קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] מה דעתכם על החופש הגדול
    על ידי Daniel בפורום השכלה ולימודים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 29-08-2008, 18:21
  2. דיון| עוד שבוע למניאק הדרבי הגדול
    על ידי gangsta for life בפורום כדורגל
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 09-02-2008, 19:15
  3. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 18-12-2007, 20:41
  4. [דיון]מי לדעתכם הטניסי הישראלי הגדול בזמנים
    על ידי -Shon- בפורום ספורט כללי
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 28-09-2007, 16:17
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 42

[דיון]אם ה"בום הגדול" יצר את העולם אז איך הכל מסודר?

God defend me from my friends ; from my enemies I can defend myself
    שם פרטי
    גל
    לייקים
    3
    נקודות
    186

ברירת מחדל [דיון]אם ה"בום הגדול" יצר את העולם אז איך הכל מסודר?

איך יכול להיות שהכל כזה מתוכנן ומסודר...איך יכול להיות שבעזרת בום אחד הדבורים מעבירים מפרח לפרח את הנקרא לזה "זרע"
    איך שבעזרת בום אחד הטבע כל כך מושלם? זה לא יכול להיות דבר כזה חברים...אני אומר לכם עכשיו שאם תחשבו על זה טוב טוב תבינו שלא יכול להיות שבעזרת בום אחד הכל מושלם...
    ה' דאג שהכל יהיה מושלם והכל יהיה מתוכנן, הריי יש לו כוחות על-טבעיים אז הוא סידר את זה שלא יהיו טעויות...
    צבא עושים באהבה, או לא עושים בכלל.
    ציטוט נכתב במקור על ידי Aviv.E צפיה בהודעה
    האם יש קונספירציה בפורום משוב שבו "אתם" [ מי שעונה שם הרוב ] החלטתם לענות את המשתמשים בכך שתעלו את הצפיות ולא תענו .. ?

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של guetta17
    לייקים
    2
    נקודות
    5
    משפט מחץ
    כולנו באותה סירה והיא טובעת

צודק
    אבל אני חושב שכן היה בום אבל... השם יצר אותו ואולי כל הדינוזאורים וכל השאר הם חלק מהדרך בה השם יצר אותו עד שהגענו לבני אדם ...למרות שכשאני חושב על זה עכשיו ...אז מה עם אדם וחווה ....טוב לא יודע לא חשוב אבל חשבתי ^_^
    ><
    ~PSP 3.80 M33~

משתמש כבוד האוואטר של Li0rz
    שם פרטי
    ליאור
    לייקים
    2
    נקודות
    22
    משפט מחץ
    ואז! הזקנה..התפצלה לשניים..

הבום הזה לא יצר הכל ישר..היה תהליך של אבולוציה..הברירה הטבעית..דברים הסתדרו עם הזמן..

בכל מקרה אני מאמין שאלוהים יצר את התא הראשון..מכאן כל החכמה להמשיך הלאה ולהשתפר עם הזמן

ציטוט נכתב במקור על ידי Li0rz צפיה בהודעה
    הבום הזה לא יצר הכל ישר..היה תהליך של אבולוציה..הברירה הטבעית..דברים הסתדרו עם הזמן..

בכל מקרה אני מאמין שאלוהים יצר את התא הראשון..מכאן כל החכמה להמשיך הלאה ולהשתפר עם הזמן
    אם אתה מאמין שהאלוקים ברא את התא הראשון, למה אתה לא מאמין שהוא יצר את כל התאים (החיים והלא-חיים)?

זו שאלה באמת טובה שמדענים שעוסקים בקוסמולוגיה ואסטרו-פיזיקה מנסים לענות עליה, ויש היום תיאוריות מאוד יפות שמגובות על ידי צילומי הטלסקופים.

כעיקרון זה קשור לרוב לעניין הטרמודינאמיקה, במיוחד לחוק השני. זה גם קשור בכוח הגרביטציה (כוח המשיכה, שעדין אין לנו שמץ של מושג מהו ומהיכן הוא) והאנטי-גרביטציה.
    נערך לאחרונה על ידי جܧٹξლąი; 17-12-2007 בשעה 06:55.

