מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
ATI שמאז שנרכשה על ידי AMD לא הצליחה לשווק כרטיס אחד שיעלה אפילו במקצת על יחס התועלת מחיר ובכלל על הכוח של כרטיסי NVIDIA שיווקה כרטיס חדש שעומד בכל מה שהבטיחה
הכרטיס שעולה 450$ [לעומת 750$ באולטרה] נותן ביצועים שטובים משל האולטרה בכ7% מה שהופך את הכרטיס הזה לבעל יחס תועלת/מחיר הטוב ביותר בשוק!
הכרטיס שמבוסס על הליבה RV670 שאומנם חלשה מליבת ה G92 של NVIDIA אך בכרטיס הזה תאמינו או לא היא מופיעה פעמיים
כרטיס אחד שתי ליבות!
הליבות עובדות במערך CrossFire מובנה בכרטיס לכן אין צורך בלוח אם תומך ולא שני חיבורי PCI-E אלא אחד בלבד
כידוע [או לפי השמועות] NVIDIA עומדת להשיק את סדרה 9 תחל רק במרץ לכן ATI קיבלה חודש וקצת של שליטה... אלא אם NVIDIA מכינה לנו הפתעה!
הערה קטנה לכל אלא שבכלל העזו לפקפק כמו כל הכרטיסים החדשים גם הכרטיס הזה תומך בDirect X 10.1
דבר חשוב נוסף הוא העובדה שמבחינת טכנלוגיה ATI מובילה מעט על NVIDIA בשל העבודה שליבה שלה בנויה בליטוגרפיה של 55ננו שלא כמו הליבה של NVIDIA [רק בGT אגב] שבנויה בליטגורפיה של 65ננו
דבר נותן צריכת חשמל נמוכה יותר ופליטת חום נמוכה יותר
ולפני שאני מסים כמעט שכחתי לתת לכם את שמו של הכרטיס
הכרטיס נקרא HD 3870 X2
X2 מסמל את העובדה שהכרטיס הזה הוא דו ליבתי
תמונה של הכרטיס:
רק הערה קטנה, אני יודע שהתקציר לא נראה משו אבל האינטרנט של בזק כל הזמן מתנתק בגלל הגשם ככה שאני כותב מהר כדי שלא בטעות ימחק הכל [כמו שקרה לפני כמה שעות]

ציטוט ההודעה

עוד אין לך