בקרוב ייערך בפורום טורניר זוגות בפורום שזה אומר שכל 2 אנשים שרוצים לשחק ביחד כ "זוג" במשחק יירשמו כאן לדוגמא.
X וY ישחקו נגד T וO במפת De_dust2
U ו Q ישחקו נגד M וK במפת De_dust2
נניח X ו Y ניצחו ו K וM ניצחו, אז הם יעלו לשלב הבא ואז הם ישחקו אחד נגד השני והזוג שיינצח בסוף ייקבל פרס סודי.
ההרשמה :
כדי להירשם לטורניר, חובה לרשום כך:
אני:
שם פרטי -
כינוי במשחק -
אייסקיו / מסנג'ר -
" אני ___ (הכינוי שלכם בפורום) מתחייב להשתתף בתחרות ואם אבריז אני מודע לעונש שאקבל "
השותף שלכם למשחק: (רצוי שהוא יהיה רשום בפורום)
שמו הפרטי -
הכינוי שלו במשחק -
האייסקיו / המסנג'ר שלו -
ואז תבקשו ממנו להירשם לפורום ולאשר את הפרטים שרשמתם עליו כולל שהוא יכתוב את המשפט "אני ___(הכינוי שלכם בפורום) מתחייב להשתתף בתחרות ואם אבריז אני מודע לעונש שאקבל "
דרושים אנשים המוכנים להיות שופטים במשחקים , מי שמעוניין שישלח הודעה באייסקיו 5505638 .
יש מקום ל5 זוגות שזה אומר 10 אנשים בסה''כ.
התחרות תערך בשרת שלי 82.80.245.236:27018 ויהיה HLTV ששאר הפורום יוכל לצפות. (השרת הוא גם השרת של הפורום)
דרוש ספונסר או מישהו בעל שרת ונטילו שמוכן לתת חדרים מהונטילו שלו לתחרות , צריך חדר אחד ראשי לטורניר עצמו ועוד 2 חדשים שיהיו לכל קבוצה שיוכלו לדבר שם בזמן הטורניר
הבהרה קטנטנה: אני החלטתי לעשות את הטורניר כטורניר זוגות כי היה לי ברור שאין כאן מספיק קבוצות או אנשים שחברים בקלאן ולכן אם נעשה את זה טורניר קבוצות לא תיהיה מספיק הענות, לעומת זאת כל אחד יכול למצוא לעצמו מישהו לשחק איתו.
ייתכן ויהיה מסלול ל3 אנשים בקבוצה, בהמשך.
שימו לב, בנוגע להרשמה: הכינוי שאתם רושמים בהרשמה הוא יהיה הכינוי המזהה שלכם בכל הטורניר ולא ניתן לשנות אותו, לכן אם אתם מאלו שמשנים הרבה את הניק שלכם תבחרו ניק אחד שישמש אתכם בכל מהלך הטורניר!
אני רוצה להתחיל בטורניר כבר בתאריך ה15 לחודש מכיון שהסרבר נגמר בתאריך 24 לחודש ואנחנו נצטרך לעשות את הטורניר ממש מהיר! יש לכם שבוע להרשמה, בעוד שבוע מי שיהיה רשום הוא מי שיישחק, גם אם זה יהיה 2 זוגות בלבד הם ישחקו כמה משחקים ומי שינצח יזכה בפרסים!
הטורניר מוגבל ל5 זוגות בלבד בגלל חוסר זמן של הסרבר וגם אנחנו רוצים לעשות טורניר טוב, מהיר וכו'.
שיהיה ברור - מי שיבריז ממשחק שנקבע לו עף מהטורניר ביחד עם הבן זוג שלו. . אין לי זמן לרוץ אחריכם! נרשמתם? תתחייבו ותגיעו לאן שנגיד לכם ביום ובזמן!
תשמעו , בכל מצב הטורניר יכול להתבטל מסיבות פתאומיות שאני לא יודע , אז מי שיירשם והטורניר יתבטל פתאום - לא לכעוס. אני מודיע מראש שזה עלול לקרות.
בברכת משחק מהנה והוגן,
אסף - מנהל הפורום.
חבר'ה , אני בסה''כ מנסה להרים כאן טורניר ושיהיה מעניין ושהרמה תעלה, אז תרשמו ויהיה כייף![]()

ציטוט ההודעה

הההההההה