נכתב במקור על ידי
Desire
FireFly אני יוכיח לך ב2 דקות למה אתה מדבר שטויות...
א. בתנ"ך ישנו פרק שבו רשום במפורש שאילן רמון יפול מהשמיים +
רשום בקוראן שאסון התאומים יתרחש. עכשיו תאמין או לא זה לא מעניין, זאת
עובדה, אני ראיתי את זה בעיניים שלי, איך תסביר שספר מלפני מיליון שנה יודע
את הדברים האלה? אין לך הסבר נכון? יופי...
ב. הרבה מאוד מדענים אומרים שבקרוב מאוד בעוד 20-30 שנה קרחונים יתחילו להינמס
וכל העולם יהיה ישקע תחת המים, נשמע לך מוכל? אולי סיפור המבול?. ואני מדבר איתך על
עובדות ולא על המצאות מהראש שלי..
ג. אתה מסכים איתי שללא שואה לא הייתה מדינה נכון? אולי כך נקבע? הרי רובם שם היו מתבוללים
שניסו להיכנס לתוך התרבות האירופאית, אולי בגלל זה ה' החליט שבעזרת השמדה תקום מדינה לעם
היהודי, אתה יכול להוכיח לי שזה לא נכון? לא.. יפה..
ד. העולם נברא ע"י ה' כך התנ"ך טוען, הטענה האחרת שרוב המדענים מאמינים בה שהמפץ הגדול
התרחש, ושבני האדם נולדו כחיידקים במים, ככה האבולוציה התפתחה, אני מאמין לתנ"ך, כי בוא נאמר
שנכתבו שמה דברים מלפני מילוני שנים, לא יודע כמה וזה גם לא מעניין אותי, ורוב הדברים שנרשמים
שמה, אשקרה תואמים לשנים שלנו איך אתה מסביר דברים כאלה? איך אתה מסביר דברים שנכתבו
לפני מיליון שנה(אני רושם בהגזמות), מתאימים גם לעולם המודרני של שנות ה2000? יש לך הסבר לזה?
לא.. יפה..
מה שאני רוצה להסביר לך, שאם אתה רוצה תאמין בה' אם אתה לא רוצה, שיהיה לך בכיף, תאמין
מה שבראש שלך, אבל אל תבוא ותנסה לומר לאנשים למה אין ה', כי יש יותר מדי סיבות לכך שה'
בעצם קיים. ואתה יודע מה גם אם לא, אתה באמת חושב שכשתמות לא יהיה לך שלב הבא? שלא יקרה
לך משהו אח"כ, הרי זה לא הגיוני שלא יהיה משהו, אתה לא תחייה בתוך חושך, גם אם נרצה בזה או
לא, ישנו שלב הבא כלשהו שיוביל אותנו לאנשהו, אני לא יודע לאן ולא רוצה לדעת, אבל אל תשלול אפשרויות.