שתפו אותנו בפאדיחות שלכם
|
|
קיצר מה שסיפרתי אתמול לכמה חברה פה..
פעם ראשונה שהייתי עם האקסית שלי התחלנו כזה להתמזמז וזה קיצר היא התחילה למשש לי למטה והתנשקנו והיא לא הסתכלה כזה בטעות היא הביאה לי וואחד תפיסה בביצה ככה פירקה אותי כמעט הורדתי לי כפה ברפלקס חחחח איזה פדיחות היא כזה
"יו סליחה סליחה אני כזו מטומטמת יווו סליחה"
טחחחחח איזה כאבים
נערך לאחרונה על ידי daniiielle; 14-12-2007 בשעה 15:10.
אממ וואי היה לי אחד דיי נחמד התקבענו לצאת לים באוטובוס בערב 5 חבר'ה קיצר אני תמיד מגיע אחרון אז ראיתי את חברים שלי בתחנה ואני כזה בנאדם סטלן קיצר ראיתי אותם עם עוד איזו ילדה אחת הייתה נראית לי סבבה אמרתי מה אם אנני לא יגיד לה שלום וכאלה כל הערב לא נדבר וזה לא נעים כזה קיצר באתי אליה הבאתי לה נשיקה על הפה בטעות וחיבוק כזה וישבתי עליה כי היא ישבה בתחנה וההיא כולה אדומה עשתה לי מה אתה חושב שתעושה אני כזה איי איי מה את לחץ את ידידה של חברים שלי רציתי להגיד לך שלום שלא יהיה מצב לא נעים אז חבר עושה לי בצד יהומו אפחד פה לא מכיר אותה אז כולם התחילו לצחוק עליי וכאלה קיצר זאת הייתה אחת בת 19 שהייתה בדרך הביתה וכולי הייתי אדום אחו****** חחח יצאתי הכי טמבל בארץ
תגיד לה שאתה רוצה לראות אותה או שתבוא אלייה בבצפר
ואז תגיד לה
בואי רגע, תתקרבי
עוד קצת
נו תתקרבי
ואז תביא בה נוגרה אחושרלוע
למה מי היא בכלל שחושבת שאתה חייב לה משהו?!
carter אתה ילד שרוט בראש שלי חחחח
אני,המשפחה שלי,האקסית[חברה באותה תקופה] והמשפחה שלה הוכלים לים .
קיצור אני והיא מחפשים מקום לשבת ככה בשקט והכל
מוצאים מקום שקט,בלי אנשים מסביב..כולה כמה חנויות שוממות..
אנחנו וישבים מתחילים להתמזמז והכל
ופיתאום אנ כולה כזה בזווית של העין את שני המשפחות
ההורים שלי עם חיוך רחב כזה על הפנים
אמא שלה מסמיקה
ואבא שלה במבט כזה של 'נו טוב..כניראה נחזור אחד פחות לבית'
ואני כזה .."מאמי,ההורים שלנו מסתכלים עלינו.."
ואז כזה היא קמה
"אז..אתה בא לים?"
ונעלמנו להם לאיזה שעתיים XD .
תראו מה זה כמעט פאדיחה, אני הולך לראיין, כוכב רוק ישראלי, שאני מכיר אותו אישית, בשביל המגמה שלי לתקשורת, הפאדיחה, שכמעט הלכתי לראיין אותו ואני לא הכרתי את הלהקה, את השירים שלה, לזה קוראים כמעט פאדיחה. אז עכשיו למדתי טוב על הלהקה שלהם ואני הולך לפגוש אותו בעוד שבוע, שבועיים.
אבל מה שיכל להיות באמת פאדיחה זה כשאני פוגש אותו , ואז להגיד לו "הי תום, מה קורה הורדתי את כל השרים שלכם באימיול!?" חחחח אז בגלל זה לא הורדתי את השירים, אז הוא הזמין אותי להופעה שלהם בתור v.i.p
נערך לאחרונה על ידי triple_x; 14-12-2007 בשעה 16:31.
פעם אחת היתי בברכה ואז אמרתי למישהו שאני מכיר : " וואי ראתה את השמנה הזו פה?"
ואז הוא כזה : "כן זו אמא שלי"
נערך לאחרונה על ידי crecre; 14-12-2007 בשעה 17:34.
תמיד תזכרו שלוש צימחונים ומי שחושב שזה שלושה שתמיד יזכור : "צימחונים הם נקבות!!!!"בשר בנשמה!!!
חחחחחחחחח פעם אני וחבר שלי חיכינו לטרמפ עם איזה אחד...
קיצר סתם חיכינו בצומת ודיברנו על מכוניות אז אמרתי לו שאני גרוע בלזהות מכוניות (באותה תקופה לפחות חח)
קיצר עוברות מכוניות ההוא זורק שמות וזה... התחלתי גם
הנה סובארו... ואני רואה איזה טרנטה קטנה כזאת אני עושה אה וזאת סתם טרנטה
אז זה שהיה אמור לקחת אותנו עושה "זאת הטרנטה של אבא שלי" כולו זעוף רציתי לבכות...
ישי התותח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חח
תגיד לה שאתה רוצה לראות אותה או שתבוא אלייה בבצפר
ואז תגיד לה
בואי רגע, תתקרבי
עוד קצת
נו תתקרבי
ואז תביא בה נוגרה אחושרלוע
למה מי היא בכלל שחושבת שאתה חייב לה משהו?!
carter אתה ילד שרוט בראש שלי חחחח
לא פדיחה שלי - של חבר קרוב.
איזה פעם חבר מאוד ישן שלו מהיסודי הזמין אותו אליו הביתה. פעם הם היו חברים ממש קרובים ובתקופה שהוא הזמין אז שנים הם לא ראו אחד את השני.
קיצר אז החבר שלי בא אליו והכל נהנו וזה ופתאום אמא של אותו חבר ישן נכנסה וחבר שלי מכיר אותה אז הוא כזה מסתכל ורואה שהיא תפסה יפה בטן אז הוא אומר לה מזל טוב באיזה חודש את ? והאמא אמרה שהיא לא בשום חודש.
אחרי זה הוא דיי ברח מהבית חבר שלי....
למה ה' לוקח את הטובים ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
לא להגיב בלי סיפור בבקשה.