קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] בקשר לילדה שאני אוהב
    על ידי dandaniel3 בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 07-10-2009, 20:01
  2. [עזרה] בקשר למישהי שאני מכיר
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 07-12-2008, 20:04
  3. [עזרה] רוצה להגיד למישהי שאני אוהב אותה
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 01-05-2008, 00:56
  4. צריך עזרה בקשר למישהי שאני אוהב
    על ידי snopkin בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 22-10-2007, 21:45
  5. בקשר למישהי שאני מציע לה חברות ביום שישי, עזרה ?!!
    על ידי BYmyself250 בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 34
    הודעה אחרונה: 20-06-2007, 15:29
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 18

עזרה|בקשר למישהי שאני אוהב..

ברירת מחדל עזרה|בקשר למישהי שאני אוהב..

קיצר ככה התחיל הסיפור:
    קוראים לי ליאון אני בן 15 ולפני שנתיים הלכתי במקרה אם סבתא שלי לבת מצווה של מישהי (היא הייתה בת 13 שעשתה ת'בת מצווה)... קיצר באותו ערב רקדנו ביחד, דיברנו והכול... אבל לא ידעתי שהיא גרה בשדרות (בעיר שלי) וחשבתי זהו כיאילו סבבה ילדה יפה וזה אבל זהו נעלמה.. קיצר איכשהו אחרי שמונה חודשים ביום העצמאות ראיתי אותה ואחרי זה בחופש הגדול היא באה לחתונה של דוד שלי (סבתא שלי עובדת אם אמא שלה) ועוד פעם רקדנו והכול.. קיצר זהו ניגמר ולא ידעתי איך קוראים לה ואיפה בידיוק היא גרה בשדרות.. קיצר עוד פעם ראיתי אותה בכמה רחובות והכול ושאלתי את חבר שלי אם הוא מכיר אותה.. אז הוא אמר לי שהוא לא ממש מכיר אותה אבל הוא אמר שקוראים לה נדיה, והיא גרה באיזה רחוב בעיר והוא אמר לי איפה היא לומדת.. קיצר השנה עברתי לבית ספר שלה רק בישבילה ואני ממש אוהב אותה! וכבר אחרי 5 חודשים כיאילו הכרנו ממש טוב והכול טוב ואנחנו גם קצת ידידים אפשר להגיד.. אבל אני לא יודע איך להגיד לה! אני ממש ביישן.. ונראה לי גם שיש לה חבר אבל בסדר עוד שבוע היא תיפרד ממנו כמו תמיד.. קיצר עזבו ת'חבר בצד איך להגיד לה?!!? ולא יודע היא חושבת שאני ילד חמוד אם אופי נחמד אבל לא יודע מה עוד.. קיצר עצות!
    ד''א היא בכיתה י' ואני כיתה ט' והיא גדולה ממני ב-5 חודשים או קצת פחות ואני יותר גבוה ממנה אני מטר 76 והיא 69 ככה.. זה יפריע לה?
    נערך לאחרונה על ידי Psycho Sid; 14-01-2008 בשעה 17:42.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של shachar4490
    שם פרטי
    שחר
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אני חצי שנה זה לא ביג דיל.. תתעלם מההפרש גילאים.
    יותר חשוב שאתה יותר גבוהה ממנה
    ואם יש ביניכם קשר של טוב, אז אין לך סיבה להתבייש. דבר איתה לבד ושאל אותה מה היא חושבת עליך ותגיד לה שאתה אוהב אותה.

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

אממ אני פשוט הייתי הולך ואומר לה מה על הלב שלי..
    [אבל אחרי שהיא תפרד מהחבר שלה..כי זה יצור מצב לא נעים והחבר יגיד שסכסכת..קרה לי כבר]
    אם אני אוהב מישהי אז כל העולם יודע..כלומר הבית ספר..=\

אז אני מציע תתפוס את עצמך בידיים ופשוט תילך ותיקח אותה לצד..ותגיד לה שאתה אוהב אותה..

נדיה? היא רוסיה? מכאן זה כבר פשוט

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

ציטוט נכתב במקור על ידי Dr.Nargila צפיה בהודעה
    נדיה? היא רוסיה? מכאן זה כבר פשוט
    חח יש גם רוסיות שתפוסות מעצמן (אני יודע גם אני התפלאתי)

משתמש משקיע האוואטר של LeBron
    לייקים
    0
    נקודות
    262
    משפט מחץ
    I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed.-Michael Jordan

ציטוט נכתב במקור על ידי Psycho Sid צפיה בהודעה
    קיצר ככה התחיל הסיפור:
    קוראים לי ליאון אני בן 15 ולפני שנתיים הלכתי במקרה אם סבתא שלי לבת מצווה של מישהי (היא הייתה בת 13 שעשתה ת'בת מצווה)... קיצר באותו ערב רקדנו ביחד, דיברנו והכול... אבל לא ידעתי שהיא גרה בשדרות (בעיר שלי) וחשבתי זהו כיאילו סבבה ילדה יפה וזה אבל זהו נעלמה.. קיצר איכשהו אחרי שמונה חודשים ביום העצמאות ראיתי אותה ואחרי זה בחופש הגדול היא באה לחתונה של דוד שלי (סבתא שלי עובדת אם אמא שלה) ועוד פעם רקדנו והכול.. קיצר זהו ניגמר ולא ידעתי איך קוראים לה ואיפה בידיוק היא גרה בשדרות.. קיצר עוד פעם ראיתי אותה בכמה רחובות והכול ושאלתי את חבר שלי אם הוא מכיר אותה.. אז הוא אמר לי שהוא לא ממש מכיר אותה אבל הוא אמר שקוראים לה נדיה, והיא גרה באיזה רחוב בעיר והוא אמר לי איפה היא לומדת.. קיצר השנה עברתי לבית ספר שלה רק בישבילה ואני ממש אוהב אותה! וכבר אחרי 5 חודשים כיאילו הכרנו ממש טוב והכול טוב ואנחנו גם קצת ידידים אפשר להגיד.. אבל אני לא יודע איך להגיד לה! אני ממש ביישן.. ונראה לי גם שיש לה חבר אבל בסדר עוד שבוע היא תיפרד ממנו כמו תמיד.. קיצר עזבו ת'חבר בצד איך להגיד לה?!!? ולא יודע היא חושבת שאני ילד חמוד אם אופי נחמד אבל לא יודע מה עוד.. קיצר עצות!
    ד''א היא בכיתה י' ואני כיתה ט' והיא גדולה ממני ב-5 חודשים או קצת פחות ואני יותר גבוה ממנה אני מטר 76 והיא 69 ככה.. זה יפריע לה?
    רק בשבילה עברת?

היא קודם כל קווקזית והיא לא כמו החברות ה***** שהיו לך.. ואתה קודם כל גיזעני מסריח מה נדיה היא רוסיה?!! למה מרוקאיות יותר טובות?!! כל אחת שחומה אם טלטלית מטר 20 דומה לבלוק! ומה מכאן זה כבר פשוט?! למה אתה חושב היא כמו אחת מהידידות שאין לך?! תאמין לי שלא על תיקח דוגמא מהקרובות שלך..
    וזה שלמטה שאמר שעברתי רק בישבילה אז כן! אין מה לעשות אני אוהב אותה מת הילדה הזאת! ילדה יפה חמודה ואני משוגע עליה ואני מוכן למות בישבילה אוקיי?! איזה ילדים קטנים יש פה לא נותנים עצות נורמליות.. אתם סתם ילדים קטנים חרטטנים שבאים אליכם באמת ילדה מול הפנים אתם מתחילים לגמגם.. quote]
    נערך לאחרונה על ידי Psycho Sid; 15-01-2008 בשעה 22:19.

בבקשה עצות נורמליות..
    נערך לאחרונה על ידי Psycho Sid; 15-01-2008 בשעה 22:20.

לייקים
    0
    נקודות
    262
    משפט מחץ
    I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed.-Michael Jordan

היא קודם כל קווקזית והיא לא כמו החברות ה***** שהיו לך.. ואתה קודם כל גיזעני מסריח מה נדיה היא רוסיה?!! למה מרוקאיות יותר טובות?!! כל אחת שחומה אם טלטלית מטר 20 דומה לבלוק! ומה מכאן זה כבר פשוט?! למה אתה חושב היא כמו אחת מהידידות שאין לך?! תאמין לי שלא על תיקח דוגמא מהקרובות שלך..
    וזה שלמטה שאמר שעברתי רק בישבילה אז כן! אין מה לעשות אני אוהב אותה מת הילדה הזאת! ילדה יפה חמודה ואני משוגע עליה ואני מוכן למות בישבילה אוקיי?! איזה ילדים קטנים יש פה לא נותנים עצות נורמליות.. אתם סתם ילדים קטנים חרטטנים שבאים אליכם באמת ילדה מול הפנים אתם מתחילים לגמגם.. quote]
    Jחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טלטליתתתתתתתתתתת

מה יקרה אם עוד כמה זמן ירד לך ממנה?מה תחפש בבצפר הזה?(בהנחה שרוב החברים שלך היו בקודם)

ציטוט נכתב במקור על ידי LeBron צפיה בהודעה
    Jחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טלטליתתתתתתתתתתת

מה יקרה אם עוד כמה זמן ירד לך ממנה?מה תחפש בבצפר הזה?(בהנחה שרוב החברים שלך היו בקודם)
    *טלטלים סליחה... ת'אמת התחלתי ממש לאהוב ת'בית ספר החברים ממש אחלה! הרמה לימודית טובה!! ואני ממש שמח שעברתי לשם לא רק ביגללה..

משתמש כבוד
    לייקים
    1
    נקודות
    883
    משפט מחץ
    ואוו! איזה אבסורד,אותו מקרר וגישה כל כך שונה!

קודם כל זה נשמע שנפגשת בהרבה אירועים משפחתיים, תבדוק שהיא לא איזה דודה או משהו.. הממ אם אתה רוצה לפתח איתה קשר רציני אתה פשוט צריך להגיד לה את זה, אתה חייב להגיד לה איך אתה מרגיש.. אחרת אתה בחיים לא תדע אם היא גם מעוניינת בך או לא.
    ועוד משהו, ביישנות זה מושג מטומטם שאנשים המציאו- אין כזה דבר ביישנות, האדם מטבעו לא נוצר כדי ליהות ביישן אז זה הכל בראש שלך (אני לא אומר את זה בקטע של לעליב אז אל תיקח את זה ככה). תיזום אומץ ותגיד לה הכל

ציטוט נכתב במקור על ידי British_Bloke צפיה בהודעה
    קודם כל זה נשמע שנפגשת בהרבה אירועים משפחתיים, תבדוק שהיא לא איזה דודה או משהו.. הממ אם אתה רוצה לפתח איתה קשר רציני אתה פשוט צריך להגיד לה את זה, אתה חייב להגיד לה איך אתה מרגיש.. אחרת אתה בחיים לא תדע אם היא גם מעוניינת בך או לא.
    ועוד משהו, ביישנות זה מושג מטומטם שאנשים המציאו- אין כזה דבר ביישנות, האדם מטבעו לא נוצר כדי ליהות ביישן אז זה הכל בראש שלך (אני לא אומר את זה בקטע של לעליב אז אל תיקח את זה ככה). תיזום אומץ ותגיד לה הכל
    חחח לא אנחנו לא דודים.. פשוט סבתא שלי שהיא רק בת 58 עובדת אם אמא שלה.. ואמא שלה הזמינה אותה לבת מצווה שלה ובימקום שהיא תיקח את סבא שלי היא לקחה אותי כדי שנכיר.. באירוע השני זה היה חתונה לדוד שלי שסבתא שלי היא אמא שלו... אז היא הזמינה אותה ואמא שלה לקחה גם אותה..
    ותודה על העצה!

משתמש כבוד האוואטר של Toxicity
    שם פרטי
    נבו
    לייקים
    38
    נקודות
    220
    משפט מחץ
    I know nothing except the fact of my ignorance.

לא קצת הגזמנו עם ה"מוכן למות בשבילה"? אתה רק בן 15.. זה כבר יותר מלהדגיש את ההרגשה שלך אליה.
    צר לי לבשר לך, אבל אני לא חושב שכדאי שתפתח ציפיות. אם יש לה חבר, הכל יכול לקרות (מנסיון, לצערי הרב) ואתה סתם תתאכזב.
    לדעתי, ספר לה שאתה אוהב אותה, ופשוט תבקש לשמוע את התגובה שלה.
    תצהיר שאתה לא מצפה לשום פעולה כלשהי, שאתה מודע לזה שיש לה חבר ושאתה רק רוצה שהיא תדע.
    אולי היא תתרחק ממך (שלדעתי עדיף, מאשר שתמשיך להסתובב איתך, ותשלה אותך בו זמנית) או שהיא תעדיף אותך על חבר שלה וכו' וכו'.

בהצלחה =)

משתמש אנונימי
    אורח

חח המפגר יורד על מרוקאיות למה מה קרה אולי החברות המרוקאיות שלך לא נראות טוב אל תיהיה מטומטם זה לא בסדר שהוא יורד על הרוסים אבל למה את הצריך לרדת על המרוקאיות (זה הכל תלוי בטעם) אז אל תיהיה מטומטם
    וגם עלאק כל החברים שלו היו בבצפר הקודם עם איך שהוא מתנהג לא נרנ לי היו לו חברים(נכתב בעילום שם מכיוון שאני לא רוצה לקבל באאן)

לייקים
    0
    נקודות
    262
    משפט מחץ

*טלטלים סליחה... ת'אמת התחלתי ממש לאהוב ת'בית ספר החברים ממש אחלה! הרמה לימודית טובה!! ואני ממש שמח שעברתי לשם לא רק ביגללה..
    תלתלים -.-

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:49.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect