בניון היה יכול ואמור היה לפחות לנסות להציל תגול הזה של טבס. הוא היה על קו השער ולא עשה כלום.
גם במשחק של צ'לסי, הטעות של בן חיים בשמירה.
בניון היה יכול ואמור היה לפחות לנסות להציל תגול הזה של טבס. הוא היה על קו השער ולא עשה כלום.
גם במשחק של צ'לסי, הטעות של בן חיים בשמירה.
|
|
איזה באסה נפלתי בווינר שמתי ליברפול לוקחת וגם צ'לסי![]()
היה משחק יפה צ'לסי ארסנל, הנעת גדור מהירה, בסוף היו הרבה מצבים והתקפות.
וזאת לא טעות של בן חיים כמו שזאת טעות של צ'ך. יאשימו את צ'ך בשער הזה לא את בן חיים פשוט יציאה נדירה גרועה שלו.
שבה לא מספק את הסחורה ואני משוכנע שאם דרוגבה היה שם צ'לסי היתה שמה גול.
רק שימו לב איזה דבר מפחיד זה, נגיד דרוגבה בהרכב ואתם מסתכלים על הספסל של צ'לסי. שבה, באלאק ופיזארו :X
שחקנים שבאו לשם בשיא לא ממש מתאקלמים..
מישהו יודע איפה מאלודה בכל הסיפור הזה? הוא פצוע?
ארסנל הגיעה למצבים הרבה יותר נוחים מצ'לסי אז תאמין לי צ'לסי יצאה בזול. ועוד פסלו לארסנל שער חוקי.
בקיצור- הגיע להם לנצח. אולי לצ'לסי הגיע לכבוש אבל ארסנל הייתה יכולה לסיים עם רביעיים תמשחק הזה.
בואנה בן חיים היה כזה עלוב היוםן
Siete
קיצר השדים הבכיינים הם חבורה של פוקסיונרים ויאללה ארסנל לאליפות
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
לא היה משחקים כל כך טובים אתמול אני אומר תאמת .....
אבל מה שכן מהלך אחד הספיק לרונאלדו להעמיד את רוני במצב שכל חלוץ היה חולם אליו שחקן ענק רונאלדו , כמו רוביניו שהוביל לגול השני , אבל לא אהבתי לראות את מנצסטר ככה מסתגרת כל כך הרבה..... אבל ליברפול גם לוזרית לא האמנתי ..... גאררד היה אפס..
Siete
סקיילאנסר אל תשחק אותה
כולה קרן מה אתה מתלהב מה רונאלדו עשה כל המשחק
וג'רארד ביום הכי חלש שלו לוקח כל שחקן עלוב של ריאל צא מהסרט
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
עדיף שתישב בשקט באמא שלי אל תתפוס תחת יא מסכן אני אומר מה שאני רואה לא אוהד את ליברפו לולא אוהד את יוניטד רונאלדו הציב את רוני פעמים לגולים בטוחים וזה מספיק חח גרארד יותר טוב מכל שחקן של ריאל אה ?
חח שב שב תנוח , גרארד אחד השחקקנים הטובים בעולם שאר ההתקפה שלכם סתם אפסים כולל הבלוף הזה של פרננדו טורס :\ זה הדעה שלי אליו סתם שחקן אפס חושב שהוא משהו לא הוכיח כלום בנתיים אז הביא גול נגד קבומצ מסכנה כמו מרסאי כל ההתקפה שלכם אפסים יוסי בניוןל הכי טוב שם גרארד במשחקים גדוולים לא עושה כלום וכולם יודעים אצת זה וגם בגגלל זה ליברפול לא מגיע לשום אליפות נגד מילאן חושך
גם שהם לקחו הוא היה חושך עד שהם התחילו לשחק זה הדעה שלי על ליברפול, יוניטד יותר טובה , עשתה בונקר ושיחקה בהילוך שני כמעט ונצחה בלי להתאמץ הרבה בהגנה.
מי יתן נקבל את ליברפול .
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 17-12-2007 בשעה 18:16.
Siete
היום מדברים שטויות???
קאקה גילח את התחת, רונאלדיניו חזר מטראק בצ'ילה וייצא מהארון, פראנק לאמפרד התוודה שהוא אכל ארנב ברוטב שמנת ופטריות.
מה אתה דפוק בשכל?
יוסי לא הכי טוב שם, הוא שחקן שעוזר.
טורס אחד החלוצים הכי טובים בעולם פשוט תותח וג'רארד לא עושה כלום במשחקים גדולים? אני חושב שלא ראיתי את גמר ליגת האלופות ב2005 :o
יהיה כיף!
OZZY אני ראיתי דברים שהייתי מת לראות תאמין לי תאמרו מה שתרצו , כן AZAX ממש יוסי " רק שחקן עוזר שם " 90 דקות נגד מרסי ויוניטד " רק שחקן שעוזר שם " , יאלה תודו בזה הסגל של ליברפול צריך להתעלות עד הסוף ושכל השחקנים יתנו את הכי טוב שלהם כדי לנצח קבוצות כמו יוניטד וארסנל , טורס הזה סתם אגואיסט מסריח , זה הדעה שלי תחשבו מה שאתם רוצים , גרארד עד לפני שנתים היה השחקן הכי יעיל בעולם אז זהו שלדעתי הוא כבר לא , ואני יודע שיש הרבה שיסכימו איתי , היום יש את רונאלדו , רוביניו , מסי , פברגס, וכמובן קאקא , ועוד ועוד ועוד משמרות השתנו , השחקנים האלה כמו גרארד מחליפים מקומות כל הזמן עושים מה שהם רוצים על המגרש , כמובן שרובם יותר התקפים ממנו , ובגלל זה אני אומר , הוא שחקן ענק ולידו אין שחקנים כאלה גדולים אין מה לעשות , הסגל של ליברפול פשוט לא מספיק טוב גם אבי מלר שגיא כהן כולם דברו על ליברפול באותו מילים שאני מדבר, זה הדעה שלי , והרבה יסכימו איתי , יוניטד עולה אליה בכמה רמות , אתם תראו את זה באולדטרפרד וגם לדעתי ארסנל תנצח אותה באמריות .
גררד לא יכול לקחת את ליברפול בידים וכמובן שלא "פרננדו "בלוף" טורס יעשה את זה :\ . אני אישית שונא אותו כמו שאתה OZZY שונא את מסי :\ דרך אגב 5555 הודעות איזה חזק
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 17-12-2007 בשעה 20:32.
Siete