קיצר ככה התחיל הסיפור:
קוראים לי ליאון אני בן 15 ולפני שנתיים הלכתי במקרה אם סבתא שלי לבת מצווה של מישהי (היא הייתה בת 13 שעשתה ת'בת מצווה)... קיצר באותו ערב רקדנו ביחד, דיברנו והכול... אבל לא ידעתי שהיא גרה בשדרות (בעיר שלי) וחשבתי זהו כיאילו סבבה ילדה יפה וזה אבל זהו נעלמה.. קיצר איכשהו אחרי שמונה חודשים ביום העצמאות ראיתי אותה ואחרי זה בחופש הגדול היא באה לחתונה של דוד שלי (סבתא שלי עובדת אם אמא שלה) ועוד פעם רקדנו והכול.. קיצר זהו ניגמר ולא ידעתי איך קוראים לה ואיפה בידיוק היא גרה בשדרות.. קיצר עוד פעם ראיתי אותה בכמה רחובות והכול ושאלתי את חבר שלי אם הוא מכיר אותה.. אז הוא אמר לי שהוא לא ממש מכיר אותה אבל הוא אמר שקוראים לה נדיה, והיא גרה באיזה רחוב בעיר והוא אמר לי איפה היא לומדת.. קיצר השנה עברתי לבית ספר שלה רק בישבילה ואני ממש אוהב אותה! וכבר אחרי 5 חודשים כיאילו הכרנו ממש טוב והכול טוב ואנחנו גם קצת ידידים אפשר להגיד.. אבל אני לא יודע איך להגיד לה! אני ממש ביישן.. ונראה לי גם שיש לה חבר אבל בסדר עוד שבוע היא תיפרד ממנו כמו תמיד.. קיצר עזבו ת'חבר בצד איך להגיד לה?!!? ולא יודע היא חושבת שאני ילד חמוד אם אופי נחמד אבל לא יודע מה עוד.. קיצר עצות!
ד''א היא בכיתה י' ואני כיתה ט' והיא גדולה ממני ב-5 חודשים או קצת פחות ואני יותר גבוה ממנה אני מטר 76 והיא 69 ככה.. זה יפריע לה?

ציטוט ההודעה