שלום לכם , אני בן 18 וחצי ויש לי בעיה. הבעיה שלי מתפצלת להמון כיוונים אבל העיקרית שבה היא הבית. הבית שלי דיי ישן , לא ממש משופץ יש איבזור יחסית טוב (מוצרי חשמל וכו\') אך חלקים מהבית מראים על \"עניות\" דברים מסויימים שמביישים אותי. יש לנו אוטו טוב , טפו טפו טפו לא חסר לנו שום דבר באמת שיש כסף אבל זה מאוד מפריע לי ואין לי מה לעשות עם זה. למה? כי : 1. הבית לא שלנו (מושכר) , ככה שאי אפשר לשפץ או לגעת בכלום בעל הבית לא רוצה (גם לא נראה לי שנבקש) 2. אנחנו מחכים למסמכים מסויימים שצריכים להגיע לכתובת הזו ככה שאי אפשר לעבור דירה (אי אפשר לשנות לכתובת חדשה) וברגע שהם מגיעים אנחנו נעבור. זה מפריע לי בהמון אופנים : 1. בנות , זה מבייש אותי 2. גם באיזשהוא מצב חברים (שכבר אין כל כך הרבה כי כולנו בצבא אז זה לא משנה לי) המצב הזה כבר 6-7 שנים , וזה ממש השפיע עלי בלהביא בנות הביתה ובעצם לא הבאתי אף אחת עד הלום , מה שבעצם גרם לי שלא תיהיה לי חברה רצינית יותר מחודש ימים. המסמכים צריכים להגיע כנראה השנה , אבל אי אפשר לחזות את העניין אבל העניין מאוד חשוב למשפחה שלנו ככה שאי אפשר לוותר על זה. מה אתם מציעים לי לעשות? אין לי הרבה ברירות ואני מכיר את כל הקלישאות האלה \"אם תמצא מישהי שבאמת אוהבת אותך זה לא ישנה לה\" , אבל זה מבייש אותי ואין לי איך לעמוד בזה ,זה משהו \"שתמיד\" היה לי עוד מהבית ספר ואני ממש שונא את זה ואין לי איך לברוח מזה. לדבר עם ההורים שלי גם לא הולך כי מה הם יעשו? נעבור בית?לא כי זה בלתי אפשרי , יוותרו על המסמכים? גם לא אפשרי. אני ממש רוצה מישהי קבועה , נמאס לי מסטוצים זה כבר נהייה מגעיל אותי , אבל הבושה הורגת אותי ואני לא מסוגל להיפתר ממנה , לפעמים אני אומר זהו לא אכפת לי אבל משהו עוצר אותי בשנייה האחרונה וזה בא מבפנים פשוט טבעי לגמרי. מצטער על החפירה אבל אני ממש צריך עצה/הייתי צריך לפרוק את זה. תודה לכם.

ציטוט ההודעה