* קרדיט לאתר אחר על המדריך.
המדריך:
זאת הגרסה האחרונה של SMS מדיה פלייר לפלייסטיישן 2 (SMS 2.1 rev2), עם תמיכה בעברית כולל פונט עברי והפיכת כתב נכונה.
הוספתי את התמיכה בעברית למשפחה ולחברים שלי, אבל אני מעדיף שכל משפחת עם ישראל תהנה.
קישור להורדה : SMS with Heb support, by Rami
לצורך ההפעלה נדרש פלייסטיישן 2 שיכול לקרוא דיסקים צרובים.
ישנם שני קבצים שמפעילים את הנגן, שאותם צריך לצרוב יחד עם הסרטים:
SMS.ELF
SYSTEM.CNF
שיטת הצריבה:
עבור CD, צריך לפתוח NERO ב-DATA, ולבחור ISO Mode 2/XA.
עבור DVD, צריך לפתוח NERO ב-DATA, ולבחור ISO+UDF, UDF 1.02/Physical Partition.
בשני המקרים לבחור Disc at once, No multisession.
כדי לחסוך לכם את המשחק באפשרויות האלו צרפתי לכם קובץ הגדרות ל-CD
(ps2_CD.nri), ול-DVD
(ps2_DVD.nrc).
רק תריצו אותם ויפתח לכם החלון של נרו, עם ההגדרות הנכונות.
הם נמצאים תחת Nero Templates.
בחלון הקבצים לצריבה של נרו, תגררו את שני הקבצים שלי (SMS.ELF, SYSTEM.CNF), את הסרטים, את קבצי התרגום, ותצרבו.
הערות:
- מניסיון ארוך עם הרבה מכשירים, לדעתי העין של הפליסטיישן 2 לא נהרסת מקריאת סרטים, מאחר שבסרטים הקריאה היא סדרתית בניגוד למשחקים. לי אישית יש פלייסטיישן שבו אני רואה המון סרטים כבר כמה שנים בלי שום בעיות, אבל כמובן שאני לא לוקח אחריות...
- הפליסטיישן 2 לא אוהב מדיות צרובות עם פחות מ-300 מגה, לכן תנסו למלא את הדיסקים ב-300 מגה בכל מקרה.
- תצרבו על מדיות איכותיות, או לפחות על מדיות שאתם יודעים שעובדות עם הפליסטיישן. אני צורב בדרך כלל על פוג'י.
- כדי להפעיל סרט עם תרגום אפשר להשתמש בשמות קבצים זהים לתרגום ולסרט, או ללחוץ עיגול על הסרט כדי לקבל רשימת קבצי תרגום (SRT, SUB).
- אם יש לכם דיסקים ישנים עם סרטים, אפשר לקרוא גם אותם, פשוט צריך להפעיל את הדיסק הזה שיצרתם עם הנגן שלי, ואז להחליף אותו בדיסק הישן.
- פונט ברירת המחדל שיצרתי הוא ענק בהתאם לצג הקטן שלי ויכול לגרום לשבירת שורות לא נכונה, אבל אין בעיה להקטין:
תלחצו START
PLAYER SETTINGS
תשנו
font width 24
font height 28
ותשמרו את ההגדרות (תלחצו משולש כדי לחזור, ואז SAVE SETTINGS).
אפשר גם לשנות את הצבע של הפונט, ועוד הרבה מאפיינים.
בהצלחה.

ציטוט ההודעה