קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מתי אני אמור לקבל זימונים וכד'
    על ידי morielll בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 03-11-2010, 15:25
  2. [שאלה]מתי אני אמור לקבל את הצו ראשון?
    על ידי Human בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 03-08-2009, 10:12
  3. מתי אני אמור לקבל את הרישיון מפלסטיק ???
    על ידי ATNI בפורום נהיגה וכלי רכב
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 04-03-2008, 17:47
  4. מתי אני אמור לקבל מנילה??
    על ידי Boom Shankar בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 26-10-2007, 11:01
  5. מתי אני אמור לקבל בערך צו ראשון?
    על ידי -עדי- בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 17-09-2007, 09:30
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

מתי אני אמור לקבל זימונים!?

ברירת מחדל מתי אני אמור לקבל זימונים!?

הלכתי לסיכום פרופיל פני חודש אמרו לי 82 ועד עכשיו לא קיבלתי זימון אחד
    זה קשור אולי למה שאמרתי בצו ראשון כי לא ידעתי ממש מה כל חיל עושה אז אמרתי סתם שאינ רוצה להיות טנקיסט ות'כלס זה נשמע סבבה כזה יחסית אבל אני רוצה לבדוק מקומות אחרים.
    אז בקצורו מתי אני אמור לקבל זימונים?! וקיבלתי תאריך גיוס כבר 17.11.08

2. קישורים ממומנים

על מה הורידו לך את הפרופיל ל82? זה תלוי מאוד בבעיות הרפואיות שלך.
    הפרופיל שלך עצמו הוא פרופיל קרבי אבל יכול להיות שיש לך בעיות שפוסלות אותך מיום סיירות או צוות אוויר שהם הזימונים הקרביים שמקבלים לפני גיוס עד המנילה. בקשר לקב"א באותם זימונים - לצוות אויר דרוש קב"א 54 ומעלה (יש גם הגבלה על דפ"ר מסויים אני חושב 60-70+) ליום סיירות (יום שדה) דרוש קב"א 52 ומעלה.
    זימונים למקומות במודיעין זה נורא תלוי בקב"א שלך... אם הקב"א שלך גבוהה (בעיקר חשוב דפ"ר גבוה) אז אתה תתחיל לקבל זימונים לפרוייקטים כמו שחקים, חבצלות... יש גם גאמא שמקבלים חברה שלומדים מחשבים (לא חובה יש כאלה שמקבלים גם בלי ללמוד מחשבים).
    יש גם תלפיות שזאת תוכנית הלימודים הכי גבוהים בצה"ל ודרוש לשם קב"א 55-56 ודפ"ר גבוה 80-90
    בעיקרון שמע קבעו לך סופית את הפרופיל רק לפני חודש אז יכול להיות שעוד תקבל.

מאוד יעזור אם תכתוב על מה הורידו את הפרופיל ומתי היה הצו ראשון שלך.
    נערך לאחרונה על ידי A.C.K; 16-12-2007 בשעה 19:05.

ישי התותח

אתם כולכם לא מבינים כלום אני מכיר בלשכת גיוס אנשים וזה הולך לפי הקבא והמקצוע שלך

ציטוט נכתב במקור על ידי Xn4T צפיה בהודעה
    אתם כולכם לא מבינים כלום אני מכיר בלשכת גיוס אנשים וזה הולך לפי הקבא והמקצוע שלך
    אתה גם חצוף וגם מראה כמה הידע שלך קטן.
    אם היית קורא את התגובה שלי כמו בנאדם היית סותם תפה.
    פעם אחרונה שאתה אומר לאנשים שהם לא מבינים כלום.
    נערך לאחרונה על ידי A.C.K; 16-12-2007 בשעה 19:07.

ישי התותח

הצו ראשון היה מזמןןן לפני חצי שנה ככה בחודש ה 6 אני זוכר לא זוכר מדויק והורידו לי על נזלת אלרגית בעעע

טוב תשמע בקשר לזימונים קרביים (יום סיירות וצוות אויר) אתה צריך להתקשר ללשכת גיוס ולברר את זה.
    תתקשר אליהם תשאל אם אתה אמור לקבל יום סיירות.
    בקשר לצ"א (צוות אויר) תיכנס לקיוסק אישי ותבדוק
    https://www.aka.idf.il/giyus/Login/?...moduletogoto=1
    אם אתה אמור לקבל זימון אמור להיות רשום לך צוות אויר - מתאים לצוות אויר

במקרה שלא רשום ואמרו לך שאתה לא אמור לקבל יום סיירות אז תנסה לבקש חריג... למרות שברגע שיש בעיה רפואית שמונעת ממך זה די בעייתי.
    אם הקב"א שלך גבוהה יכול להיות שתקבל זימון לאיתור צדדי לחובלים (במקרה והאלרגיה שלך לא מונעת חובלים).

בקשר לזימונים למודיעין וכאלה - זה תלוי בקב"א שלך.

