קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרסום] הם נתנו את הקול שלהם - עכשיו הכל תלוי בקול שלכם!
    על ידי crazy z בפורום כוכב נולד
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 03-08-2010, 23:35
  2. שאלה חובה !!! כולם להכנס ! הכל תלוי בכם !
    על ידי RazZzZz בפורום דיבורים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 26-06-2008, 02:50
  3. [תמונות] הכל תלוי בזוית הצילום - ענק
    על ידי SWISHY בפורום רץ במייל
    תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 13-10-2007, 14:51
  4. תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 24-08-2007, 17:38
  5. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 17-05-2006, 16:14
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

[דיווח]"יש הסכם חתום. עכשיו הכל תלוי ברוני מאנה והרציקוביץ'"

משתמש אטרף האוואטר של קופיקו
    לייקים
    0
    נקודות
    448

ברירת מחדל [דיווח]"יש הסכם חתום. עכשיו הכל תלוי ברוני מאנה והרציקוביץ'"

אביב בושינסקי קישר בין מכבי תל אביב למיליארדר אלכסנדר שניידר, שרוצה לרכוש את המועדון. מקורב להרציקוביץ': "הוא קרוב, אבל לוני עלול לסגת בכל רגע". מאנה: "רק שלוני יחזיר את הכסף והכל יגמר"
    המיליארדר הקנדי ממוצא רוסי, אלכסנדר שניידר, הגיש הצעה בסך 65 מיליון שקל ללוני הרציקוביץ' לרכישת מכבי ת"א, בנוסף ללקיחת חובות הקבוצה עליו. הדבר מותנה בכך שהבעלים הנוכחי יחזיר לרוני מאנה 20 מיליון שקלים, במזומן או בערבויות, הסכום שהאחרון הפקיד במכבי ת"א. בסביבת הרציקוביץ' אישרו את הדברים.
    מי שקישר בין שניידר למכבי ת"א הוא איש העסקים אביב בושינסקי, שאמר היום (ראשון) לאתר ספורט 5: "יש הסכם חתום, כעת הכל מותנה בפיתרון בין לוני ורוני, אנחנו רוצים ששני הצדדים שבעלים כעת יצאו מרוצים".
    מקורב להרציקוביץ' צייר תמונת מצב קצת אחרת: "האיש אכן קרוב, אבל מי שמכיר את לוני מקרוב יודע שהוא עלול לסגת בכל רגע. הציעו לו 65 מיליון שקלים והוא עדיין חושב שעבור מאה אחוזים ממכבי ת"א הוא צריך לקבל יותר. כרגע העניין עוד לא ברור, למרות שהאיש הזה הוא הכי רציני מהשמות שהוזכרו עד עכשיו".
    לאתר ספורט 5 נודע כי בחודשים האחרונים מנסה בושינסקי, שמקורב הן לרוני מאנה והן לדייויד פדרמן, רוכש למכבי ת"א. בין השאר הוא קישר בין רוני מאנה לג'רי שוורץ, שבסופו של דבר נבהל והחליט שלא לרכוש את הקבוצה.
    בושינסקי סיפר כי אנשיו של שניידר כבר ערכו את הבדיקות המשפטיות הדרושות ולא נבהלו מהחובות של מכבי. לדבריו, שניידר אינו מתכוון לגור בארץ אלא למנות מספר אנשים שינהלו בארץ את העניינים עבורו, כאשר השם המוביל כרגע הוא מאיר שמיר, למרות שהוא אינו אמור להשקיע מכספו.
    "שניידר גדל מספר שנים בארץ כך שמכבי ת"א לא זרה לו", אמר בושינסקי. "הוא אמנם מתעסק במירוצי מכוניות, אבל כמו בן אדם שאוהב ספורט הוא יודע בדיוק מי זאת מכבי ת"א. שניידר לא נבהל מהפרסומים האחרונים, זה לא משהו שיניא אותו מהעסקה, אם כבר משהו מבהיל אותנו זה המצב של מכבי ת"א בליגה".

מאנה החליט לדחות למחר את הגשת הבקשה לבית המשפט לפירוק מכבי ת"א, מאחר שלדבריו ביקשו ממנו בקבוצה להמתין. מחר אמורה להתקיים פגישה שתסדיר את העניינים בינו להרציקוביץ', ונראה שכרגע הפערים הכספיים בין הצדדים עומדים על כארבעה מיליון שקלים.
    מאנה אמר היום: "בניגוד למה שכולם אומרים אני פועל כשרק טובת מכבי ת"א נמצאת לנגד עיני. אני האיש שהביא את שניידר ואני מתכוון עכשיו לזוז הצידה, רק שלוני יחזיר לי את כל הכסף שהשקעתי והכל יגמר. אני רק מחכה שהאוהדים שאומרים שאני פוגע במכבי יבואו בסוף לבקש ממני סליחה".

מה אתם אומרים ?העניין סגור ..
    או שעוד פעם סאגת סלומון?

קרדיט לספורט5 על הידיעה
    נערך לאחרונה על ידי GaL; 10-12-2007 בשעה 15:35.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של yoyo44
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מכבי - מי כמוך באלים ה'

אני כבר לא מאמין לכלום כל פעם הם עובדים על האוהדים.

משתמש כבוד האוואטר של Dor
    שם פרטי
    Dor
    לייקים
    0
    נקודות
    0

נעול.
    אסור להעתיק כתבות.
    נערך לאחרונה על ידי -Dor-; 10-12-2007 בשעה 16:42.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:58.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,995 | הודעות: 8,151,577 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect