הייתה לי חברה כחודשיים והיה לנו כיף ונהדר ביחד נהנו יצאנו למקומות הכל טוב ויפה עד שחברה אחת שלה שרצתה אותי נכנסה לעניינים והתחילה לסכסכך בינינו..היא וחברה שלי לשעבר יצאו למסיבה השתכרו והילדה הזאת רצתה שחברה שלי לשעבר תבגוד בי אז היא הביאה איזה אחד שיתחיל איתה וחברה שלי בגדה בי והייתה איתו ונפרדה ממני...
אני עדיין אוהב אותה ויודע שבגלל חברה שלה הכל נהרס בינינו בינתים הספקנו לריב ולהרוס את הקשר עוד יותר
קיצר חברה שלה אחרת שלא קשורה לסיפור רבה איתה ואמרה לה שהיא הפסידה ילד שהוא באמת אוהב ואכפתי ודואג והכל..ואז היא התחילה איתי היא שלחה לי רמזים ובסוף זה הגיע לדיבורים (נסחפתי מודה) התחלנו לדבר איך ששנינו נהנה ביחד ונתנשק ונשכב והכל וזה מתועד אצלה במחשב...
עכשיו חברה שלי לשעבר ואותה חברה שאני והיא פיתחנו שיחות על איך שאנחנו נפגש ונעשה דברים חזרו לדבררר ואני בטוח שהן ידברו עליי וחברה שלה תגיד לה שהתחלתי איתה ורציתי אותה
וזה ממש לא נכון אני הייתי חלש ופתאום היא באה בימים שהכי הייתי צריך מישהי תומכת ועזרה לי להתמודד עם המשבר ועכשיו היא בטח תילך ותספר לה או יפלט לה שאני והיא היינו אמורים להפגש ודיברנו על זיון וזה ואין מצב בחיים שהיא תדבר איתי ותרצה לחזור או משו למרות שהיא יצאה פה הזבל ראשונה אבל מזה משנה מה אתם מייעצים לי לעשות אני חייב לחשוב על דרך להוציא אותי חלק מהעניין הזה בבקשה אנשים בלי שטויות דברו דוגרי...אני במצב הכי לחוץ בחיים שלי....
בחיים לא רציתי מישהי בטירוף כזה ועכשיו שהיא תגלה שרציתי להיות עם חברה שלה אחרי שהיא בגדה בי וכאלה אין מצב שאני והיא נחזור בכלל לדבר אני אבודדד איןןןןןןןן מה אני עושה הצעותתת פליזזזזזזז
בן 16 שנינו מבאר שבע אם עוזר