נכתב במקור על ידי
Azax Syndrom
תשמע אם אתה רוצה להשוות נכון את הקישור של מילאן לאינטר אז לא ככה, עם כל הכבוד לאינטר באמת יש קישור טוב אבל אני לא חושב שקאמביאסו מגיע לרמה של פירלו, לא מבחינת מסירה, בטח ובטח שלא מבחינת בעיטה ולא מבחינת טכניקה וחוכמת משחק, אולי במהירות.
בוא נסכים שבקישור אחורי מילאן פשוט פנטסטית, פירלו עם המסירות והניווט של המשחק המצויין שלו, גאטוסו אחד הקשרים האחוריים דפינסיבים היותר טובים שיש אם לא הכי טוב, אתה יכול להגיד שויירה מצוין אין ספק, אבל הוא נפצע הרבה, סופג אדומים ולא מציג תמיד יכולת טובה.
בכל מקרה גם בגלל הגיל של ויירה, גאטוסו לוקח אותו במצ'אפ הזה.
אנצ'לוטי מאמן דגול, הוא יודע איך לחפר על מהירות בטקטיקה שלו וביכולות השחקנים האחרים שלו, אוקיי אז פירלו לא ממש מהיר אבל שמת לב פעם כמה קאקה רץ במשחק?, כמה סיידורף משתתף בקישור המרכזי ובקישור ההתקפי?
קאקה מגיע גם לאמצע המגרש כדיי לעבות את הקישור של מילאן ובגלל המהירות שלו והטכניקה הפנומנלית שלו הוא יכול לעבור שחקן ושניים, אז אם פירלו לא מהיר יש את קאקה, סיידורף ואמברוסיני הם חיות עבודה, אמברוסיני גם טוב הוא עושה עבודה שקטה וטובה בקישור וסיידורף פשוט פנטסטי הוא שחקן עם ניסיון וווינריות יוצאת מן הכלל.
ואתה צודק, יגיע בקרוב ואני מדבר על שנה אפילו שנתיים שסיידורף יירד לספסל ויפנה את המקום לקשר אחר יותר צעיר, יותר מהיר עם יכולות מצוינות, ושסיידורף יהיה בן זאת אומרת עוד שנתיים אני מאמין שהוא יהיה מחליף מצוין לעמדה שהוא נמצא בה היום.
לפירלו אין מחליף במילאן, זה הבעיה המדאיגה במילאן, אין מחליף לפירלו, חייבים להביא שחקן שייתן לפירלו גם לנוח, פירלו שחקן מצוין בין הפליימייקרים/ קשרים מרכזיים היותר טובים בעולם נכנס בטופ 5 זה בטוח.
אני חושב שהבעיה של מילאן לא מתחילה מכאן, אל עד אתמול בהתקפה שלא היו חלוצים או לפחות 2 שיכולים לשחק ביחד, ושיש שניי חלוצים ראו את העוצמה של הקישור של מילאן.
אתה הבאת על עצמך את החפירה הזאת חחח.