אולי בדיחה קטנה תעזור כאן=]
בעיר אחת היה שיתפון.
אנשי העיר באו לכומר ואומרים לו: "בוא איתנו אנחנו נעזור לך". הכומר עונה להם: "אין צורך, אלוהים יעזור לי"..
הגשם ממשיך לרדת ומפלס המים עולה.
אנשים באים אל הכומר בסירה: "בוא איתנו, נציל אותך". כומר משיב: " אין צורך, אלוהים יעזור לי".
מפלס המים עולה עד גג הכנסיה והכומר עומד על הגג ומחכה.
מגיע אליו מסוק ואומרים לו "בוא איתנו, נציל אותך!" הוא אומר: "אין צורך, אלוהים יציל אותי".
הכומר מת והגיע לגן עדן.
הוא פגש את אלוהים ושאל אותו: "למה לא עזרת לי?"
אלוהים צוחק עליו ואומר: "ניסיתי, שלחתי אנשים,סירה ומסוק.."
אחרי שצחקנו, הייתי רוצה לקבוע עובדה: אין גבר שלא יכול להשיג את האשה שהוא רוצה!
כמה פעמים קרה לך שראית זוג וחשבת לעצמך "היא פשוט אלוהית! מה היא עושה עם הלוזר הזה?!"
אז בוא אני אגלה לך סוד, הלוזר הזה יודע הרבה יותר ממך. זה לא שיש לבחורה הזאת סטייה למכוערים, הוא פשוט יודע איך לגשת אליה בבטחון מלא ובגישה נכונה ולהשיג את מה שהוא רוצה.
עכשיו אתה בטח שואל "למה לעזזל הוא הביא בהתחלה ת'בדיחה המטומטמת והבכלל לא מצחיקה הזאת?".
אני אסביר:
הרבה גברים טוענים שקשר אמור להיווצר באופן טבעי. אין דרך לשטות בגורל. "אם הגורל ירצה, אנחנו ניהיה ביחד".
אז ככה, זאת הגישה הכי לוזרית שיש!
ברור שאני לא מצפה ממך, הגבר הממוצע לגשת למישהי שבכלל לא יורקת לעבר שלך ולגרום לה לקפוץ לך ישר לידיים. אבל תחשוב רגע. כל מקום שאתה יוצא אתה רואה סביבך המון בנות חמודות ששולחות אליך חיוך וכל מה שאתה חושב "אם הגורל ירצה ניהיה ביחד".
אתה בעצם מנער מעצמך ת'אחריות הגברית שלך. מה אתה מצפה שהבחורה תיקח את מקומך בשרשרת האבולוציה ותתחיל היא לחזר אחריך? אותו חיוך שהיא שולחת לך היא בעצם כמו אותו אלוהים מהבדיחה ששלח את העזרה לכומר. אבל אתה אל תיהיה הכומר. תישתמש בדבר הזה, אל תחכה שזה יבוא לך מהשמים. אתה הגבר, אתה הציד, אתה זה שאמור לבוא ולכבוש את ליבה של אחת שאתה רוצה.
תעבור רגע על מצבים שהיו לך עם בחורות. אותה בחורה שהצלחת איתה, האם אתה זה שכבשת אותה? או שזה נחת עליך? אל תנסה להטיל את האחריות על הבחורה. פשוט לך על זה.
גם אם תיכשל פעם אחת, ופעמיים, ועשר, אתה מתישהו תצליח ותודה לעצמך שלא פחדת לנסות.
אם הבחורה מסתכלת עליך כמה פעמים אבל אתה משתפן ולא ניגש אליה, אל תדבר אחרי זה בצביעות על אהבה. כשאהבה פותחת לך ת'דלת, אל תפחד להיכנס בה. כשתיהיה זקן וכבר שום דבר לא יעמוד, הרגעים שיעשו אותך מאושר יהיו אלה אותם הזכרונות מהרגעים שהצלחת ולא פחדת לנסות לגלות את האהבה.
אני רוצה לסכם ולומר ששום דבר לא בא בטבעיות. הכל אנו לומדים במשך חיינו. אם זה המקצועות בבית הספר ואם זה היכולת למשוך את המין השני. ואיך אתה רוצה להצליח באהבה אם לא ללמוד מהדרך? תלמד לפטות את במין השני. תיזכור שאתה הוא הגבר ותפקיד ההרבות בעולם בנוי עליך. אל תפחד להתנסות, גם אם אתה צפוי לכישלון. ובמיוחד אל תפספס הזדמנויות שקיבלת כי מאותם הזדמנויות בנוי זמן חייך.
קרדיט לחבר שלי.. אחד התותחים. תקראו תפנימו.

ציטוט ההודעה