קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 15-09-2008, 21:25
  2. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 16-04-2008, 15:32
  3. תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 02-04-2008, 17:08
  4. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 07-01-2008, 20:43
  5. [דיון] פרנק רייקארד או פאביו קאפלו?
    על ידי Desire בפורום כדורגל
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 09-08-2007, 02:09
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 19

[דיון] פרנק רייקארד - הטעות האמיתית של ברצלונה?

משתמש כבוד האוואטר של Desire
    לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ
    אם דוחפים לעכבר 2 ק"ג אורז, בסוף הוא מת

ברירת מחדל [דיון] פרנק רייקארד - הטעות האמיתית של ברצלונה?

אתמול כשצפיתי במשחק של ברצלונה מול ריאל מדריד, הסתכלתי על
    רייקארד ועל ההרכב, ולהפתעתי גיליתי שהוא הכניס את מי שנחשב או
    היה נחשב לשחקן הטוב בעולם - רונאלדיניו, ואת אחד הקשרים היותר טובים
    בעולם כיום - דקו. אמרתי לעצמי, מה ריאל כבר יכולה לעשות? ושוב, להפתעתי טעיתי.

אחת השאלות שרוב האנשים בארץ ובעולם שואלים בטח, איך זה שרונאלדיניו
    לא עשה כלום? איך זה שאטו לא יצר מצב? ואיך זה שדקו היה חלש?
    התשובה היא פשוטה - פרנק רייקארד.
    כאמור, כולם יודעים שרונאלדיניו עד היום שיחק כ4 משחקים מלאים בכל העונה.
    פעם אחת אמרו שהוא פצוע, פעם אחת הוא בילה בברזיל לאחר ניצחון ורייקארד
    השאיר אותו בחוץ, פעם אחת על הספסל, פעמים אחדות כשהוא משחק כבר בתחילת המחצית השנייה הוא בספסל. ואז כולם תוהים מה בעצם קרה?
    אז מה שקרה, שככל הנראה יש המון ענייני אגו של רייקארד עם רונאלדיניו, משחקי מוחות מי בעצם אמורה ברצלונה לוותר כדאי שהמורשת תמשיך, האם לוותר על השחקן הטוב בעולם או לוותר על אחד המאמנים היותר מוערכים בעולם?
    דילמה קשה שמורכבת מהמון דעות, ולטעמי התשובה היא רייקארד. רייקארד חשב באמת ששחקן גם אם הוא נחשב לטוב בעולם, שבמשך שנה שלמה לא שיחק, יבוא לסופר קלאסיקו ויתן את המיטב? אתמול ראינו רונאלדיניו חלש, עם טכניקה יוצאת מן הכלל, לא כל אחד יכול לעבור את רמוס פעמיים, אבל דוגרי, מה הוא עושה חוץ מזה? בעיטה למרכז השער שפעם רונאלדיניו בלי למצמץ היה מבקיע את זה? איפה הכדורים החכמים? איפה הגאונות? אז התשובה היא פשוט שהוא לא בכושר משחק. רייקארד החליט לוותר עליו כל השנה, והחליט לתת לילד בן 21 כמו מסי את המושכות ולנהל את ברצלונה, ואז להפתעתו מסי נפצע - אתם באמת חושבים שאם מסי היה, רונאלדיניו היה פותח? אז זהו ממש לא. לגבי אטו ודקו... דקו חזר מפציעה, מחצית ראשונה ראינו אותו על הפנים, למה לתת לו להמשיך לשחק את רוב המשחק? תוציא אותו קיבנימט או שלא יהיה בכלל בסגל, שים מהירות וטכניקה של דוס סנטוס גם אם זה יעלה לך במחיר של אי סגירה מצידו, ולגבי אטו - אטו מתחילת המשחק היה על הפנים, תכניס את ב'וזאן או הנרי במחצית השנייה, תעשה משהו בן אדם? ויותר חשוב - למה לא ללמוד מריאל מדריד? למה לא לפתוח עם 2 חלוצים בחוד? מה אתה משחק עם אחד, ועוד שם את אינסייטה בצד ימין? ממתי אינסייטה שיחק שמה.. המון דברים לא ברורים...

לבסוף אני רוצה להעיר הערה.. כולם אומרים שרונאלדיניו כבר תם בברצלונה, וכבר מסי מייצד את ברצלונה החדשה, אבל האם זה לא תם עידן רייקארד ועדיף להביא מאמן חדש?
    שמעו מאמן חטאפה לשעבר - בן שוסטר, גבר על מאמן שכבר 4-5 בברצלונה? כאילו מה קורה פה? אם כל הכבוד לי לשוסטר ואין לי שום זילזול, קבוצה כמו ברצלונה הייתה אמורה לפרק את המגרש בקאמפנואו, ולעומת זאת ראינו לחימה של ריאל מדריד? אז שוב הבעיה בשחקנים? לא - אנשים, פשוט לא. הבעיה היא במאמן, במוטיבציה שהוא מקרין, בלחימה, וכנראה שלרייקארד כבר אין את זה, עדיף לתת למאמן אחר את המושכות ולהביא את המיטב מהשחקנים.
    בואו נזכור גם שקאפלו, קאפלו הגדול, בא לשנה ולקח את ריאל מדריד לאליפות במקום רייקארד? מי שמע על דבר כזה? קבוצה שמחליפה 2 מאמנים בשנתיים עולה על ברצלונה בכל פרמטר? ודוגרי ובלי לזלזל בריאל, הרבה מאוד אנשים בעולם, ואת האמת גם אני חושב שברצלונה קבוצה יותר כישרונית, קבוצה יותר חזקה, אבל אתמול ראינו מי באמת היה יותר חזק, ובאמת מי שלט בכל הקשור להגנה והתקפה כאחד - אולי השליטה בכדור לא, אבל את מי זה מעניין..

בקיצור המסקנה שלי היא חדה וברורה - פרנק רייקארד מיצה את עצמו בברצלונה, עידן רייקארד תם ונשלם, שישלכו אותו הביתה, ויביאו מאמן חדש.

2. קישורים ממומנים

כמה חארטות
    לא תם ונשלם שום דבר, החלפת מאמנים לא פוטרת שום דבר, רק במצב שבאמת המאמן הוא גרוע, אבל ישלו רקורד בבארסה 2 אליפויות גביע אירופה. אז הוא הפסיד לריאל מדריד מי ישמע תעשה לי טובה.

שטויות. יש כתבה ממש נכונה בוואלה על רייקאקרד ועל זה שרוצים להחליף אותו. שניה אני אמצא ויערוך
    http://sports.walla.co.il/?w=//1211521 זאת כתבה! לא החארטה שרשום פה.. :\
    נערך לאחרונה על ידי BarX; 24-12-2007 בשעה 18:40.

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

השליטה בכדור תגיע בברנבאו הטכניקה מסירה של ריאל מדריד עולה על כל פרמטר של ברצלונה חות מאינייסטה וצאבי לפני שנתים זה היה ההפך , שניידר השתפר ב3 רמות מאז שהגיע בטיסטה תמיד היה כוכב כולם ידעו את זה , עכשיו יש לו גם תפקיד שחקן ענק עם טכניקה עילאית , כשרון ? עם אתה מדבר על הנרי אתה צודק , בוגאן כן , דוס סנטוס אני לא ידוע מה יצא ממנו בכלל אני אומר לך טחלס , הוא לא מהיר הוא פשוט זריז , צריך להתחזק דחוף , מסי כמה שהוא נראה קטן אתם לא יודעים איזה חמור הוא אני ראיתי אותו שנה שעברה היה חמור עכשיו בכלל תראו תמהירות שלו , בכלל יציאה מהמקום , לענין אני לא יודע עם מה שכתבת נכון , חלק ברור שכן , משהו שם מסריח בדוק וזה יתגלה בסופו לש דבר :\ , גם בריאל מדריד שנה שעברה היה בעיות עם קפאלו לא כולם אהבו תשיטת משחק שלו אבל נתנו בשבילו תנשמה , הבעיה היא - כן ריקארד , שהוציא תנשמה מברצלונה , כל אחד משחק בשביל עצמו חוץ מאינייסטה ומסי , מסי החזיק עד היום את ברצלונה , בלעדיו אני לא רואה אותה במקום 2-3 פשוט לא , אני לא חושב שהיא יותר כשרונית , עם אתה מדבר על ההתקפה יודע מה אולי , אבל שאתה מסתכל על הספסל וההגנה , עזוב שניה , אתמול עלה מהספסל רובן וראיתי ממנו ניצוצות של כדורגל פשוט, פרפר 2 ושם את ואן ניסטרלוי שאתמול חלם מול השוער , רובן עולה לשחק , אבל רוביניו עולה אליו ... הקטע זה ששוסטר רוצה את הלחימה והמסירות של שניידר והוא מעדיף משחק כזה על לשתף את רובן , רובן , רוביניו , ראול (טכניקה אכוש****** ) , לעומת אטו הנרי ובוגאן , תשמע בוגאן סוס צודק אבל זה עדין לא זה , אטו לא יודע מה איתכםפ אני לא הייתי מעלה שחקן כזה , ראו את החוסר חדות שלו , הוא רק חזר מפציעה אז הוא כבש נגד ולנסיה ואו , ולנסיה במשבר כזה שלא ראיתי הרבה שנים , הנרי עלה מפציעה גם , אני לא יודע מה איתכם אולי הוא היה צריך לשים שם את הילד כי מה20 דקוצת שהוא שיחק ראו שהוא לא שם על אף אחד ולא מפחד מאף אחד , החדות שלו אדירה , עכשיו נדבר על ההגנה , זאמבורטה לעומת ראמוס ,אני לא חושב שיש ויכוח פה , פויול לעומת קנאברו , בשיא של שניהם קנאברו ללא ספק , מרקז ליד פפה , תאמת אי אפשר לדעת למרות המשחק המצוין של פפה אני ילך על מרקז הפעם אבל הכל יכול להשתנות הוא רק בן 23 עם אני לא טועה , מגן שמאלי מרסלו והיינצה לעומת אבידל , היינצה יותר טוב ויותר מנוסה מאבידל והראעו את זה אתמול , הכשרון של מרסלו זה משהו אחר , זה יבוא בסופו של דבר , בקישור וסלי שניידר , רוביניו , גוליו באטיסטה , ודיארה , דיארה לעומת טורה, תאמת ? צאבי ,ראו אתמול את התשובה , שניידר ואינייסטה לא נראה לי אפשר להשוות עם לא אותם שחקנים , רוביניו לעומת רונלדיניו , רוביניו יורת יעיל וראו את זה אתמול , אחד השחקנים היעילים בכדוררגל העולמי , עזוב את הספסל שיש לנו ויש להם , גוליו באטיסטה - דקו , דקו כבר מבוגר , לא אותו דקו שהיה , אבל צריכים לראות עוד מגוליו , אבל ראו אותו אתמול מדהים המסירות שלו , מסי עכשיו טוב מכולם זה מה שבטוח , ראול החלוץ הכי יעיל בהיסטוריה לדעתי ולא יעזור , אז לדעתי ריאל יותר כשרונית , זה רק הדעה שלי לכל אחד יד דעה משלו חח מי הפריאר שיקרה את זה אלוהין יודע
    Siete

לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ

סקיילנסר אוי כמה שאתה טועה...
    רונאלדיניו מול רוביניו - בחרת ברוביניו? נו באמת, תהיה רציני...
    היינצה יותר טוב מאבידעל? חחח, אל תצחיק אחי..
    אטו והנרי פחות טובים מראול ו - ואן ניסטלרוי? תעשה טובה..
    מסי, צ'אבי, דקו ויא יא טורה מול בטיסטה, דיארה, סניידר זה נראה לך הגיוני?
    קיצור לכל אחד הדעות שלו, לטעמי מבחינה כישרונית - ברצלונה יותר טובה.

לגבי השתיים פה למעלה שרשמו שזה שטויות:
    א. זה שהוא הביא אליפויות וגביע אלופות לפני 3 שנים זה מעניין את האף שלי ושל אוהדי ברצלונה.
    יש לו את הקבוצה הכי נחשקת בעולם על מה אתה מדבר בכלל בן אדם? במשך שנתיים ברציפות ברצלונה
    לא מועמדת לאליפות? זאת בושה.. אתה יודע מזה פער של 7 נקודות מול ריאל מדריד? להפסיד בקאמפנו
    מול 98 אלף צופים ליריבה המושבעת? די כבר לחיות בעבר אנשים פשוט די, הכדורגל היום נובע מתאחלס,
    מעובדות בשטח, מסטטיסטיקות, רייקארד עשה עונות יפות, אבל מיצה את עצמו אין מה לעשות נגד זה, אתמול
    ראינו איך בן אדם כמו בן שוסטר שאימן את חטאפה ואת לבאנטה, לוקח קבוצה כמו ריאל מדריד ועושה ממנה
    אימפריה, לעומת רייקארד שכבר 4-5 שנים בברצלונה ומוריד אותה לתחתית, אז תעשו לי טובה ותתחילו לחיות
    בהווה...
    ב. לזה שהביא מכתבה מוואלה חחחח אחי, תתחיל לדבר ברצינות... אם אני יביא לך כתבות של ONE ו-וואלה
    כיום לא היה כדורגל בעולם.

רייקארד לא שווה כלום תאמינו לי, אחת הטעויות. חכו אני תכף מגדיל את התגובה.
    משה, לא נשכח ולא נסלח
    עדי 2007

שוסטר לא לקח את ריאל מדריד ועשה אותה אימפריה ריאל הייתה אימפריה לפניו ותהייה אחריו, ריאל תמיד אבל תמיד הייתה קבוצה יותר טוב מברצלונה.
    ברצלונה תמיד אבל תמיד תהיהי מועמדת לאליפות, וכהיא הייתה שנה שעברה וגם היא השנה.
    מותר להפסיד גם לריבות הגדולות בכדורגל צריך גם מזל.
    בקיצור, רייקארד מאמן גדול עם קבלות והוא צריך להישאר בברצלונה והוא ישאר בברצלונה.

משתמש מתקדם האוואטר של 7-.
    לייקים
    0
    נקודות
    3,900

ציטוט נכתב במקור על ידי Desire צפיה בהודעה
    סקיילנסר אוי כמה שאתה טועה...
    רונאלדיניו מול רוביניו - בחרת ברוביניו? נו באמת, תהיה רציני...
    היינצה יותר טוב מאבידעל? חחח, אל תצחיק אחי..
    אטו והנרי פחות טובים מראול ו - ואן ניסטלרוי? תעשה טובה..
    מסי, צ'אבי, דקו ויא יא טורה מול בטיסטה, דיארה, סניידר זה נראה לך הגיוני?
    קיצור לכל אחד הדעות שלו, לטעמי מבחינה כישרונית - ברצלונה יותר טובה.

לגבי השתיים פה למעלה שרשמו שזה שטויות:
    א. זה שהוא הביא אליפויות וגביע אלופות לפני 3 שנים זה מעניין את האף שלי ושל אוהדי ברצלונה.
    יש לו את הקבוצה הכי נחשקת בעולם על מה אתה מדבר בכלל בן אדם? במשך שנתיים ברציפות ברצלונה
    לא מועמדת לאליפות? זאת בושה.. אתה יודע מזה פער של 7 נקודות מול ריאל מדריד? להפסיד בקאמפנו
    מול 98 אלף צופים ליריבה המושבעת? די כבר לחיות בעבר אנשים פשוט די, הכדורגל היום נובע מתאחלס,
    מעובדות בשטח, מסטטיסטיקות, רייקארד עשה עונות יפות, אבל מיצה את עצמו אין מה לעשות נגד זה, אתמול
    ראינו איך בן אדם כמו בן שוסטר שאימן את חטאפה ואת לבאנטה, לוקח קבוצה כמו ריאל מדריד ועושה ממנה
    אימפריה, לעומת רייקארד שכבר 4-5 שנים בברצלונה ומוריד אותה לתחתית, אז תעשו לי טובה ותתחילו לחיות
    בהווה...
    ב. לזה שהביא מכתבה מוואלה חחחח אחי, תתחיל לדבר ברצינות... אם אני יביא לך כתבות של ONE ו-וואלה
    כיום לא היה כדורגל בעולם.
    גם אני בחרתי ברוביניו מי זה רונלדיניו בכלל ? איזה השגים יש לו בעונות האחרונות ? פעלולים מול קבוצות דרג ז' ?

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

DEISRE שניידר אחד השחקנים הטובים בעולם
    והייצנ יותר טוב מאבידל תעשה ליטובה למה מי זה אבידל מה הוא עשה נגד קבצה גדולה , תחשוב על זה שוב מתחנן ואז תענה לי , שניידר השתפר כל כך ברמות , השחקנים שצ ברצלונה כבר מבוגרים אנשים צריכים להשלים עם זה , ריאל קבוצה יותר טוב מברצלונה בחומר שחקנים 10000 אדם שפוי יאמר את זה :\ רונאלדיניו עבוד , רוביניו הרבה יותר טוב השנה ממנו ,גם אתמול העקבים שלו והכל .. לא אתמול לפני 3 ימים
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 25-12-2007 בשעה 19:05.
    Siete

לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי skYlancer צפיה בהודעה
    DEISRE שניידר אחד השחקנים הטובים בעולם
    והייצנ יותר טוב מאבידל תעשה ליטובה למה מי זה אבידל מה הוא עשה נגד קבצה גדולה , תחשוב על זה שוב מתחנן ואז תענה לי , שניידר השתפר כל כך ברמות , השחקנים שצ ברצלונה כבר מבוגרים אנשים צריכים להשלים עם זה , ריאל קבוצה יותר טוב מברצלונה בחומר שחקנים 10000 אדם שפוי יאמר את זה :\ רונאלדיניו עבוד , רוביניו הרבה יותר טוב השנה ממנו ,גם אתמול העקבים שלו והכל .. לא אתמול לפני 3 ימים
    שמע בן אדם, קודם כל תעבוד על הכתיבה שלך למה היא נוראית בקושי הבנתי.
    לגבי אבידל לעומת היינצה... תבין, היינצה שחקן מצויין והכול טוב, אבל המהירות, הטכניקה, והגיל של אבידל מכריעים פה - היינצה כולה בא למשחק
    מול ברצלונה ודפק משחק טוב, אבל בתאחלס הוא לא שחקן הרכב ולא נעליים והוא לא יותר טוב ממנו.
    לגבי רוביניו ורונאלדיניו... אתה מדבר אבל לא לעניין, אתה מדבר על כושר
    משחק של כל אדם, כיום רוביניו בכושר הרבה יותר טוב ללא ספק, אבל מבחינת שחקן שאתה שם אחד על אחד, רונאלדיניו פשוט יותר טוב אין מה לעשות זאת עובדה, רונאלדיניו כיום בכושר משחק איום ונורא, ואני מבטיח לך שאם הוא יעבור לקבוצה אחרת או יהיה תחת מאמן חדש בברצלונה אולי נשוב לראות את רונאלדיניו של לפני שנתיים... לגבי סניידר ולא שניידר(הוא לא יהודי ואל תגיד לי מה הקשר חח, תבין לבד) - שחקן טוב זה נכון, בין הטובים בעולם כרגע ממש לא.. יש המון המון שחקנים בתפקיד שלו שעושים ויותר טובים ממנו, אבל כמובן שהזמן שלו ככל שהוא יתפתח הוא יהיה טוב יותר. לגבי הקטע שברצלונה קבוצה זקנה חח? אתה רציני? ממש לא זקנים, קבוצה חזקה, כישרונית, טכניקה, פיזית - הם נחשבים לטובים ביותר מבחינת איכות שחקנים, אבל פשוט זה דעה של כל אחד.. בכל מקרה אחי, מזה משנה, כיום ריאל מדריד קבוצה הרבה יותר טובה מברצלונה, וזה מה יש אף אחד לא ישנה את זה, ואני מאחל לריאל רק טוב, כי לא מעניין אותי מי יקח את האליפות, מה שכן מעניין שסביליה תהיה למעלה יותר חשוב, התחלתי לחבב אותם מאוד בספרד יותר מכולם...

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

הייצנהפ י 4 יותר מהיר מאבידל על מה אתה מדב תראה איזה מהיר הוא סתכל גם במנגר לא שזה אומר הרבה הייצנה הרבה יותר מהיר היינצה ידוע במהירות שלו , אבידל יותר אתלתטי , טוב בסדר בקיצור פתח תעיניים תראה תקבוצות שכל אחד היה ואז נדבר , למה מי זה אבידל טח
    Siete

לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי skYlancer צפיה בהודעה
    הייצנהפ י 4 יותר מהיר מאבידל על מה אתה מדב תראה איזה מהיר הוא סתכל גם במנגר לא שזה אומר הרבה הייצנה הרבה יותר מהיר היינצה ידוע במהירות שלו , אבידל יותר אתלתטי , טוב בסדר בקיצור פתח תעיניים תראה תקבוצות שכל אחד היה ואז נדבר , למה מי זה אבידל טח
    סליחה על הביטוי, אבל בן אדם די להיות סתום...
    מה מנג'ר מה? מה אתה ילד קטן.. מה יש לך..
    אני ראיתי שנה שעברה את רוב המשחקים של מנצ'סטר ואני יודע בדיוק
    מה המהירות של היינצה ומה של אבידל..

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

טוב בסדגר אןי לי כח להתוכח על זה
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 25-12-2007 בשעה 22:30.
    Siete

Special Player האוואטר של henry14
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    0
    נקודות
    14
    משפט מחץ
    Henry - The Legend

ראייקארד מאמן על הפנים !! הוא הורס שחקנים !!
    איפה הנרי שהרגלנו לראות ?!@ איפה רונאלדיניו של לפני שנה שנתיים ?!

הנרי+ספסל=רייקארד הביתההההההההההההההההההההההה

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי henry14 צפיה בהודעה
    ראייקארד מאמן על הפנים !! הוא הורס שחקנים !!
    איפה הנרי שהרגלנו לראות ?!@ איפה רונאלדיניו של לפני שנה שנתיים ?!

הנרי+ספסל=רייקארד הביתההההההההההההההההההההההה

אחי מאיפה הפלצת את את המשפט הזה שיש לך בחתימה?
    להימורים ליגת האלופות :

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=385591

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:42.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,766 | הודעות: 8,150,348 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect