני ימציא לה כבר משהו במקום אבל משהו בסיגנון יש לי ראש לדברים כאלה....
ואז אני יגיד לה משהו שעובד ב80% חחחח תעמצו את זה אם בא לכם..
אני יגיד לה ואי קרינה כמה שאת יפה וחמודה היתי נותן את כל מה שיש לי כל דבר בעולם רק כדי לנשק אותך ופשוט לחכות שניה ולהביא נשיקה קטנה בפה ואז ליזרום... זה עובד כמו לא יודע מה
קיצור רעיונות לשיפור או משהו?
גם ככה אני יעשה מה שיבוא לי לראש באותו רגע אבל סתם לידע כללי מה אתם חושבים![]()

ציטוט ההודעה