קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] האם בכלל יש לנו סיבה להאמין?
    על ידי xyossizx בפורום תאולוגיה ודתות
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 11-11-2010, 02:23
  2. [דיון]האם באמת אפשר ליסמוך על הייפים
    על ידי ProVirus בפורום כסף ברשת
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 28-05-2010, 23:25
  3. תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 10-05-2009, 23:27
  4. [דיון] האם באמת צריך לשלם כדי לשחק?
    על ידי israeliviper בפורום World Of Warcraft
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 23-08-2007, 21:01
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 21 מתוך 21

[דיון]צעירי ישראל!!האם באמת יש לנו עתיד ? - עמוד 2

ציטוט נכתב במקור על ידי The|Referee צפיה בהודעה
    יש לנו עוד פליט אלי זיזוב אשדודי
    עשה מבחנים בברצלונה התקבל אבל כבר היו לברצלונה יותר מ-5 זרים והוא לא יכל להישאר היה בולנסיה ויריאל ועכשיו הוא בלבסקי סופיה משחק בבוגרים הרכב פותח יש משחקים הוא מביא 2 גולים גול ולפעמים כלום אזל שחקן מצויין משחק מתחת לחלוץ
    לא לשכוח
    אלי זיזוב אני כמעט בטוח שזה הוא החליט לשחק בנבחרת בולגריה ולא בישראל
    אבל אני לא בטוח שזה הוא.

יש לנו אחלה שחקנים לנבחרת אני מאמין שכל אלו שיצאו לבלגיה הם רק ישתפרו למרות שהליגה שם לא כזאת טובה אבל התנאים והשיטות אימון הן
    בשיטה אירופאית וזה רק יכול לעזור להם להתפתח

I LOVE INTER

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אל תשכחו את השחקנים שעברו השנה לבלגיה.
    לדעתי אליניב ברדה עשה קפיצת מדרגה ענקית העונה(נכון לעכשיו) ובקצב הזה הוא יגיע לקבוצה גדולה יותר בבלגיה או באירופה.
    אל תשכחו את סלים טועמה גם שמשחק באופן קבוע וטוב בקבוצה שלו בבלגיה, שניהם גם לא כאלה מבוגרים, ברדה לדעתי 25-26 ככה שהוא לא זקן כ"כ טועמה אני לא כ"כ יודע בן כמה הוא.
    אל תשכחו גם את גילי ורמוט, לא מצליח לו כרגע בקבוצה שלו, לא משחק בכלל אבל הוא בטח יעבור בינואר חזרה לארץ אולי לבית"ר, שחקן מעולה, גם צעיר מאוד עם יכולת טכנית מעולה קצת חלש פיזית אבל זה לא משהו שמכון לא יעזור.
    לדעתי ההגנה שלנו תהיה טובה יותר...אבל הדבר החשוב ביותר זה שחקן קישור מפלצתי+שחקן קישור יצירתי ברמה גבוהה.
    אם זה באיטליה(גאטוסו+פירלו), אנגליה(ג'רארד+למפרד), ספרד(אלונסו+פברגס), ברזיל(אמרסון+ז'ילברטו), צרפת(מקללה+ויירה) וכן הלאה.
    צריך שחקני קישור חזקים פיזיים מאוד+שחקני קישור יצירתיים בעלי יכולת מסירה גבוהה ואירגון משחק ברמה גבוהה.
    בקשר להגנה חייבים שחקני הגנה סיגנון בן חיים, גבוהים, פיזיים מאוד שמשחקים ברמה הגבוהה ביותר.
    ברגע שיהיו לנו את שני הדברים שציינתי, למצוא כישרונות צעירים וטכניים כבר תהיה בעיה שולית.

משתמש משקיע האוואטר של Azax Syndrom
    שם פרטי
    Dr.Octapus
    לייקים
    0
    נקודות
    157
    משפט מחץ
    Forza Milan

ציטוט נכתב במקור על ידי RedVision צפיה בהודעה
    אל תשכחו את השחקנים שעברו השנה לבלגיה.
    לדעתי אליניב ברדה עשה קפיצת מדרגה ענקית העונה(נכון לעכשיו) ובקצב הזה הוא יגיע לקבוצה גדולה יותר בבלגיה או באירופה.
    אל תשכחו את סלים טועמה גם שמשחק באופן קבוע וטוב בקבוצה שלו בבלגיה, שניהם גם לא כאלה מבוגרים, ברדה לדעתי 25-26 ככה שהוא לא זקן כ"כ טועמה אני לא כ"כ יודע בן כמה הוא.
    אל תשכחו גם את גילי ורמוט, לא מצליח לו כרגע בקבוצה שלו, לא משחק בכלל אבל הוא בטח יעבור בינואר חזרה לארץ אולי לבית"ר, שחקן מעולה, גם צעיר מאוד עם יכולת טכנית מעולה קצת חלש פיזית אבל זה לא משהו שמכון לא יעזור.
    לדעתי ההגנה שלנו תהיה טובה יותר...אבל הדבר החשוב ביותר זה שחקן קישור מפלצתי+שחקן קישור יצירתי ברמה גבוהה.
    אם זה באיטליה(גאטוסו+פירלו), אנגליה(ג'רארד+למפרד), ספרד(אלונסו+פברגס), ברזיל(אמרסון+ז'ילברטו), צרפת(מקללה+ויירה) וכן הלאה.
    צריך שחקני קישור חזקים פיזיים מאוד+שחקני קישור יצירתיים בעלי יכולת מסירה גבוהה ואירגון משחק ברמה גבוהה.
    בקשר להגנה חייבים שחקני הגנה סיגנון בן חיים, גבוהים, פיזיים מאוד שמשחקים ברמה הגבוהה ביותר.
    ברגע שיהיו לנו את שני הדברים שציינתי, למצוא כישרונות צעירים וטכניים כבר תהיה בעיה שולית.
    נגעת בנקודה חלשה אצלנו, הישראלים ברובם לא חזקים במיוחד בעמדות הקישור ואם תשים לב רוב השחקנים שאתה מדבר עליהם כשחקני מרכז יצירתיים או חזקים הם זרים בארץ.

בואטנג ודירסאו זה ממש הדוגמה לשחקנים שצריך להביא כקשרים לארץ.
    ואני גם חושב שאתה צודק ברגע שבנבחרת ישראל יהיו שניי שחקנים כמו שאמרת, אחד דפינסיבי חזק ואחד מרכזי נווט של משחק כמו ג'רארד, פירלו וכאלה שהם יצירתיים אז ישראל תעשה קפיצת מדרגה.

יהיה כיף!

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    0

זה בדיוק מה שאני אומר...או שיתחילו לחדיר לשחקני הקישור את הפיזיות ואת הלחימה במרכז הקישור זה יראה אחרת.
    או שפשוט אפשר לאזרח שחקנים סיגנון דירסאו סיגנון בואטנג, כסחנים כאלה ולהביא אותם לנבחרת.
    השחקן התכלס פיזי שהיה לנו פה בארץ בשנים האחרונות היה טל בנין שהיה די פיזי וכחסן לא קטן, גם אבוקסיס היה ככה אבל עם השנים הוא נהיה רך יותר ובאדיר כמובן למרות שעכשיו הוא בכושר זוועתי.
    בקשר להגנה, טל בן חיים יאייש את ההגנה, חייב שקינן יצא לחו"ל כדי להיות שחקן יותר טוב וכמה שיותר מהר ככה הנבחרת תרוייח שחקן טוב.
    בקשר לאגפים...יש את שפונגין שהוא יחסית טוב ובצד שמאל יש את זיו שיכול להחזיק עוד כמה שנים הדבר היחיד שמפחיד אותי זה מרכז הקישור...אנחנו מאוד מאוד רכים בקישור הדפנסיבי, בצדדים יהיו לנו שחקנים אדירים עם יכולת טכנית גבוהה כמו בניון, וורמוט טועמה רפאלוב(לא נראה לי אבל...), שיוכלו להחזיק את הנבחרת בכיף.
    בתור חלוצים יש כמה חלוצים לא רעים כמו גיא אסולין(חלוץ או קשר? אני לא בטוח ת'אמת), בן סהר(לא מחזיק ממנו בכלל לדעתי תוך כמה שנים הוא הולך לאיזו קבוצת אמצע טבלה בבלגיה ואז לארץ.), אליניב ברדה, ובטח יצאו עוד כמה כישרונות.

לדעתי סוף סוף יהיה לנו עתיד..

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

תחשבו בואטנג ודירסאו ביחד ואו דירסאו הגנתי ממש בואטנג תורם להתקפה פששש , דירסאו עולה על אלברמן ברמה 2 .. רוני לוי רוני לוי .. אפס קטן
    Siete

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:22.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,027 | הודעות: 8,151,609 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect