קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אחים שלי מי שרוצה את המיספר הזה 4564566 שיכנס דחוף
    על ידי sai בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 18-08-2006, 17:11
  2. מאז שהכרתי את מרפי..החיים שלי השתנו!
    על ידי קופיקו בפורום דיבורים
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 04-07-2006, 20:28
  3. מודאג מהעתיד של החיים שלי.....כנסו
    על ידי guy555 בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 27
    הודעה אחרונה: 22-01-2006, 20:39
  4. אוווווווווףףף בבעיה של החיים שלי!!
    על ידי YaBoy בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 17-09-2005, 17:24
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

החיים שלי אבודים בלעדיה ועכשיו העניין הזה באלי?... מה עושים [חברה לשעבר]

משתמש אנונימי
    אורח

ברירת מחדל החיים שלי אבודים בלעדיה ועכשיו העניין הזה באלי?... מה עושים [חברה לשעבר]

הייתה לי חברה כחודשיים והיה לנו כיף ונהדר ביחד נהנו יצאנו למקומות הכל טוב ויפה עד שחברה אחת שלה שרצתה אותי נכנסה לעניינים והתחילה לסכסכך בינינו..היא וחברה שלי לשעבר יצאו למסיבה השתכרו והילדה הזאת רצתה שחברה שלי לשעבר תבגוד בי אז היא הביאה איזה אחד שיתחיל איתה וחברה שלי בגדה בי והייתה איתו ונפרדה ממני...

אני עדיין אוהב אותה ויודע שבגלל חברה שלה הכל נהרס בינינו בינתים הספקנו לריב ולהרוס את הקשר עוד יותר
    קיצר חברה שלה אחרת שלא קשורה לסיפור רבה איתה ואמרה לה שהיא הפסידה ילד שהוא באמת אוהב ואכפתי ודואג והכל..ואז היא התחילה איתי היא שלחה לי רמזים ובסוף זה הגיע לדיבורים (נסחפתי מודה) התחלנו לדבר איך ששנינו נהנה ביחד ונתנשק ונשכב והכל וזה מתועד אצלה במחשב...
    עכשיו חברה שלי לשעבר ואותה חברה שאני והיא פיתחנו שיחות על איך שאנחנו נפגש ונעשה דברים חזרו לדבררר ואני בטוח שהן ידברו עליי וחברה שלה תגיד לה שהתחלתי איתה ורציתי אותה
    וזה ממש לא נכון אני הייתי חלש ופתאום היא באה בימים שהכי הייתי צריך מישהי תומכת ועזרה לי להתמודד עם המשבר ועכשיו היא בטח תילך ותספר לה או יפלט לה שאני והיא היינו אמורים להפגש ודיברנו על זיון וזה ואין מצב בחיים שהיא תדבר איתי ותרצה לחזור או משו למרות שהיא יצאה פה הזבל ראשונה אבל מזה משנה מה אתם מייעצים לי לעשות אני חייב לחשוב על דרך להוציא אותי חלק מהעניין הזה בבקשה אנשים בלי שטויות דברו דוגרי...אני במצב הכי לחוץ בחיים שלי....
    בחיים לא רציתי מישהי בטירוף כזה ועכשיו שהיא תגלה שרציתי להיות עם חברה שלה אחרי שהיא בגדה בי וכאלה אין מצב שאני והיא נחזור בכלל לדבר אני אבודדד איןןןןןןןן מה אני עושה הצעותתת פליזזזזזזז
    בן 16 שנינו מבאר שבע אם עוזר

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של suka
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    עיברית קטן ז*ן גדול

אחי קראו לי הדברים האלו כמו שיש לי שערות...(לא משנה איפה)
    מה שאתה חייב לעשות זה לבוא אליה והיא אומרת לך לא רוצה להקשיב לך וכו...ואתה כמו ג'נטלמן אומר את מקשיבה אין לך בררה ואז אתה מיתוודה בפניה!!ואומר לה כול מה שאתה ממרגיש ואצתה אומר שאזה בעיה בך ואתה מאוד מיצטער ואתה לא ידוע מה אתה תעשה לעצמך אים לא תיהיו ביחד אתה לא תוותר עליה ביתר קלות ותמציא סיפור קורע לב...ואל תישכח להגיד לי תודה קרדיט לעצמי כול מי שרוצה להישתמש בשיטה השיטה ניקרת סוקה פאדיק

משתמש אנונימי
    אורח

היא השפילה אותי אחי אי אפשר לחזור אליה ומצד שאני אני אוהב אותה ניסיתי להשתלב ולהיות עם אחרות אבל לא הצלחתי להגיע למצב של משו למה עצרתי באמצע לאדע מה לעשות עם עצמי אני נכנס לדכאון שוב כנראה שבאמת הגיע זמני ללכת אני מרגיש אדם בודד שאין לו כלום בחיים ואפחד לא ישנה את זה חוץ ממנה אבל לא מזיז לה כלום היא פשוט מפלצת היא רעה וככה היא תשאר היא בגדה ותבגוד שוב.!
    נראלי אי אפשר להתגבר על זה אולי אני צריך באמת לעבור ולצאת מהעולם הזה..
    אני ממש מיואש כנראה אני צריך לשים סוף לחיי ולחפש דרך חדשה בעולם הבא
    יעודי בחיים עשיתי כמה שאנשים לא יאמינו ויגידו הוא סובל מדכאון זה לא דכאון זו דרך חיים אני סובל ויסבול עוד הרבה אולי עדיף באמת לשים סוף לכל הדברים האלה

משתמש כבוד
    שם פרטי
    עופר
    לייקים
    0
    נקודות
    1,654
    משפט מחץ
    הקב"ה אָנַחְנֹּו אֹוהַבִים אָוֹתך

וואי להרוג את החברה שלה
    אחי תקשיב כמו שההוא אמר
    אתה חייב להגיד כל בפנים
    תהיה גבר אל תפחד עדיף שזה יהיה במכה מאשר
    מכות קטנות תשפוך הכל אחד ולתמיד
    תפוס אומץ
    גשם של עופרת יצוקה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    היא השפילה אותי אחי אי אפשר לחזור אליה ומצד שאני אני אוהב אותה ניסיתי להשתלב ולהיות עם אחרות אבל לא הצלחתי להגיע למצב של משו למה עצרתי באמצע לאדע מה לעשות עם עצמי אני נכנס לדכאון שוב כנראה שבאמת הגיע זמני ללכת אני מרגיש אדם בודד שאין לו כלום בחיים ואפחד לא ישנה את זה חוץ ממנה אבל לא מזיז לה כלום היא פשוט מפלצת היא רעה וככה היא תשאר היא בגדה ותבגוד שוב.!
    נראלי אי אפשר להתגבר על זה אולי אני צריך באמת לעבור ולצאת מהעולם הזה..
    אני ממש מיואש כנראה אני צריך לשים סוף לחיי ולחפש דרך חדשה בעולם הבא
    יעודי בחיים עשיתי כמה שאנשים לא יאמינו ויגידו הוא סובל מדכאון זה לא דכאון זו דרך חיים אני סובל ויסבול עוד הרבה אולי עדיף באמת לשים סוף לכל הדברים האלה
    אחי מצטער להגיד לך אבל הגזמת ברמות!!!
    דבר 1 אתה בחיים לא צריך לחשוב להתאבד בגלל כל דבר ובמיוחד בגלל בחורה שבגדה בך ושברה לך את הלב! שים קצת פרופורציות בחיים שלך... עשה לי טובה ותכנס לפורום צבא וביטחון ותיקרא את הנושא על רועי קליין... זה אולי טיפה יעזור..
    דבר 2 יש עוד מלא בחורות בעולם..!המון אם אני לא טועה עשו מחקר שגילה שעל כל גבר אחד יש 5 נשים אתה יודע מה זה אומר מבחינה רעיונית?!?!?!?!
    אתה נער מתבגר שיש לך את כל הזמן שבעולם למצוא אהבה בין אהבת אמת או סתם סטוץ מה שבא לך... למשל קח אותי לדוגמה אני נער בכיתה יב' בגיל 18 וכמה חודשיים ווואלה עוד לא הייתה לי חברה במשך כל השנים ועוד לא התנשקתי שלא לדבר על סקס... (עד כמה שזה נשמע לא אמין אז זאת האמת ואני לא מתבייש בזה.. ד"א לכל אלו שיגידו אז או שהוא הומו או שהוא חנון מטורף, כולו שמן מגעיל ומציק, אחד שאין לו חברים, אז אני ההפך הגמור מזה..)

בקיצור מה שאני אומר זה ששום דבר לא קרה אז בסך הכל חשבת שהגיע לך אהבת האמת שלך ומסתבר שלא... זה קורה ולכולם... חוץ מבסרטים אף אחד לא נולד ליד אהבת האמת שלו וחיי איתה מגיל 0 ועד שהוא מת באושר ועושר.. את האגדה הזאת תשאיר לתסריטאים שעכשיו שובתים כשהם יסיימו ת'שביתה שלהם הם יצרו לך 1001 כאלו סרטים...

אמרת שאתה חושב שאם תהיו ביחד אז היא תבגוד שוב... אז בשביל מה לתת לה את ההזדמנות הזו... לך צא לבלות עם חברים תכיר אנשים אחרים תהנה מהחיים תכיר בנות חדשות מדהימות יותר ממה שהכרת ותתאהב מחדש... זה כל העיניין לדעת לאסוף את עצמך מחדש בכל פעם שאתה נפגע ולדעת כי החיים מדהימים ויש כל כך הרבה הזדמנוית ויש בשביל מה לאסוף את עצמך כל פעם מחדש והדוגמה הכי קלאסית היא.. האהבה, אהבה חדשה שמחכה לך מעבר לפינה ובגללה אתה צריך ומוכרח להתאפס על עצמך ולאסוף את השברים שלך לחתיכה אחת שלמה

מצטער שאולי קצת והרבה חפרתי אבל היה לי חשוב להדגיש ולכתוב לך תגובה..

קח ת'חיים בכיף ובפרופורציות...
    מקווה שעזרתי א.א.

משתמש כבוד האוואטר של CompleX
    לייקים
    1
    נקודות
    210

וואוו פאקינג הגזמה בטירוף

ילדדדדד מה קרה? נפל העולם? זה לא אישתך בגדה בך כולה חברה שהייתה בקושי חודשיים
    תתאפס!

שיילכו שתיהן לחפש מי ינענע אותן מקסימום...

יש עוד מלא בחורות כמו שאמרו פה.

ולשם שינוי הפעם לא תקבלו ממני תגובה מעמיקה, אני עייף
    אז מה שנותר להגיד שאני מסכים לגמרי עם א.א.
    נערך לאחרונה על ידי CompleX; 18-12-2007 בשעה 09:15.

לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    עיברית קטן ז*ן גדול

רוצה אחי אני יבגוד בחברה של החברה הזאת שלך..תן לי פרטים מדוייקים אני כבר יסדר לה בגידה משהו בן זונה!!!סידרתי גם לחבר של חבר שלי בגידה כזאת....שאחד מיתוך ה- 10 החברים שלי הצליח להקסים אותה...ואז הצליח ליבגוד בחברה של חבר שלי..
    נערך לאחרונה על ידי suka; 18-12-2007 בשעה 14:41.

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אתם לא ביחד,למהז אתה חושב שזה ישנה לה?
    אם חברה שלה התחילה את הנושא,אז תגיד שכולה זרמת וזה רק בדיבורים,מי אמר שתיגעו למעשים?!

לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    עיברית קטן ז*ן גדול

היא פגעה בך קשה אני רואה...

משתמש כבוד האוואטר של Yeahi
    שם פרטי
    מסווג
    לייקים
    3
    נקודות
    41
    משפט מחץ
    תכוון לירח, לא פגעת? לפחות תהיה כוכב :]

במילה אחת....מטורף...כמו טלנובלה

משתמש אנונימי
    אורח

א.א עשית לי הרגשה יותר טובה שאתה אומר שזה יבוא וצריך לחכות כל השאר לא משו אוף כל כך פגוע..

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:10.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,731 | הודעות: 8,151,313 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect