הורדה חוקית של השיר-
http://www.rap4life.co.il/index.php?option=com_remository&Itemid=2&func=fileinfo&id=165
הכל התחיל כשבחורה מאזור הצפון ניגשה אליי, לאחר ששמעה את הפרויקט שכתבתי על הנושא של תאיר ראדה ז"ל, וסיפרה לי את הסיפור האישי שלה, הדמעות שחסמו את עניי מלהקשיב לה גרמו לי להרגיש קצת לא בנוח, מדובר בחברה מאוד קרובה שלה, שאיבדה את אמה בגיל ההתבגרות כתוצאה מהמחלה שרודפת אותנו, ה-"סרטן" ולאחר המוות האיום שקרה במשפחה החליטה הילדה להתנתק מהעולם הזה ולקחת מין מרחב מושתק מהכל.
באותה התקופה היא החלה להתקרב יותר ויותר לדברים שבהם יכלה להרגיע עצמה, היא נקלעה לסמים, ובמהרה נמצאה ללא כל מסגרת חינוכית או אחרת. ביום מין הימים מצאו את גופתה שהושלכה מבניין רב קומות, וכך בחרה אותה הילדה להתקרב אל אמה, גם אם הייתה צריכה לחפש אותה במקום הלא נודע שרק הקב"ה מאפשר לנו להגיע אליו.
הותירה אחריה, אח בגיל ההתבגרות, ואבא יקר שאוסף כוח עוד ועוד.
"החלטתי לשתף את הקהל ביצירה מאוד עמוקה שלי, לאחר הצעה שעמד מולי המון קושי לסרב לה, החלטתי ללכת על זה עד הסוף." אומר עמרי
מילים ולחן: עומרי סבח.
פזמונים: ירדן פלג.
קולות וגיטרות: איתי שמעוני.
הוקלט באולפני: "מקסימום-פרודקשן".
עמרי סבח זמר R&B רק בן 17 וחצי עומד מאחורי שילוב מוזיקלי שנקרא פרוייקט טווח ארוך ועובד על אלבום הבכורה שלו.
לפרוייקט שותפים:
פאפא (אסף שמחה).
אוראל- E (אוראל טטרו). סולנית
פלואו (דודי כהן).
E-BES (ערן בן שמחון).
STYLER (בן בן אבו). סולן
אופיר סבח, גיטריסט
מצורף בזאת המכתב של אליס שרשמה על חברתה הטובה ז"ל (ששמה שמור במערכת)
"שום דבר לא יחזיר אותך לחיים, זה ידוע.
אני יודעת שלא משנה מה אני יעשה שום דבר מהדברים האלה לא יצליחו להחזיר אותך לכאן.
כולנו יודעים שבני אדם מתים והפרחים נובלים, אך השירים והדפים נשארים. הלוואי והשיר יעבור בין משפחתך בין דור לדור כדי שכולם יכירו ויזכרו אותך.
נכון שהשיר לא יחזיר את פעימות ליבך, אבל את הפעימות שלנו הוא כן יכול להשיב. את היית כל כך מיוחדת, כל כך מדהימה, וטהורה שמגיע לך יותר ממה שרק בן אדם יכול להעניק למישהו
אני לא יודעת איפה הגבול למה שאני יכולה לעשות בשבילך
אבל אני יודעת שכעת עצב אוחז בליבי מכיוון שפעם הייתי מוצאת נחמה בלהנציח את זיכרונך הייתי מתקרבת אלייך בצורה רוחנית ומתעסקת רוב הזמן באיך להנציח אותך
וכעת כשהמעגלים נסגרים, והשיר שעומרי הסכים לקחת על עצמו מוכן, והספר שבו אני עוסקת כבר במשך חצי שנה שיהיה מוקדש לזיכרך.. כשכל הדברים האלו יהיו מוכנים אז לא ישאר לי דבר לעסוק בו, אני אצטרך שוב להיפרד ממך ולחיות במחשבה "זהו עשיתי הכל... מה נותר לי עוד?
רק הדפים, המילים, הזיכרונות..."
אבל אני יודעת שהשיר הזה יגרום לא רק לי לשלווה, אלא גם לכל היקרים שלך מ___ה, אני מקווה שכולם יוכלו למצוא את מה שאני מצאתי בשיר הזה, אותך.
זיכרונך לברכה. לעד! תהיי שלווה במקום בו את נמצאת יחד עם אימך, בבקשה ממך! תישמרי מלמעלה על אביך ואחיך!
ואני... ימשיך לחפש את הטוב על פני כדור הארץ, ויש פה טוב, כי אם לא היה, לא הייתי פוגשת את עומרי המקסים שכ"כ עזר לי מבלי להיות בקשר רגשי ישיר הצליח לבטא את הרגשות שלי, ורק בזכותו השיר הזה יצא לאור."
אחרי היציאה הזאת
אני חוזר בי "הראפ הישראלי חי" אמנם מעטים שבאמת יודעים לעשות ראפ בארצנו הנכבדת.
אז מה אתם אומרים על הראפ הישראלי
בעלייה.?
קרדיט לראפ4לייף על הידיעה