המצרכים:
קל להכנה
חצי שעה פלוס מינוס צמחוני כשר- מצרכים
100-90 גרם שוקולד מריר
140-150 גרם מרגרינה (ולא להחליף לחמאה! זה פוגם ברכות. אפשר לשים מחמאה.)
1 כוס סוכר
כפית תמצית וניל
קורט מלח
1 כוס קמח תופח
3 ביצים שלמות
50 גרם אגוזים קצוצים (פקאן או מלך)
4 כפות ברנדי
אופן ההכנה:
1. ממיסים שוקולד ומרגרינה.
2. מקציפים ביצים, סוכר ומלח.
3. מוסיפים את השוקולד המומס, קמח, וניל ובסוף ברנדי.
4. מוסיפים את האגוזים בערבוב ידני.
5. אופים בתבנית מלבנית בינונית ומשומנת בחום של 180º צלזיוס, במשך 25-30 דקות. מוציאים מהתנור לפני שהעוגה התייבשה לחלוטין (צריך שיידבקו לקיסם קצת פירורים לחים).
6. מחכים שהעוגה תתקרר קצת (אך לא לגמרי), וחותכים לריבועים
תודה לאתר משפוחה!



ציטוט ההודעה