על איזה אבסנט אתם ממליצים על הירוק או על השחור?
ולא הבנתי בדיוק איך מדליקים את זה
יענו למה הכוונה
תודה מראש
על איזה אבסנט אתם ממליצים על הירוק או על השחור?
ולא הבנתי בדיוק איך מדליקים את זה
יענו למה הכוונה
תודה מראש
|
|
תשתה את הירוק תראה גחליליות בעיניים
יאללה מכבי שלי תתנו הכל בישבילי כי עד המוות זה את ואני
כמה כסף יש לך לשים וכמה בא לך לדפוק את הראש?
השחור זה 80% וגם דיי יקר, אבל ידפוק לך תאמאמאמא של הראש חח
אני קניתי פעם של 70% 700 מ"ל
את השחור לא טעמתי אבל אני מניח שיש לזה טעם רע כמו הירוק
להדליק אתה פשוט מדליק עם מצית או משהו את הנוזל ושותה (בזהירו), אישית אני חושב שזה דיי מטומטם חח
שתיתי תשחור
חשבתי יעשה משהו שונה
עדיף אבסולוט יותר זול...
ממה שאני יודע האבסנט השחור עושה הזיות..אבל לא יודע תשאל מישהו ששתה....
אני שתיתי את הירוק והוא אחלה של דבר...דופק תראש כמו שצריך !
דיייייייייייייייייי כבר עם האבסינט שלכם יא מושפעים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה לא יעשה לכם הזיות!!!!!! צאו מהסרט!
כל אחד "מה עדיף שחור או ירוק?!" "70 אחוז או 80 אחוז?" מה הזיוני שכל האלה קנו כהל לשתיה ב30 שקל 95% אלכוהול אם אתם מחפשים למות בגיל צעיר ולא להינות מאלכוהול איכותי...
אבסינט זה אניס ברמה נמוכה!! כמו ערק!! (למרות שאין כמו ערק אבל זה סיפור אחר) די כבר לחפש איך לדפוק את הראש הכי מהר תלמדו כבר להנות מהאלכוהול... וכל הפלצנים שמדליקים אבסינט או מי סוכר או מה שלא יהיה זה סתםםם אנשים שקראו באינטרנט.. זה בררה!!!
ואם אתה רוצה שאני אתייחס ברצינות לשאלה שלך אבסינט שחור נחשב פחות איכותי ואבסינט ירוק מומלץ לקנות אבסנט טרנט משו כזה לא זוכר בדיוק את השם..
לשתות אבסינט זה מפגר
ברגע שתלמדו להוריד כוס וודקה לגרון כמו האלכוהוליסטים , בלי שייגע לכם בלשון
כתשתו את זה כמו מים
אז תנסו להוריד כוס אבסינט , עם ארוחה טובה ...
ככה סתם לשתות את זה , להרוס את מערכת העיכול
והכי מצחיק אותי כשמפגרים עושים כזה אההההההההה כאילו זה היה טעים , מה זה היה לך על הלשון - דפוקקקקקקק
מציע לך לקחת אבסולוט יותר טוב
ועם כבר את הירוק...
בברכה ארתור וינברגלכל בעיה ועזרה פנו עלי בפרטי
שמע אחי לגבי אבסינט , תקרא את ההודעה שלי ותחכים.
האבנסט שנמכר היום בישראל וגם בדיוטי פריי הוא רק ליקר בטעם של האבסינט המקורי , האבסינט המקורי היה מיוצר בצרפת בשנות ה 70 המרכיב העיקרי שלו היה לענת הארטמיסטיה אבסנטיום שמכילה אחוז גבוהה של חומר פעיל שנקרא טואג'ן (טיויון) שדומה בתכונותיו ל THC צבעו של המשקה היה ירוק ובעל ריכוז חזק של 73% אלכוהול.
לאחרי שהמשקה היה מאד נפוץ בצרפת הרבה אמנים שתו אותו והוא נתן להם השראה (טואג'ן גורם להזיות) אבל לאחר מכן החל גל של מקרי אלימות בצרפת יש את האירוע המפורסם שנקרא "רצח האבסינט" של גבר שרצח את אשתו תחת השפעה של המשקה , לאחר מקרי אלימות רבים בניהם ואן גוך שחתך את האוזן שלו נחקר האבסינט
ונערכו ניסויים על אוגרים ועכברים וראו שברגע שקיבלו האוגרים והעכברים אבסנט התחילו להתקיף בפרעות את בני הזוג שלהם.
האבסנט המקורי שהכיל טואג'ן הוצא מהחוק ואינו חוקי קיום ברוב מדינות העולם כולל את ישראל.
האבסנט שמוכרים היום בחניות נשאר רק השם "הפיה הירוקה" "גרין פיירי" הטעם מאד דומה לטעם של האסנט שהיה בעבר רק בעבר הטעם שלו היה מר יותר מפעם , אבסנט הוא משקה אניס.
כיום יש מספר מועט מאד של אבסנטים בעולם שמכילים טואג'ן רובים צ'כים כמו GOLD OF KINGS או משהוא כזה ויש עוד כה שתוכל למצוא בצ'כיה ובאנגליה.
לגבי האסנט שאתה קונה בארץ תקנה את ה 60 או 65 לא זוכר כמה זה שרשום עליו גריין פיירי מהדיוטי פריי בלבד , תזהר מחיקויים האבסנט הזה הוא אבסנט מקורי של החברה שייצרה פעם אבסנט ואחרי הוצאותו מהחוק החלו לייצר רק ליקרים בטעם של אבסנט וזה המוצא שלהם.
ד"א אם תרצה לקנות את האבסנט הצ'כי תחסוך לעצמך 150$
בדיוק מה שאמר זה מעלי לגבי האבסנט.
חוץ מזה מה שנמכר היום בארץ כמו שאומרים "אותו חרא" רק א אחוז אלכוהול שונה.
ממש ממש ממש לא משנה איזה תקנה זה עדין לא האבסנט המקורי