כל דעביד רחמנא לטב עביד
    בְּקַדְמִין בְּרָא יְיָ יָת אֲנָשָׁא...כְעַן בָּרֵי אֲנָשָׁא יָת אֱלָהָא

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    0

GUY אחי אני שמח לראות אנשים כמוך שממש למרות כל הידע במדע, עדיין מאמין שיש בורא לעולם, למרות שיש הרבה כאלה, אבל יש הרבה מהצד השני גם.
    נערך לאחרונה על ידי OzAvi; 16-12-2007 בשעה 21:34.

מי שרוצה הזמנה ללוקרז PME

שם פרטי
    ליאור
    לייקים
    2
    נקודות
    22
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי KnockAr0und-Guy צפיה בהודעה
    אם אתה מאמין שהאלוקים ברא את התא הראשון, למה אתה לא מאמין שהוא יצר את כל התאים (החיים והלא-חיים)?

זו שאלה באמת טובה שמדענים שעוסקים בקוסמולוגיה ואסטרו-פיזיקה מנסים לענות עליה, ויש היום תיאוריות מאוד יפות שמגובות על ידי צילומי הטלסקופים.

כעיקרון זה קשור לרוב לעניין הטרמודינאמיקה, במיוחד לחוק השני. זה גם קשור בכוח הגרביטציה (כוח המשיכה, שעדין אין לנו שמץ של מושג מהו ומיהן הוא) והאנטי-גרביטציה.

כי אני רואה שיש הוכחות לתהליך הדרגתי עם השנים..אז אני משער שהכל התחיל מתא אחד..

כי אני רואה שיש הוכחות לתהליך הדרגתי עם השנים..אז אני משער שהכל התחיל מתא אחד..
    הגבתי בכדי להזהיר אותך שלא תשתמש ב'תא החי' הראשון בתור הוכחה לבורא. ניסיון שכזה הועלה ונפל בצורה לא צורה =\
    זה נקרא בעולם הID (תכנון תבוני) בשם "irreducible complexity" אשר הועלה על ידי הביו-כימאי מייקל ביהי. זה התחיל בעצם עם דוגמת העין שמראה שאיבר מורכב שכזה לא יכול להתפתח אלא חייב שכל חלקיק וחלקיק יהיה במקומו ויתפקד בכדי שה"מכונה" תעבוד. התיאוריה הזו (אם בכלל יכולה להיקרא כך) נפלה כשביולוגים אחרים מצאו כמה ממצאים והעלו תיאוריות חדשות.

אחי, הצעה שלי: אל תוכיחו את קיום האלוהַ מתוך הטבע, כי "עולם" מלשון "הֶעֱלֵם". "הטבע" בגימטריא שווה ערך ל"אלהים" (86, שהרי הבורא הוא שחקק את חוקי הבריאה, והטביעם בעולמו. לכן הם נקראים חוקי טבע, מלשון 'הטבעה'. בחוקי הטבע שהטביע בעולמו, מעלים הבורא את מציאותו, והחלק המרכזי מנסיונות האדם הוא להתבונן, לגלות ולדעת אותו יתברך.

כל דעביד רחמנא לטב עביד

שם פרטי
    ליאור
    לייקים
    2
    נקודות
    22
    משפט מחץ

הגבתי בכדי להזהיר אותך שלא תשתמש ב'תא החי' הראשון בתור הוכחה לבורא. ניסיון שכזה הועלה ונפל בצורה לא צורה =\
    זה נקרא בעולם הID (תכנון תבוני) בשם "irreducible complexity" אשר הועלה על ידי הביו-כימאי מייקל ביהי. זה התחיל בעצם עם דוגמת העין שמראה שאיבר מורכב שכזה לא יכול להתפתח אלא חייב שכל חלקיק וחלקיק יהיה במקומו ויתפקד בכדי שה"מכונה" תעבוד. התיאוריה הזו (אם בכלל יכולה להיקרא כך) נפלה כשביולוגים אחרים מצאו כמה ממצאים והעלו תיאוריות חדשות.

