http://uk.youtube.com/watch?v=RTKzrVv7I_o
בהתחלה זה היה גילוי של זן כרישים קטנים חדש שאוכלים דיונונים כשפתאום הופיע משום מקום כריש מפלצי גדול יותר מאוטובוס!
תראו עד הסוף.
שווה צפיה!!
http://uk.youtube.com/watch?v=RTKzrVv7I_o
בהתחלה זה היה גילוי של זן כרישים קטנים חדש שאוכלים דיונונים כשפתאום הופיע משום מקום כריש מפלצי גדול יותר מאוטובוס!
תראו עד הסוף.
שווה צפיה!!
נערך לאחרונה על ידי Crazy Ninja; 09-12-2007 בשעה 18:17.
אנימטור בפלאש ובפיווטMSN:stavc1@hotmail.com
-מתנה לכבוד יום האהבה:
snopkin:מלא קופסאות אחת בתוך השניה...היא תפתח אחת ובפנים תהיה עוד קופסא וככה הלאה.. אחרי הרבה קופסאות יהיה מכתב שכתוב בו "את פותחת ופותחת ובסוף זה לא שווה לך כלום,קיבלת רק את המכתב הזה ליום האהבה" ואז אני נפרד ממנה.
חחחחח
|
|
אם זה היה אמיתי היה על זה 239923923923232 מליון כתבות, לא ?
אף פעם אל תתווכח עם אידיוט, הוא רק יגרור אותך לרמה שלו ואז יגבור בעזרת ניסיון.
ידידה שלי סיפרה אחותה של הידידה שלי סיפרה לה וזה באמת היא שמעה צעקות וראתה בקטנה יש משטרה כרגע !
נערך לאחרונה על ידי Crazy Ninja; 09-12-2007 בשעה 18:19.
אנימטור בפלאש ובפיווטMSN:stavc1@hotmail.com
-מתנה לכבוד יום האהבה:
snopkin:מלא קופסאות אחת בתוך השניה...היא תפתח אחת ובפנים תהיה עוד קופסא וככה הלאה.. אחרי הרבה קופסאות יהיה מכתב שכתוב בו "את פותחת ופותחת ובסוף זה לא שווה לך כלום,קיבלת רק את המכתב הזה ליום האהבה" ואז אני נפרד ממנה.
חחחחח
לעעע,סתם לא אמתי
אולי מצלמה קטנה?![]()
לא נשמע אמיתי :|
אתה לא רואה שהסרטון הועלה לאתר לפני יותר משנה
עכשיו הם יזכרו אחי ??
לא יעשו על זה עכשיו כתבות כי זה ממש לא אקטואלי
^^
מה שהפייגר שמעליי אמר זה נכון!
וחוצמזה שאחלה כריש![]()
לא אגיוני וגם זה ששתי אלה שמעלי אמרו נכון!
אממ שמעו הכריש הזה כעקרון הוא כריש אמיתי
כאילו , היה לפחות .. הוא נכחד ממזמן קוראים לו מגה-לודון היה ונכחד.. מה שעכשיו נראה לי סתם פברוק
למה לא אמיתי?
יש ליוויתנים בגודל הזה ויותר גדולים גם...
פששש וואוו איזה אבונפחה :]
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992