ישי התותח

ציטוט נכתב במקור על ידי A.C.K צפיה בהודעה
    על מה הורידו לך את הפרופיל ל82? זה תלוי מאוד בבעיות הרפואיות שלך.
    הפרופיל שלך עצמו הוא פרופיל קרבי אבל יכול להיות שיש לך בעיות שפוסלות אותך מיום סיירות או צוות אוויר שהם הזימונים הקרביים שמקבלים לפני גיוס עד המנילה. בקשר לקב"א באותם זימונים - לצוות אויר דרוש קב"א 54 ומעלה (יש גם הגבלה על דפ"ר מסויים אני חושב 60-70+) ליום סיירות (יום שדה) דרוש קב"א 52 ומעלה.
    זימונים למקומות במודיעין זה נורא תלוי בקב"א שלך... אם הקב"א שלך גבוהה (בעיקר חשוב דפ"ר גבוה) אז אתה תתחיל לקבל זימונים לפרוייקטים כמו שחקים, חבצלות... יש גם גאמא שמקבלים חברה שלומדים מחשבים (לא חובה יש כאלה שמקבלים גם בלי ללמוד מחשבים).
    יש גם תלפיות שזאת תוכנית הלימודים הכי גבוהים בצה"ל ודרוש לשם קב"א 55-56 ודפ"ר גבוה 80-90
    בעיקרון שמע קבעו לך סופית את הפרופיל רק לפני חודש אז יכול להיות שעוד תקבל.

מאוד יעזור אם תכתוב על מה הורידו את הפרופיל ומתי היה הצו ראשון שלך.
    לא מדויק , במודיעין הם לא מסתכלים על הדפר אלא רק על הקב"א. יש לי קב"א 56 ודפ"ר 70 והייתי במיונים של שחקים\חבצלות , גאמא ומודיעין אלקטרוני...

ציטוט נכתב במקור על ידי BlindGuardian צפיה בהודעה
    לא מדויק , במודיעין הם לא מסתכלים על הדפר אלא רק על הקב"א. יש לי קב"א 56 ודפ"ר 70 והייתי במיונים של שחקים\חבצלות , גאמא ומודיעין אלקטרוני...
    מעניינת אותם בעיקר יכולת שכלית.
    אני אמחיש לך את זה ככה:
    קח דוגמא בנאדם שהמבחנים הלכו לו מצויין וקיבל דפ"ר 80-90 אבל בראיון אישי הוא נפל והקב"א הסופי שלו 53
    לא ישלחו לו זימונים למודיעין? ישלחו ועוד איך כי לא מעניין אותם שאולי הוא לא חברותי וכל שאר הדברים ש"מנבאים" בראיון האישי שמהווה 33% מהקב"א.
    נערך לאחרונה על ידי A.C.K; 17-12-2007 בשעה 22:20.

ישי התותח

ציטוט נכתב במקור על ידי A.C.K צפיה בהודעה
    מעניינת אותם בעיקר יכולת שכלית.
    אני אמחיש לך את זה ככה:
    קח דוגמא בנאדם שהמבחנים הלכו לו מצויין וקיבל דפ"ר 80-90 אבל בראיון אישי הוא נפל והקב"א הסופי שלו 53
    לא ישלחו לו זימונים למודיעין? ישלחו ועוד איך כי לא מעניין אותם שאולי הוא לא חברותי וכל שאר הדברים ש"מנבאים" בראיון האישי שמהווה 33% מהקב"א.
    תאמין לי שהיכולת השכלית שלי גבוהה , עשיתי מלא מבחני אייקיו ויצא לי מעל 140 . אני לא בא להתרבב פה אבל נראה לי שהמבחנים של הצו ראשון ממש לא משקפים. בבית הספר אני לומד במגמה מיוחדת ככה שסיימתי מתמטיקה אנגלית וכימיה ( כולם 5 יחידות)... ואני מכיר אנשים ממש ממש לא חכמים שפשוט קיבלו דפר 90.... 4 יחידות מתטמתיקה , 3 אנגלית וזה לא אומר כלום.
    בעיקרון לדעתי המבחנים האלה בצו ראשון לא שווים כלום אלא הראיון האישי שווה ובכל מקרה זה לא קשור לדיון P: .

ציטוט נכתב במקור על ידי BlindGuardian צפיה בהודעה
    תאמין לי שהיכולת השכלית שלי גבוהה , עשיתי מלא מבחני אייקיו ויצא לי מעל 140 . אני לא בא להתרבב פה אבל נראה לי שהמבחנים של הצו ראשון ממש לא משקפים. בבית הספר אני לומד במגמה מיוחדת ככה שסיימתי מתמטיקה אנגלית וכימיה ( כולם 5 יחידות)... ואני מכיר אנשים ממש ממש לא חכמים שפשוט קיבלו דפר 90.... 4 יחידות מתטמתיקה , 3 אנגלית וזה לא אומר כלום.
    בעיקרון לדעתי המבחנים האלה בצו ראשון לא שווים כלום אלא הראיון האישי שווה ובכל מקרה זה לא קשור לדיון P: .
    כן זה אכן דיון אחר והדעה שלי היא הפוכה לגמרי משלך חח
    אני ממש נגד הראיון אישי הזה ולא חושב ש10 דקות שיחה עם ילדה בת 18 יכולה לקבוע ולנבא יכולות שלי.
    בקשר למבחנים אני לא כל כך מבין בזה אבל אני אגיד לך משו אני מקווה שלא תיעלב או משהו.
    המבחנים באים לבחון יכולת שיכלית נטו.
    בביצפר ובבגרויות שאתה ניגש אליהן זה שונה... כמובן שבשביל לגשת לבגרויות מוקדם וברמה מוגברת צריך יכולת שיכלית אבל גם השקעה והתמדה תופס פה מקום לא קטן.

זאת דעתי בכל מקרה אבל שוב אני לא ממש מבין בזה.

ישי התותח

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:46.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,838 | הודעות: 8,150,420 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect