שלום לכולם,
האם פרסום אתרים לגטימיים לפורומים השונים פה זה פרסום?
העליתי פוסט בו פרסמתי את שם האתר בו אני מנהל עם כל הפרטים תוך הדגשה של מהות האתר אותו אני מנהל ובמקום הנכון לאתר פרסמתי אותו.
מנהל העונה לכינוי -BeNeL- מחק אותו וקרא לו פרסום.
עכשיו אני לא נולדתי היום ולא אתמול ואני חבר כבר זמן מכובד פה, מנהל קודם של פורום סלולאר לא הביע התנגדות לפרסום של האתר הקודם שבו ניהלתי, הוא היה אף חבר בו ושם האתר כיכב בכל מקום ע"י המשתמשים פה.
אני פרסמתי את האתר המדובר במספר קהילות גדולות יותר ואף אתר לא מחק לי את הלינק או את הפוסט מהסיבה הפשוטה, הקהילה שלי לא מהווה איום על הקהילה שלו ומהות האתר שלי לא מהווה איום על מטרת האתר שלו.
עכשיו בתור אדמין לאדמין רציתי רק לדעת איפה טעיתי זה הכל אם אפשר.
אגב כאשר מנהל פורום מחליט להכניס לנעוץ את האתרים והקהילות השונות בארץ למתן עזרה ותכנים זה לא פסול או כשהוא מביא את האתר או הקהילה כמתן עזר למשתמש בבעיה, אבל כשבא משתמש ומביא את האתר שלו שהיה בדיעבד אתר די ענק ורציני ועדיין עונה לכל הקרטריונים שצריך כהגברת מודעות בקהילה הישראלית נחשב פה פרסום?
לא רואה פשוט את ההגיון, עזבו שהמשתמש שהוא מנהל אין לו אפילו שנה פה, עזבו שאני לא מכיר את הבחור או הילד שעשה את זה כמפגן כוחניות של מנהל פורום, עזבו את זה ציפיתי ליותר כבוד פה כמו שאני זוכה ליותר כבוד ומתן עזרה בקידום אתרי מקהילות גדולות יותר וקטנות יותר כך ציפיתי גם פה. לא נעים... חשבתי שיש פה יותר הבנה ועידוד ובמקרה שזה היה ההפך לא הייתי אומר לא ולא הייתי מצנזר ונועל, להפך הייתי עוזר כמה שרק יכלתי אבל זה רק אני...
המשך יום נעים וחג שמח לכולכם,
לירון