מישו שמנגן הרבה זמן על גיטרה יכול להמליץ עם באמת כדי לי להתחיל קודם כל על גיטרה קלאסית ואז על חשמלית או שכדי לי ישר להתחיל על חשמלית...
תענו בקשה..
![]()
מישו שמנגן הרבה זמן על גיטרה יכול להמליץ עם באמת כדי לי להתחיל קודם כל על גיטרה קלאסית ואז על חשמלית או שכדי לי ישר להתחיל על חשמלית...
תענו בקשה..
![]()
|
|
אתה חייב להתחיל עם קלאסית... תתחיל קלאסית אחרי שנה שתידע אקורדים תווים וכל החרא הזה תעבור לחשמלית
ואני בכלל אומר תתחיל עם תופים זה הדבר האמיתי מניסיון
אני התחלתי עם חשמלית ישר, כאילו קודם למדתי טיפה על אקוסטית ידעתי את הבסיס של הבסיס, ועכשיו אני על חשמלית לומד קלאסיקה וכל דבר אחר, אבל אני חושב שהיה טוב אם היית מתחיל מקלאסית וכאילו לומד בהתחלה רק קלאסיקה ואחרי שנה ככה עובר לחשמלית,
ולזה שמעליי... מה הקשר תופים בדיוק? אין קשר בין גיטרה לתפים תופים לא עוזרים בשום דבר לגיטרה... אם כבר פסנתר...
תודה
וכהה מה קשור תופים אהה!?!?
אומרים שבגיטרה קלאסית יותר טוב להתחיל..
אבל התשוקה לגיטרה חשמלית אחרי שאת הלומד שנתיים שלוש בקלאסית זה פשוט מטורף..
אני למדתי שנתיים על אקוסטית ואז עברתי לחשמלית ואני מנגן על חשמלית כבר שנתיים..
ותאמין לי שאם אתה חובב מטאל או כל דבר עם דיסטורשיין חזק ועצבני..סולואים מטורפים וריפים מפוצצים..
אתה תירצה גיטרה חשמלית מהר מאוד..
קודם זה תלוי מה הכוונות שלך
אני התחלתי עם קלאסית וזה עזר לי רק לנגן דברים אקוסטיים בלוז וכאלה אם הקטע הזה ממש לא מעניין אותך עדיף שתתחיל מחשמלית ..
חובש קרבי
מקפיץ כדי לפרסם את עצמך, חכם >_>
בקשר לשאלה שלך אם זה עדיין תקף, תתחיל ממה שבא לך. אם אתה יודע שאתה הולך להגן בעיקר על חשמלית, תתחיל מזה. חוץ מזה שללמוד עם חשמלית קל יותר.
Everybody needs somebody,
You're not the only one...
נערך אחרון על ידי n00bzZ: היום ב13:37.
חחח כבר לא בתוקף=]
נעול.
כמה נושאים נעלתי היום בגלל הקרציה הזה.!!
נערך לאחרונה על ידי Balordi; 19-12-2007 בשעה 16:52.