אחי, הצעה שלי: אל תוכיחו את קיום האלוהַ מתוך הטבע, כי "עולם" מלשון "הֶעֱלֵם". "הטבע" בגימטריא שווה ערך ל"אלהים" (86, שהרי הבורא הוא שחקק את חוקי הבריאה, והטביעם בעולמו. לכן הם נקראים חוקי טבע, מלשון 'הטבעה'. בחוקי הטבע שהטביע בעולמו, מעלים הבורא את מציאותו, והחלק המרכזי מנסיונות האדם הוא להתבונן, לגלות ולדעת אותו יתברך.

אני לא תומך בתיאוריות כאלה או אחרות על ידי מדענים..אלא על פי הראש שלי..אני מנסה לחבר את זה עם המציאות..זה הכל..
    אם שללו תאוריה כזו או אחרת או מה שזה לא יהיה..אני לא תופס מזה
    אחרי הכל..גם את הדת שוללים

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    רופלולמאו

אתם מעדיפים לאמין ביצור דמיוני (וזה לא משנה איך אתם מאמינים בו) ובתאוריה מצחיקה על בריאת העולם בת 2000 שנה מאשר לאמין בתאוריה עדכנית?
    אתם בדיוק כמו מליארדים של אנשים שחיו במאות שנים, אתם לא יודעים, אתם לא מבינים ואתם פחדנים
    פוחדים ממה שאתם לא יודעים,ממצאים תאוריות בלי ביסוס,לא מתקדמים ובעיקר מפחדים לחשוב אחרת

ציטוט נכתב במקור על ידי rofl צפיה בהודעה
    אתם מעדיפים לאמין ביצור דמיוני (וזה לא משנה איך אתם מאמינים בו) ובתאוריה מצחיקה על בריאת העולם בת 2000 שנה מאשר לאמין בתאוריה עדכנית?
    אתם בדיוק כמו מליארדים של אנשים שחיו במאות שנים, אתם לא יודעים, אתם לא מבינים ואתם פחדנים
    פוחדים ממה שאתם לא יודעים,ממצאים תאוריות בלי ביסוס,לא מתקדמים ובעיקר מפחדים לחשוב אחרת
    א. היהודים אף פעם לא האמינו בדמיונות ותעתועים.
    ב. בור, תראה לי מאיפה לקחת את ה"תאוריה מצחיקה על בריאת העולם בת 2000 שנה" ?! יהודים מאמינים שגיל נשמת האדם היא 5768 שנים.
    ג. ביהדות אין לנו "תיאוריות". יש לנו תורה אלוקית. שני דברים שונים לגמרי. עם הזמן, ובמיוחד בגלל יגון ועוון הגלות הרבה מאוד דברים נשכחו מאיתנו. אם תקרא כתבי הרמב"ם ע"ה (דוגמא- מורה הנבוכים ב, כ"ט ועוד ראה חלק ג' פרק נא') או כתבים של חכמי ישראל תיווכח שהמדע המודרני איחר בהרבה זמן. אם איינשטיין היה פותח את פירוש הרמב"ן לספר בראשית ולא מאמין ב"דמיונות" (שהיקום אין-סופי ושהאלוקים זה הטבע ח"ו), הוא היה מקבל את פרס הנובל שלו בזמן עוד יותר מוקדם.
    תזכור שעד לשנות ה60 של המאה הקודם (עד לפני כ-40 שנה) הרוב הגדול האמין שהיקום אף פעם לא התחיל. הוא תמיד היה ותמיד יהיה. דיעה זו עמדה על צירה במשך למעלה מ3,000 שנים, וחכמי ישראל נאבקו באופן תמידי לשלול דיעה זו על סמך תורתינו הקדושה, אשר אומרת במפורש "בראשית ברא...", והנה פלא - "במקרה" גילו ארנו פנזיאס ורוברט ווילסון (שעבדו בשביל מעבדות 'בל' בניו-ג'רזי ולא חיפשו את הדבר) את קרינת הרקע הקוסמית. תגלית שהפכה את המדע על גבה. תאר לך שכל גאוני המדע לפני 1964 האמינו ב....תעתוע...דמיון....תיאוריה.

ממה שאנחנו פוחדים זה "מדענים" בעלי תעודות ותארים ששוללים את קיום האלוהַ.כבר ראינו הרבה בהיסטוריה שאפילו מוחות גאוניים (כמו אלברט איישטיין) - טועים. זו מציאות. תאוריות אנושיות מועלות ונופלות. אסור לאדם להסתמך ובטח שלא לבנות על פי תאוריות כאלו או אחרות את חייו.
    נערך לאחרונה על ידי جܧٹξლąი; 17-12-2007 בשעה 20:07.

כל דעביד רחמנא לטב עביד

שם פרטי
    ליאור
    לייקים
    2
    נקודות
    22
    משפט מחץ

א. היהודים אף פעם לא האמינו בדמיונות ותעתועים.
    ב. בור, תראה לי מאיפה לקחת את ה"תאוריה מצחיקה על בריאת העולם בת 2000 שנה" ?! יהודים מאמינים שגיל נשמת האדם היא 5768 שנים.
    ג. ביהדות אין לנו "תיאוריות". יש לנו תורה אלוקית. שני דברים שונים לגמרי. עם הזמן, ובמיוחד בגלל יגון ועוון הגלות הרבה מאוד דברים נשכחו מאיתנו. אם תקרא כתבי הרמב"ם ע"ה (דוגמא- מורה הנבוכים ב, כ"ט ועוד ראה חלק ג' פרק נא') או כתבים של חכמי ישראל תיווכח שהמדע המודרני איחר בהרבה זמן. אם איינשטיין היה פותח את פירוש הרמב"ן לספר בראשית ולא מאמין ב"דמיונות" (שהיקום אין-סופי ושהאלוקים זה הטבע ח"ו), הוא היה מקבל את פרס הנובל שלו בזמן עוד יותר מוקדם.
    תזכור שעד לשנות ה60 של המאה הקודם (עד לפני כ-40 שנה) הרוב הגדול האמין שהיקום אף פעם לא התחיל. הוא תמיד היה ותמיד יהיה. דיעה זו עמדה על צירה במשך למעלה מ3,000 שנים, וחכמי ישראל נאבקו באופן תמידי לשלול דיעה זו על סמך תורתינו הקדושה, אשר אומרת במפורש "בראשית ברא...", והנה פלא - "במקרה" גילו ארנו פנזיאס ורוברט ווילסון (שעבדו בשביל מעבדות 'בל' בניו-ג'רזי ולא חיפשו את הדבר) את קרינת הרקע הקוסמית. תגלית שהפכה את המדע על גבה. תאר לך שכל גאוני המדע לפני 1964 האמינו ב....תעתוע...דמיון....תיאוריה.

ממה שאנחנו פוחדים זה "מדענים" בעלי תעודות ותארים ששוללים את קיום האלוהַ.כבר ראינו הרבה בהיסטוריה שאפילו מוחות גאוניים (כמו אלברט איישטיין) - טועים. זו מציאות. תאוריות אנושיות מועלות ונופלות. אסור לאדם להסתמך ובטח שלא לבנות על פי תאוריות כאלו או אחרות את חייו.
    מצטער להגיד לך..התורה האלוקית הזו..וכל מה שסובב אותה..הפירושים וכו'..
    זו תאוריה אחת גדולה

אולי אתה לא רואה את זה ככה

לייקים
    2
    נקודות
    5
    משפט מחץ

ליאור ...אתה מאמין בשם ??
    ><
    ~PSP 3.80 M33~

מצטער להגיד לך..התורה האלוקית הזו..וכל מה שסובב אותה..הפירושים וכו'..
    זו תאוריה אחת גדולה

אולי אתה לא רואה את זה ככה
    אמרת: "אני לא תומך בתיאוריות כאלה או אחרות על ידי מדענים..אלא על פי הראש שלי..אני מנסה לחבר את זה עם המציאות"
    אם כל אדם היה חושב כמוך, במיוחד אנשי מדע, ספרי הלימוד שלנו היו נראים ...מצחיק.

