אתם קוראים לפרלמנט איכות? מה אתם רציניים? חרא של סיגריה.
אתם קוראים לפרלמנט איכות? מה אתם רציניים? חרא של סיגריה.
|
|
תאכלס כמו שמישהו מלפניי אמר, כל הסיגריות הן אותו דבר מהבחינה, שכולן מזיקות לבריאות ויהרגו אותך בסופו של דבר.
וכמו שאחרים כבר אמרו, ההבדל בין סוגי סיגריות בא לידי ביטוי באיכות הטבק בעיקר, יותר טבק בסיגריה היא לאו דווקא סיגריה יותר טובה, למשל הדוגמא הכי טובה זה נובלס. אבל בהרבה הזדמנויות, ההבדל במחירים של הסיגריות הוא דווקא הולך על השם שלה, למשל מלבורו תהיה יקרה יחסית לא משנה אם היא תהיה טובה לפי דעתך או לא.
אם לתת לך ת'עצה הכי טובה, אל תעשן בכלל, אני מעשן כבר מספר שנים ולמרות כמה שאני מנסה להפסיק אני לא מסוגל. אז תעשה לעצמך טובה ואל תעשן.
אני ניגמלתי מחשיש וירוק חחח
ראיתי מה קרה לחברים שלי מהחרא הזה
תבינו , כשאתם לוקחים סיגרייה אתם מעשנים נרגעים
בבוקר מקבלים לפעמים סיבוב
אבל אם תעשנו אותה ממש מהר , תיקחו כל שאכטה עד הסוף ... יום יבוא ואני אעלה סירטון ליוטוב
אתם תחשבו שאני משוגע אבל זה דווקא מביא סאטלה לדקה שתיים שלוש תלוי איזו סיגרייה וכמה מהר סיימתם אותה
ואז לא מתחשק לכם לעשן לפחות שעתיים
אבל כל אחד ואיך שאצלו אני מעשן 3 סיגריות ביום , רק בבצפר
כך או כך זה הורס את הבריאות!!!
בברכה,
יגל שורקי
כל אלה שדיברו על מרלבורו
ידעתתם שהחליפו את הבעלים של החברה ומסיבות לא מובנות החליפו אחוז מסויים [לו זוכרת כמה] מהטבק בנסורת?
שימו לב להבדל בין מרלבורו של עכשיו למרלבורו של לפני שנה וחצי שנתיים
ההבדל הוא בד"כ בדחיסה של הטבק, מה שמוסיפים [אני קוראת לזה תבלינים חח] ואחוזים של ניקוטין
או סתם כמו בווג מנטה שלוקחים על זה 20 שקל כי זה של כוסיות
בוא אני יסביר לך..
כל סיגריה לפני שהיא מגיעה לחנות - היא עוברת במפעל סינונים וניקויים..
אם תיקח סיגריות זולות ב-10, 12 שקל - אתה יכול לראות ממש חתיכות של טבק גדולות מהסיגירה,
כלומר הם לא טחנו את הטבק מספיק, וככה הסיגריה פחות משובחת וטובה.
בסיגריות יקרות הטבק טחון, קצר ודחוס היטב!
חבר'ה לא הבנתי מה הבעיה עם נובלס
דווקא אני חולה על זה
משהו בן זונה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ולא הבנתי איך מקבלים סטלה מסיגרה ?
נראה לי הוא מגלגל בפנים עוד משהו חח
סתם אחי אל תקח ללב קח לריאות
מרלבורו אדום הכי סוס הלייט פשוט חסר סאטלה
במיוחד לבוקר
סיגריות זה למגניבים1!1111111אחדאחדאחד
כמה יצורים..
בכל מקרה, ההבדל המהותי בין הסוגים של הסיגריות הוא הדחס. כמובן שיש גם את עובי נייר הגלגול ואיכותו(מה שבד"כ יוצר טעמי לוואי נוראיים).
נובלס זאת סיגריה שמתאימה אחרי ספורט או משהו בסגנון, אבל בד"כ אני מעשן או נקסט לייט או וינסטון לייט.