קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 28-08-2010, 22:40
  2. עוד אחת, היום אי אפשר לעצור אותי O.O
    על ידי LightOne בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 04-05-2008, 15:54
  3. אפשר לעצור באמצע?
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 21-10-2005, 16:53
  4. אי אפשר להתנתק..
    על ידי GodFather בפורום משוב
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 17:48
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 20

אי אפשר לעצור את ההשתמטות

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל אי אפשר לעצור את ההשתמטות

אני בעצמי השתמטתי ואני שם זין על הצבא (סיבות אישיות)
    מה אפשר לעשות לי? כלום
    אפשר אולי לשפר את התנאים של החיילים אבל זה לא הולך לקרות בזמן הקרוב.
    אבל לנסות לפגוע בחיים האזרחיים של השתמטים? זה ממש לא יעזור וזה גם לא יקרה. למה? כי אנחנו מדינה דמוקרטית. אם מי שלא יעשה צבא יפגע מכך, הרי שבאותה נשימה גם הדמוקרטיה נפגעת. אז אל תחששו לצאת על 21 כי אין לזה שום השלכות רציניות

2. קישורים ממומנים

ואם כל אחד יחשוב בדעה שלך לא תשאר לנו את מדינת ישראל!! אתה חי על חשבון אחרים שכן תורמים וכן שומרים על התחת שלך שלא מזיז לו מהארץ! אין לנו ארץ אחרת צריכים להגן עליה.. כולם שונאים אותנו, משתמט מעפן... לפחות תהיה ג'ובניק

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי flashy boy צפיה בהודעה
    ואם כל אחד יחשוב בדעה שלך לא תשאר לנו את מדינת ישראל!! אתה חי על חשבון אחרים שכן תורמים וכן שומרים על התחת שלך שלא מזיז לו מהארץ! אין לנו ארץ אחרת צריכים להגן עליה.. כולם שונאים אותנו, משתמט מעפן... לפחות תהיה ג'ובניק
    אני לא חי על חשבון אף אחד
    אני עובד ומרוויח כסף ובכך אני מתקיים בזכות עצמי
    אם כולם יחשבו כמוני והצבא יראה שהוא מאבד הרבה חיילים אז הוא יתחיל להעלות משוכורת ככה שחייל קרבי יקבל 4000 ש''ח במקום 700 ש''ח שהוא יכול לנגב איתם ת'תחת. כשהצבא יבין שהוא לא יכול לזלזל בנו ככה, אז הוא ישפר את התנאים וההטבות של החיילים וככה אולי אנשים יתגייסו.

החיילים לא עושים את זה בגלל הכסף תאמין לי.. ולרוב בכלל לא מזיז כמה הם יקבלו.. הם רוצים לתרום כמה שהם יכולים

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    100

ציטוט נכתב במקור על ידי Snach צפיה בהודעה
    אני בעצמי השתמטתי ואני שם זין על הצבא (סיבות אישיות)
    מה אפשר לעשות לי? כלום
    אפשר אולי לשפר את התנאים של החיילים אבל זה לא הולך לקרות בזמן הקרוב.
    אבל לנסות לפגוע בחיים האזרחיים של השתמטים? זה ממש לא יעזור וזה גם לא יקרה. למה? כי אנחנו מדינה דמוקרטית. אם מי שלא יעשה צבא יפגע מכך, הרי שבאותה נשימה גם הדמוקרטיה נפגעת. אז אל תחששו לצאת על 21 כי אין לזה שום השלכות רציניות
    אתה חתיכת דביל ואם אני הייתי זה שמחליט היית טס מפה על הטיסה הראשונה שיוצאת מנתב"ג על כיסא בבטן המטוס רק כדי לא לבזבז עליך כרטיס טיסה.

שם זין על הצבא? אתה לא מתבייש?
    איך אתה מעיז בכלל להתקיים בשטח ריבוני של מדינת ישראל ולהגיד שאתה שם זין על הצבא? אין לך שום הערכה לעשרות אלפי אנשים שמתו כדי שאתה, חתיכת אידיוט שכמוך, תשב עכשיו בבית על המחשב ותתגאה בהשתמטות שלך ותשים זין על הצבא?
    פגיעה בדמוקרטיה? סליחה?

