שלום חברתי למחשב הארד דיסק נוסף , שאני נכנס לביוס אני רואה שהמחשב מזהה אותו אבל במחשב שלי אין שום דבר שונה .. אני אשמח לעזרה
תודה מראש
שלום חברתי למחשב הארד דיסק נוסף , שאני נכנס לביוס אני רואה שהמחשב מזהה אותו אבל במחשב שלי אין שום דבר שונה .. אני אשמח לעזרה
תודה מראש
|
|
זה הארד דיסק נייד? אם כן תגיד לנו עם הוא הגיע עם דיסק\ים ותגיד את הדגם שלו.
קנית אותו לאחרונה בשביל המחשב הזה? או שהוצאת אותו ממחשב אחר בשביל עוד כמה ג'יגות או בשביל להעביר מידע למשל?
לא נייד , לא הגיע עם דיסק .. נקנה כחדש .
הבנתי שצריך להגדיר אותו בדרך כלשהי ..
הגמפר צריך להיות על סלייב לא ? הבנתי שצריך להגדיר \ לפרמט את הכונן החדש .. משהו כזה
שים את הג'אמפר על SLAVE ועם הBIOS מזהה אותו והמחשב לא תעשה במנהל התקנים סרוק שינוי בחומרה כי אם ה BIOS מזהה אותו אז גם המחשב אמור ותגיד עם הוא SATA או ATA IDE רגיל ועם איזה כבל אתה מחבר אותו כי בשביל ה IDE החדשים צריך UDMA 8 כבל 80 PIN או 66 PIN
אבל הוא אומר שה BIOS מזהה רק ה EXPLORER של WINDOWS לא מזהה .
ותקשיב עלה לי רעיון תוריד את PARTITION MAGIC ותשננה אות כונן נניח לY או Z לא משנה העיקר אות נמוכה מ E גם לא ממש עקרוני קיצר שנה ל Z ותעשה החל תמתין 3 שניות ותעשה ריסט ותראה
יש מחיצות בהרדיסק החדש? , פירמטו אותו פעם?
אם לא איזה וינדוס יש לך? אם יש לך VISTA יש שם תוכנה מובנת אם לא תוריד את התוכנה
Partition Magic 8.
כל זה בהנחה שחיברת נכון ואכן יש זיהוי בביוס
:|
סיבכתם אותו.
אתה יודע איזה חיבור זה? IDE או SATA?
אם זה IDE תוודא שהג'אמפר מתאים לחיבור הכבל.
בכל מקרה, כפתור ימני על "המחשב שלי", "ניהול", "ניהול דיסקים קשיחים".
יהיה לך מחיצה בלתי-מפורמטת, תבחר גודל שאתה רוצה, ותפרמט "פירמוט מהיר".
[חנצ'וווק] *מכין לחנצ'י שוקו* > :] <
D:
לדוד מגל אחי צריך תתוכנה למה הוא לא רואה את זה בווינדוס ולך אתץה תתעסק עם הגדרות ואיזה הגדרות ?דרך ה BIOS ממש אי אפשר!
כן אחי אבל הוא אומר שהווינדוס לא מראה לו תכונן אם הוא היה מראה זה היה אפשרי ואני מובן ביותר פשוט לא רגיל לסימני פיסק