גוטי
|
|
צודק, צ'אבי ממש אבל ממש לא מוסר כזה טוב, איינסיטה יותר טוב ממנו...
אבל להגיד שגוטי יותר טוב מרונאלדיניו? יותר מדי מוגזם, ממש מוגזם..
רונאלדיניו היה ויישאר אחד השחקנים הטובים ביותר בהיסטוריה, ויש לו עוד
הרבה מה לתת רק תחכו ותראו... בכל מקרה אין מה לריב פה, כל אחד
ודעותיו, אגב תומר צודק ב100% בניון נהיה אחד התותחים מבחינת מסירות.
נאני מכניס כדורים מעולה.
עוד שנה ככה הוא יהיה הטוב ביותר בתחום הזה
חחחח
כמובן שקאקא.... הוא במסירות לבפנים הכי טוב..
פירלו
גוטי
רונאלדיניו
לאמ בין מה אתם מחזיקים מצ'אבי בשנתיים האלה פשוט לא עשה כלום.... עלק מסירות ראיתי כמ משחקים של ברצלונה העונה לא ראיתי ממנו פס 1 חכם שממכניס מצב של חלוץ ל1 על 1 ..
נערך לאחרונה על ידי skiper; 01-02-2008 בשעה 13:23.
סקיילאנסר יגיד תמיד דברים טובים רק על שחקן מריאל. הוא לא מבין בכדורגל בכלל, הוא סתם חפרן.
אם אחיין שלי בן שנה היה בריאל הוא היה אומר שהוא הכי טוב בעולם.. -_-
ואגב- בקשר לסרטונים של גוטי, אני מוצא לך עוד מלא שחקנים שמוסרים ככה, הוא לא השחקן המתוחכם היחיד שיש בעולם ותאמין לי שיש כאלה שמוסרים הרבה יותר טוב ממנו.
נערך לאחרונה על ידי shachar4490; 01-02-2008 בשעה 13:27.
בוא תראה לי שחקן שמוסר ככה ברמות האלה חוץ מרונלדיניו ופירלו אני רוצה לראות :\ פירלו מביא כדורי רוחב והכל באמת מושלמים אבל זה לא משהו שגוטי נופל ממנו גוטי מביא כדורים על הרצפה כזה מטורף שהיתי מוכן למכור את הבית שלי בשביל לדעת איך הוא עושה את זה , בקשר לרונלדיניו, רונלדיניו זה רונלדיניו הטכניקת מסירה שלו שונה מאחרים ונדירה ולאף אחת אין את הטכניקה הזאת ולא נראה שיהיה גם ( ההגבעות שלו מטורפות אפילו שנה שעברה)
ושחר שתבין חצי ממה שאני מבין דבר איתי .
Siete
חחחח איך ידעתי עוד לפני שקראתי, שתתן איזה שם מריאל מדריד ואז יצחקו עליך.
גוטי? מצחיק אתה. אני נשבע שברקוביץ' יותר טוב ממנו.
רונאלדיניו.
מה שאני יודע שבשנתיים האחרונות גוטי גם יותר טוב מפירלו תאמרו מה שתאמרו התוצאות אומרות הכל ,
גוט אחד השחקנים הפחות מוערכים בכדורגל העולמי , המסירות שלו זה דבר שלא ראיתי בחיים שלי , כאילו שכולם יודעים שאי אפשר לעצור את זה , תאמרו מה שתאמרו יש תוצאות :\ ולפחות אני על זה מתסכל , בכדורים על הרצפה ללא ספק גוטי הכי טוב , לגובה אין שום ספק בתשובה רונלדיניו הכל אצלו יותר טוב מכולם לפחות היה , ריקארד גם לפי המשחק של אתמול הוא לא מבין שהוא לא חלוץ .
ונדב לפחות אני לא ילד של פוזה ואומר את האמת , בול כמו שאני חושב ולא חושב פעמיים כמו ילדים אחרים שאומרים שטויות תאמרו מה שאתם רוצים אלא שבבאמת מבינים פה בפורום יודעםי שגוטי יכול לעשות גול מכלום .
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 01-02-2008 בשעה 16:09.
Siete
מה כולכם אומרים רונלדיניו?
רונלדיניו של לפני שנתיים זה לא אותו של היום.. ברסה כבר לא תלויה בו כמו שהיא הייתה תלויה בו אז
היום רונלדיניו לא מספק את הסחורה,, הכנסות כדור כמו שהיה לו אז אין לו היום.. הוא סתם עוד שחקן בברסה היום.. הוא צריך לברוח משם כמו שיותר מהר רייקרד רק ימשיך להרוס אותו.. כואב הלב עליו!
רשמתי את גיגס בפתיחה אני יודע טוב מאוד למה הוא מסוגל , אבל הוא לאי ותר טוב מגוטי במצב הנוכחי ( יותר טוב כשחקן לדעתי כן כמוסר לא גיגס אחד השחקנים הטובים בעולם גם בגיל הזה ) . לרונאלדו יש את העקבים והדברים אבל אני לא מסכים שיש לו מסירות יותר טובות משל גוטי , בכושר הנוכחי היחידים שיכולים להתחרות איתו לדעתי זה אולי פירלו ומסי , מסי יש לו הכנסות מטורפות פשוט מעמיד אותך ככה אחד על אחד .
אחרי מה שראיתי אתמול הוא ורונאלדו (רוביניו מאחור רוביניו אחד השחקנים הטובים בעולם אבל הוא לא עדין לא משמעותי כמו רונאלדו ומסי) , לענין רונאלדו ומסי הולכים להתחרות חזק על התואר , ביחד עם זלטן .
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 01-02-2008 בשעה 17:10.
Siete
רונאלידניו.!