קודם כל, תחשוב על מה שאתה כותב. מה זה "תורה"? תורה זו בעצם הוראה. ומתי תורת היהודים ניתנה להם? לפי מסורתם, היא ניתנה להם לפני 3,320 שנים. לך תבדוק במה אנשים אז האמינו ותשווה.
    אולי זה יצחיק אותך, אולי לא, אבל העמים האחרים האמינו שהאלים שלהם נבראו מתוך הארץ, מתוך ביצה, מתוך בועה. אם תשווה את "מעשה בראשית" (פן מאוד עמוק ביהדות שרק חכמי החכמים ידעו אותו) המדע המודרני רק מגלה מה שידענו מקבלת התורה.
    לפי מה שאני רואה אין אתה בקי במדעים ההכשרתיים, אז בשבילך היה מספיק לקרוא פסוק א' בספר בראשית ולהיווכח שהתורה שלנו אלוקית.
    גאוני המדענים בכל הדורות, כולל הפילוסופים, היו בטוחים שהיקום אין-סופי. הרי איך תוכל בעין עירומה לצפות בשמים ולהצהיר שהיקום נברא בנקודת זמן ומרחב מסוימת?

תחשוב על זה...

כל דעביד רחמנא לטב עביד

לייקים
    2
    נקודות
    5
    משפט מחץ

אמרת: "אני לא תומך בתיאוריות כאלה או אחרות על ידי מדענים..אלא על פי הראש שלי..אני מנסה לחבר את זה עם המציאות"
    אם כל אדם היה חושב כמוך, במיוחד אנשי מדע, ספרי הלימוד שלנו היו נראים ...מצחיק.

קודם כל, תחשוב על מה שאתה כותב. מה זה "תורה"? תורה זו בעצם הוראה. ומתי תורת היהודים ניתנה להם? לפי מסורתם, היא ניתנה להם לפני 3,320 שנים. לך תבדוק במה אנשים אז האמינו ותשווה.
    אולי זה יצחיק אותך, אולי לא, אבל העמים האחרים האמינו שהאלים שלהם נבראו מתוך הארץ, מתוך ביצה, מתוך בועה. אם תשווה את "מעשה בראשית" (פן מאוד עמוק ביהדות שרק חכמי החכמים ידעו אותו) המדע המודרני רק מגלה מה שידענו מקבלת התורה.
    לפי מה שאני רואה אין אתה בקי במדעים ההכשרתיים, אז בשבילך היה מספיק לקרוא פסוק א' בספר בראשית ולהיווכח שהתורה שלנו אלוקית.
    גאוני המדענים בכל הדורות, כולל הפילוסופים, היו בטוחים שהיקום אין-סופי. הרי איך תוכל בעין עירומה לצפות בשמים ולהצהיר שהיקום נברא בנקודת זמן ומרחב מסוימת?

תחשוב על זה...
    אתה פשוט תותח !!....אתה כל פעם מייבש אותו עם משהו אחר...והוא מביא עוד תירוץ ^_^

כל הכבוד צדיק תותח !!!
    ><
    ~PSP 3.80 M33~

משתמש משקיע
    לייקים
    1
    נקודות
    3,922

יש לי בדיחה שממש ממש קשורה לדיון שלכם!

פעם אחת היה ילד קטן. הוא גילה סקרנות ושאל את אימו: "אמא, כיצד נוצר האדם"? האמא כמובן מספרת לבנה על אדם וחוה, ועל הדורות שהתפתחו...
    הלך הילד אל האבא: "אבא, כיצד נוצר האדם"? האב מספר לבנו על ההתפתחות מקופים, שפעם כולם היו קופים ואז הם התפתחו לאדם.
    - הילד שב לאימו ואומר לה; "אמא, אמא, איך זה יכול להיות שאת סיפרת לי על אדם וחוה, ואבא סיפר לי על התפתחות הקוף?"
    "אתה לא הבנת חמוד.." השיבה האמא. "אבא סיפר לך על הצד שלו במשפחה... ואני סיפרתי לך על הצד שלי".

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:44.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,009 | הודעות: 8,151,591 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect