סתם רציתי לדעת עם מתחילים פה ילדים עם בנות במסיבות?!
עם כן איך? מה עושים? צריכים לשתות או לא?!
חח סתם דיון..
סתם רציתי לדעת עם מתחילים פה ילדים עם בנות במסיבות?!
עם כן איך? מה עושים? צריכים לשתות או לא?!
חח סתם דיון..
|
|
לשתות לא קשור בכלל אחי ..
אתה רואה מישהי או שתלך תדבר איתה הכי טוב זה מה המצב ..
או שאם אתה רוקד עם חברים תמיד היו בנות שיסתכלו אם היא מסתכלת הרבה ובא לך ... לך על זה ..
קודם כל אני מעדיף לשתות כי כשאני שיכור אז אני לא חושב פעמיים.
איך שאתה רואה מישהיא שמוצאת חן בעיניך ישר לך לרקוד איתה , אבל תזהר אם יש לה חבר . אם אתה רואה שהיא זורמת אז סבבה תמשיך איתה וזה.. אם אתה רואה שהיא לא זורמת אז פשוט לך ממנה וחפש מישהיא אחרת . אל תתבאס אם מישהיא לא זורמת חח פעם קרה לי שאשכרה חברה של איזו אחת שהתחלתי איתה דחפה אותי.. ואני נישפך מצחוק שם מולה.XD
רק שלא ישתה יותר מידי ויתנהג כמו דביל
מה דיון פה?
ולשאלה שלך, במסיבות קשה למצוא שיטה.
כולם רוקדים.. פשוט תתחיל לרקוד עם מישהי, תמזמז אותה קצת ואז יש כמה אופציות.
1. או שחבר שלה בא ומאיים עליך, מסיבה אחרונה התחלתי עם כל דבר חי ובערך 5 או 6 ילדים שונים לקחו אותי לצד כל חצי שעה כדי להפחיד אותי. גם כן חמודים.
2. היא מסכימה ואתה ממשיך ואין לך מושג איך קוראים לה, כלום לפחות עד סוף המסיבה. אי אפשר לבקש טלפון או לשאול מה קורה פתאום באמצע. יש מצב גם שהיא תרקוד עם עוד 10 שונים אח"כ. יש מצב גם שתאבד אותה והיא פתאום תלך הביתה.
3. היא לא תרצה.
בהצלחה, נחמד לקחת סיכונים.
דבר אחד יש לי להוסיף על מה שאומרים פה.
אל תבוא לבחורה ותיפול עליה מהשמים ותשים עליה ידיים היא יכולה להיבהל...
תנסה ליצור קשר עין... אם אתה מצליח תחייך אליה ואחר כך תיגש. מפה הכל כבר יזרום בלי בעיה.
ישי התותח
במסיבות אני מתחיל עם בחורה שהיא על הבר, או רוקדת..
בתכלס גבר צריך להזמין ת'אישה אז שהיא על הבר אתה מזמין שתיה, ושהיא רוקדת אתה מזמין אותה לרקוד, או סתם מצטרף אליה לפי הקצב ..
בהצלחה אחויה :]
נערך לאחרונה על ידי -sUIx; 12-12-2007 בשעה 01:36.
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
יאווארדי,,, אני בן 13.5... יש מסיבות לגילים האלה?
שמע, אם אתה רוצה שיצא מזה משהו אחר כך,מסיבה זה לא המקום לחפש.
אם אתה מחפש ריקוד של 10 דקות בערך (או אם יש לך מזל והיא חושבת שאתה חמוד אז עד סוף המסיבה) אז פשוט תנסה ללכת לבנות מאחוריה כזה ולשים את הידיים על המותניים שלה ותראה אם היא זורמת,סבבה אם לא אז לא,אם בא חבר שלה ,אני ממליץ לעשות בפלא הודעה שרשום "סליחה אחי לא ידעתי שיש לה חבר" בפלא ותשמור את זה כתבנית שם,ואז כל פעם שמישהו יבוא אליך תראה לו את זה ,שיקרא,ותלך.
אפשר גם ליצור קשר עין לפני (למרות שהרוב שם רק רוקדות מסתכלות על התקרה וכל שניה מזיזות את הראש אז קצת קשה) איזה חיוך מזויף קטן,תושיט לה יד ואם היא לוקחת את היד שלך אז סבבה תתחיל לרקוד איתה צמוד (כמו SLOW רק לפי הקצב המהיר של השירים,חחחחחחחח באתי לרשום כמו SLOW רק יותר מהיר XDDD).
אם אתה מחפש משהו יותר רציני,תלך עם חבר שמבין בזה לקניון,תתחיל עם עבדות בחנויות בגדים (בדרך כלל הן הכי כוסיות) או סתם כאלה שעוברות שם.
טוב רואים שאתה לא מעודכן. היה ב5.12 בפורום ו ב 6.12 במטרוק כל הבצפר שלי הלך.
מה אתם שרוטים ? בטח שיש מסיבות לגילאים האלהה..
בטירה בלכת בצוףף יש מסיבות נוער שזה ז' - י' כזהה
אם אתה רואה שמישהי מצאת חן בעיניךךך אתה
מקס' רוקד איתה שואל אותה בת כמה היא
מאיפה
אומר לה רוצה נשב בצד קונה לה משהו לשתות
ומדברים ואז לאט לאט זה גולש לנשיקה וכאלו
גשם של עופרת יצוקה.