תמדבר על מסירות? פירלו מוסר הרבה יותר טוב מרונאלדיניו.
תמדבר על מסירות? פירלו מוסר הרבה יותר טוב מרונאלדיניו.
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
|
|
אני לא אפרט אז בקצרה
ליברפול
ברור שהכל זה עניין של דעה, אבל רונאלדיניו השנה ובשנה שעברה, אפילו שכבש 20 שערי ליגה חלקם פנדלים וחופשיות אבל נחשב, עדיין לא יכול להיבחר לשחקן השנה בעולם, מבחינת כישרון אני איתך, רונאלדיניו יותר טוב מקאקה בשליטה בכדור, אבל אתה מתעלם משנה וחצי שלמות?
וקאקה פנומן זה עובדה, מי שראה אותו ומה שהוא עשה בשנים האחרונות במילאן יכול להגיד את זה.
וגאוניות? תראה את המסירה של קאקה לקרספו בגמר ליגת האלופות המקולל של 2005.
לכל שחקן יש את הגאוניות שלו, אז לרוני זה הטכניקה והשימוש בה, וקאקה רואה את המשחק יותר טוב, בועט יותר טוב ( למעט חופשיות )
אז יש אחרים שיגידו שזלאטן הוא הכי טוב כי באמת הוא מתברג השנה בשלישייה הכי טובה שלדעתי היא:
קאקה
איברהימוביץ'
כ.רונאלדו
בכל מקרה יש דברים שאפשר לחלוק עליהם בגלל דעות אבל תהיה אובייקטיבי ואל תחסיר את השנה וחצי האחרונות של רונאלדיניו.
יהיה כיף!
א. תומר(Ozzy), ראינו בדיוק מה פירלו עשה מול רונאלדיניו בחצי גמר ליגת האלופות,
וראינו בסן סירו איזה מסירה נתן רונאלדיניו לג'ולי ומה עשה פירלו. אל תשווה ביניהם, כי הם
לגמרי לא דומים.
ב. Azax קאקא לא פנומן תירד מהעץ הזה, טוב בעצם אפשר לומר שמבחינתך זה ככה, אני
לא יתווכח איתך כי אני לא ישכנע אותך, אני חושב אחרת. ודיברנו פה על כישרון ולא על כושר
נוכחי, בכושר הנוכחי רונאלדיניו משחק כמו סבתא שלי, אבל תחכו ותראו שהפנומן האמיתי יחזור
לעצמו, ראה דוגמא רונאלדו אתמול, זה רק מוכיח כמה שהכדורגל הוא משחק גדול.
ליברפל הרבה אבל הרבה יותר טובה,היא זכתה באלופות ובגביע ומספקת משחקים גדולים.אני לא חושב שסביליה מתחרה בה.
Celsea Is My Love
ליברפול אני חושב יותר טובה מסביליה אבל מבחינת היכולת,בזמן האחרון לליברפול יש הרבה עליות ומורדות(ליגת האלופות).אפילו שלליברפול יש בהתקפה שמות מפוצצים כמו טורס ושות',ההתקפה של סביליה טובה יותר ומאורגנת יותר כי בשורה התחתונה אולי לליברפול יש שחקנים כישרונים יותר אבל קאנוטה ופאביאנו טובים יותר ביכולת הנוכחית.
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
סבייליה מנצחת את ליברפול בבית שלה עם הרכב מלא , אבל ליברפול קבוצה יותר טובה .