|
|
איפה אתם רואים את המשחק? לא מוצא בשום ערוץ :|
Everybody needs somebody,
You're not the only one...
נערך אחרון על ידי n00bzZ: היום ב13:37.
ספורט5+ אבל כבר נגמר
כי מישהו פרץ לי אחי .. סאמקקק מחכה שיסדרו לי משהו עם הנקודות גם וזה. ..
1-0 לברצלונה משער בחאווה של הנרי :\
כנראה שהם פשוט פרייארים...
להפסיד בבית לריאל ועוד 2-0, לא דיגדגו את מדריד.
כנראה שהשנה זאת השנה של ריאל מדריד בספרד, אני לא רואה
אף קבוצה מתחרה מולה, ברצלונה על הפנים וגם רואים את זה עכשיו
מול סנטאנדר, בואו נאמר דבר כזה, ריאל יכולה ליפול רק בסופר קלאסיקו
הבא אני לא רואה קבוצה אחרת מאיימת עליה, אולי יהיה פה ושם תיקו
או שתיים בחוץ, לא יותר.
איזה חבל....לא הספקתי לראות את המשחק,נקווה שהיה מעניין.
Celsea Is My Love
רילא מדריד מדהימה ........
אבל יש לה להוכיח בליגת האלופות זה מה שכן עכשיו רואים את ברצלונה גועל נפש .. אבל מסי .. יחזור לעניינים מהר .
דקו ומסי שחקו תעשה טובה דקו ממזמן לא מה שהוא היה , רונלדיניו גם לא אז תפסיק לזין את השכל , על מסי אין שום ויכוח , שחקן אדיר , ואלא שאמרו שהם פריארים , יכו לליהיות , אבל יכול להיות שגם ברצלונה , ויאריאל , ולנסיה פריארים ? לא יודע עעכשיו גם אתלתיקו מדריד .. תשמעו שימו לב לנתון הזה
ריאל מדריד עברה את כל המשחקים הגדולים שלה ורובם היו בחוץ בהצלחה חוץ ממשחק אחד נגד סביליה שבאמת הגיעה להם לנצח , משחק הקרבה ענק שלהם , שימו לב לברצלונה , היא נצחה את המשחקים הגדולים רק בבית היא הפסידה לויאריאל בחוץ , יש לה עכשיו סביליה , סארגוסה , אתלתיקו מדריד , אתלתיקו בילבאו (מחזור הבא) , יש לה את מורסיה בחוץ שהיא עקשנית מאוד , וכמובן כמובן ריאל מדריד בברנבאו , לריאל מדריד יש אתלתיקו מדריד , ויאריאל(מחזור הבא) , ברצלונה כמובן , בילבאו , אפילו חטאפה (שנוצחה רק על ידיה בביתה) , סביליה כמובן , זה הכל בבית , שמעו אני מאמין שריאל תאבד כמה נ"ק בבית השנה אבל כבר כמה ? כל המשחקים הגדולים שנשארו לריאל זה בבית, כל המשחקים הגדולים והחשובים של ברצלונה כמעט הם בחוץ , זה נתון מענין מאוד , עם נתיחחס לכך שברצלונה נצחה רק פעמים בחוץ העונה ,
ההבדל בין קבוצות גדולות לקטנות זה שגם שהם לא טובות הם מנצחות .
נערך לאחרונה על ידי olympic123; 21-01-2008 בשעה 15:52.
יכול להיות שהמחזור הבא יכריע את האליפות
ריאל מדריד - ויאריאל
אתלטיקו בילבאו - ברצלונה ( עם ריאל מדריד תפסיד או תעשה תיקו , לברצלונה יש סיכוי טוב לחזור למירוץ אנחנו כולה בחצי עונה ) , עם ברצלונה תפסיד , ו תעשה תיקו הסיפור נגמר .
Siete
איך בא לי שאתלטיקו מדריד ינצחו!!!
בואנה קראתי עכשיו באתר הרשמי של ריאל מדריד שפפה יעדר בין 3 שבועות לחודש אלוהים ..אין הגנה פשוט אין הגנה ...
Siete