אתה לא סתם עושה את עצמך אידיוט אתה באמת כזה.
    החוק במדינת ישראל - הדמוקרטי -, אומר שכל אחד חייב להתגייס לצה"ל.
    אתה בתור משתמט, עובר על החוק וזאת הסיבה שאת חוקי הדמוקרטיה אפשר לכופף ספציפית בשבילך ולא בשביל אחרים.

אני בטוח שאף אחד בישראל שעשה צבא לא ייפגע מאותה הנשימה שבה אתה איבדת חלק מזכויותך אם השתמטת מצה"ל, אני אברך על כך.

ואני מקווה מאוד שעוד תתקע במקומות שבהם היציאה שלך על 21 לא מוצדק יביאו את התוצאות.

ציטוט נכתב במקור על ידי Snach צפיה בהודעה
    אני לא חי על חשבון אף אחד
    אני עובד ומרוויח כסף ובכך אני מתקיים בזכות עצמי
    אם כולם יחשבו כמוני והצבא יראה שהוא מאבד הרבה חיילים אז הוא יתחיל להעלות משוכורת ככה שחייל קרבי יקבל 4000 ש''ח במקום 700 ש''ח שהוא יכול לנגב איתם ת'תחת. כשהצבא יבין שהוא לא יכול לזלזל בנו ככה, אז הוא ישפר את התנאים וההטבות של החיילים וככה אולי אנשים יתגייסו.
    לא. אתה טועה.
    אתה חי על חשבוני, על חשבון חברים שלי, ועל חשבון כל אחד שמשרת כיום בצה"ל. בין אם ג'ובניק בקריה או בסיירת מטכ"ל.
    אתה חי על חשבון כל אחד שנותן שלוש שנים מהחיים שלו בשביל המקום הזה בזמן שאתה עובד ומרוויח כסף בשבילך עצמך.

" הצבא ייראה שהוא מאבד חיילים " ?
    מי זה הצבא? הצבא זה איזה מישהו שרואה שהוא מאבד חיילים?
    הרי הצבא הוא אנחנו. הצבא זה המדינה והמדינה היא הצבא.

מאיפה לצה"ל יש כסף לתת לכל חייל קרבי 4000 שקל בחודש? אתה חי בסרט? אנחנו דגים זהב בכנרת? אין למדינה יכולת פיזית לתת לכל חייל קרבי 4000 שקל בחודש. תצא מהסרט שאתה חי בו.

מתגייסים בשביל המדינה, מתגייסים בשביל המשפחה שלך, מתגייסים בשביל הישוב שלך העיר שלך וכל מי שאתה מכיר.

הלוואי שיבוא היום בו ישללו אזרחות לכל מי שהשתמט מצה"ל.
    ואני לא מדבר עם אלה עם בעיות רפואיות או נפשיות אמיתיות.
    אני מדבר עלייך.

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי v33t צפיה בהודעה
    אתה חתיכת דביל ואם אני הייתי זה שמחליט היית טס מפה על הטיסה הראשונה שיוצאת מנתב"ג על כיסא בבטן המטוס רק כדי לא לבזבז עליך כרטיס טיסה.

איך אתה מעיז בכלל להתקיים בשטח ריבוני של מדינת ישראל ולהגיד שאתה שם זין על הצבא? אין לך שום הערכה לעשרות אלפי אנשים שמתו כדי שאתה, חתיכת אידיוט שכמוך, תשב עכשיו בבית על המחשב ותתגאה בהשתמטות שלך ותשים זין על הצבא?
    פגיעה בדמוקרטיה? סליחה?

אתה בתור משתמט, עובר על החוק וזאת הסיבה שאת חוקי הדמוקרטיה אפשר לכופף ספציפית בשבילך ולא בשביל אחרים.

אני בטוח שאף אחד בישראל שעשה צבא לא ייפגע מאותה הנשימה שבה אתה איבדת חלק מזכויותך אם השתמטת מצה"ל, אני אברך על כך.

ואני מקווה מאוד שעוד תתקע במקומות שבהם היציאה שלך על 21 לא מוצדק יביאו את התוצאות.

לא. אתה טועה.
    אתה חי על חשבוני, על חשבון חברים שלי, ועל חשבון כל אחד שמשרת כיום בצה"ל. בין אם ג'ובניק בקריה או בסיירת מטכ"ל.
    אתה חי על חשבון כל אחד שנותן שלוש שנים מהחיים שלו בשביל המקום הזה בזמן שאתה עובד ומרוויח כסף בשבילך עצמך.

מאיפה לצה"ל יש כסף לתת לכל חייל קרבי 4000 שקל בחודש? אתה חי בסרט? אנחנו דגים זהב בכנרת? אין למדינה יכולת פיזית לתת לכל חייל קרבי 4000 שקל בחודש. תצא מהסרט שאתה חי בו.

מתגייסים בשביל המדינה, מתגייסים בשביל המשפחה שלך, מתגייסים בשביל הישוב שלך העיר שלך וכל מי שאתה מכיר.

אני מדבר עלייך.

הנה עוד מורעל אידיוט שחושב שהוא בן אדם נעלה ומיוחד כי הוא לובש מדים.
    אתה יכול לקטר ולהעצבן כמה שאתה רוצה.
    אני שירתתי חודשיים ויצאתי כי התפקיד שנתנו לי היה סתמי וריק מתוכן ולא בזין שלי לבזבז 3 שנים על החרא הזה אז כרגע אני עובד ועוד מעט אני מתחיל את לימודי הנדסת החשמל שלי ככה שאסיים את התואר, אתה בטח רק תשחרר ותהיה כלום (אה כן, יהיו לך זכויות שלי לא יהיו, כמה נורא) ואני אתחיל לעבוד בחברת היי טק עם משכורת חודשית בגובה ''מענק'' השחרור שלך.
    אתה מוזמן לכתוב למשרד הביטחון על ההצעות שלך לטפל באנשים כמוני שלא עשו צבא. אבל מה? זה פשוט לא יעזור
    אני משוחרר מטעמי בריאות והסיבה לכך רשומה בתיק הרפואי שלי ולשום מוסד בארץ אין גישה לשם אז מבחינת המדינה אני משוחרר עפ''י חוק כי אני לא כשיר, כך קבע הקב''ן

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

וסתם שתדע, הצבא כן יכול להעלות משכורות
    אתה בכלל אל מבין כמה כסף יש למדינה הזאת. זה לא סוד שיש עודף תקציבי יא חתיכת מטומטם

עודף תקציבי? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח
    אתה כל כך מטומטם שאני לא מבין איך סיימת תיכון אם בכלל ולא נדבר על איך לעזאזל אתה עושה תואר.

אתה פשוט דפוק מהשורש ויש שני דברים שיכולים לשנות את זה:
    1. שתיקח את עצמך תחזור לשורשים ואפילו תיסע עם משלחת לפולין ותלמד קצת על ההיסטוריה של העם שלך, ככה אולי תבין שזה הבית היחיד שלך ושאסור לקחת את המדינה הזאת כמובן מאליו.
    2. שיחדור מחבל ואחד מבני המשפחה שלך יפגע (אמן, מצידי שישעו אותי גם על זה) ואז אולי תעריך מעט את מה שהחיילים שכן משרתים עושים.

ודבר אחרון, צא מהסרט שאתה חי בו.

ישי התותח

משתמש מתחיל האוואטר של liran18
    שם פרטי
    לירן
    לייקים
    0
    נקודות
    2
    משפט מחץ
    האם חשופית היא חילזון נודיסט?

ציטוט נכתב במקור על ידי v33t צפיה בהודעה

פגיעה בדמוקרטיה? סליחה?

לא. אתה טועה.

אני מדבר עלייך.
    אחי אני אוהב את מה שאתה כותב כל הכבוד לך..

אבל לפי דעתי אין לך מה להתעצבן בגלל החתיכת אידיוט כזה.. אין מה לעשות אחד מכל 4 יוצא דפקט כנראה, אני חושב זה אשמת הטלפונים הסלולריים, הם כנראה פוגעים באזורים חשובים במוח (נאמר בציניות כדי שלא יבוא המשתמט הזה ויתפוס טרמפ על הדברים שלי)

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי A.C.K צפיה בהודעה
    עודף תקציבי? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח
    אתה כל כך מטומטם שאני לא מבין איך סיימת תיכון אם בכלל ולא נדבר על איך לעזאזל אתה עושה תואר.

אתה פשוט דפוק מהשורש ויש שני דברים שיכולים לשנות את זה:
    1. שתיקח את עצמך תחזור לשורשים ואפילו תיסע עם משלחת לפולין ותלמד קצת על ההיסטוריה של העם שלך, ככה אולי תבין שזה הבית היחיד שלך ושאסור לקחת את המדינה הזאת כמובן מאליו.
    2. שיחדור מחבל ואחד מבני המשפחה שלך יפגע (אמן, מצידי שישעו אותי גם על זה) ואז אולי תעריך מעט את מה שהחיילים שכן משרתים עושים.

ודבר אחרון, צא מהסרט שאתה חי בו.
    אכן סיימתי תיכון בהצטיינות+קיבלתי 711 בפיסכומטרי
    יש עודף תקציבי, שאל את ההורים שלך.
    למזלי, המדינה המשוחתת עד היסוד כמו מדינת ישראל היא ממש לא הבית היחידי שלי וברגע שאני אצבור מספיק כסף כדי לעבור למדינה אחרת מבלי לחשוש להוצאות וכו', אני אעשה זאת בשמחה.
    ישר כוח לחיילים שמגינים עלי ועלייך אבל זה כבר נושא אחר.

חחחחחחח זה מה שאתה חושב, וזאת בדיוק הסיבה שאמרתי שמסע לפולין ללמוד קצת על השואה ישנה אותך.
    אתה תמים, רק תקווה שבתקופת חיים שלך לא תהיה צריך לגלות את זה.

ישי התותח

ברירת מחדל גועל נפש......משתמט חרא

אני לא מאמין

טעות
    נערך לאחרונה על ידי Gold_Bomb; 30-01-2008 בשעה 20:33.

אני שירתתי חודשיים ויצאתי כי התפקיד שנתנו לי היה סתמי וריק מתוכן ולא בזין שלי לבזבז 3 שנים על החרא הזה אז כרגע אני עובד ועוד מעט אני מתחיל את לימודי הנדסת החשמל שלי ככה שאסיים את התואר, אתה בטח רק תשחרר ותהיה כלום (אה כן, יהיו לך זכויות שלי לא יהיו, כמה נורא) ואני אתחיל לעבוד בחברת היי טק עם משכורת חודשית בגובה ''מענק'' השחרור שלך.
    אתה מוזמן לכתוב למשרד הביטחון על ההצעות שלך לטפל באנשים כמוני שלא עשו צבא. אבל מה? זה פשוט לא יעזור
    אני משוחרר מטעמי בריאות והסיבה לכך רשומה בתיק הרפואי שלי ולשום מוסד בארץ אין גישה לשם אז מבחינת המדינה אני משוחרר עפ''י חוק כי אני לא כשיר, כך קבע הקב''ן
    זה נראה כי אתה גאה במה שעשית.
    זה כבר מספיק הוכחה בשבילי עכשיו להראות את זה לצבא וייקראו לך לתישאול מחדש.

-מועבר לגורמים הנכונים-

דרך אגב שמישהו פשוט יינעל את האשכול הזה ומצדי שייתנו לו באן.
    לא היה לו פה שום בסיס לרשום את מה שרשם הוא סתם רצה לעשות "רושם" (ספאם).[/quote]

משתמש כבוד האוואטר של O-MaN1
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    4
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    You've just stepped up to an entirely new playing field. Hope you know the rules of the game.

אתה בא מנקודה שבה אתה מתנשא על כל מי שעושה צבא, לפחות תכבד את מי שעושה. בלעדי הצבא מי היה מגם עליך? אף אחד. אז אתה עוד מזלזל בזה ואומר שמי שיצא אחרי 3 שנות שירות יהיה "כלום"?
    שום תואר או משכורת לא ישנו את החשיבה המעוותת שלך ואת ההתנשאות שלך.

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:24.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,722 | הודעות: 8,150,304 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect