כמה שכמה ימים TL אינו עולה וזה לכולם זה לא רק אצל אנשים ספציפים .
בכל מקרה אני משאיר את הדיון פתוח שאם למישהוא יש משהוא לומר בנושא יוכל לומר כאן .
המשך יום נעים ,
Intra![]()
כמה שכמה ימים TL אינו עולה וזה לכולם זה לא רק אצל אנשים ספציפים .
בכל מקרה אני משאיר את הדיון פתוח שאם למישהוא יש משהוא לומר בנושא יוכל לומר כאן .
המשך יום נעים ,
Intra![]()
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד סמג"ד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בבנת-ג'בל ,נזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו.קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים. (מלחמת לבנון השנייה)
|
|
....קוד:We are currently upgrading our server hardware. Hopefully the site will be back online on Thursday.
מזה THURSDAY יום שבת לא ?
Siete
האתר חזר, הם החליפו שרתים.
Our temporary solution cannot handle the load at the moment. We are expecting today our new servers to be delivered, so that we can fix this issue that caused the downtime all this time. However the tracker will remain online, so you can keep your clients running
הסבר: הפתרון הזמני שהם ניסו (להעביר את הטראקר לשרת במלזיה), פשוט לא עמד בעומס. הם הזמינו שרתים חדשים ומחכים להגעתם, על מנת שיוכלו לתקן את הבעיה שגרמה לסגירת האתר בזמן האחרון.
בכל אופן, הטראקר יישאר אונליין אז אתם יכולים להשאיר את הקליינטים שלכם דלוקים ופועלים.
לא יודע מה איתם לי עדיין לא עובד .
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד סמג"ד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בבנת-ג'בל ,נזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו.קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים. (מלחמת לבנון השנייה)
TL חזר![]()
רב סרן-רועי קליין.
...
רב סרן-רועי קליין.