I LOVE INTER
|
|
הם חושבים זה אנחנו זה מכבי ת"א שאנחנו לא נמלא מה שנותנים לנו ב1-1 מילינו, שיש טעם לליגה אוהדי חיפה ימלאו , בגלל שהם אוהדי הצלחות אבל לא משנה אני יודע שגם האוהדים של ביתר כאלה .
Siete
חחח תראה את האוהדי כורסא האלה מדברים אפילו רוסו אמר שכל אוהדי חיפה הם אוהדי כורסא ואתה אומר אוהדי הצלחות?
מתי פעם אחרונה הצלחתם שעוד נשארו לכם אוהדי הצלחות?
נותנים 10% לא טוב לכם אל תתנו לנו כרטיסים למשחק לחיפה ואז תתפלאו למה ביתר לא באה למשחק ותתלהבו שחילצתם תיקו 2 מול 10 שחקנים ותאשימו תשופט ואת אמא של קרטר
בואנה מה אתה טיפש , כל הזמן הצלחנו האוהדים האלה רגילים להצלחות , חרא של אוהדים אני מודה ואמרתי מזה היציאה הזאת , ביתר תנצח זה בטדי , האוהדים ימלאו אבל אחרי שנפסיד תצפה ל6000 צופים בקריה , יש לנו מספיק אוהדי הצלחות והרבה אוהדי כורסא תאמין לי , אתה יכול להגיד לי שגם האוהדים של ביתר לא היו כאלה ?
Siete
מקווה שנעשה משהו נגד הכורדים משוק מחנה יהודה ואני מקווה גם שפאנטיני חלוץ טוב כי אם לא נהיה בבעיה אנחנו לא מנצלים הרבה מצבים לצערי הסיכוי היחידי שלנו להתקרב אליהם זה האוהדים המפגרים שלהם שאם אני לא טועה על עוד שטות שלהם הם הולכים לקבל כמה משחקים ללא קהל ואחר כך הפחתת נקודות
נערך לאחרונה על ידי football98; 07-02-2008 בשעה 17:22.
על מה אתה מדבר?
גם בתחילת העונה שהפסדנו כל משחק קרית אליעזר היה עם לפחות 7500 אוהדים.
אתה מנוי? כי אם כן אז יש לך זכות לקרוא לאוהדים שלנו אוהדי הצלחות אבל אם
אתה כמו כל ה"אוהדי כורסא" האלו אז עדיף שתיהיה בשקט.
ואוראל, מתי פעם אחרונה הצלחנו?
במשך ה8 שנים האחרונות הצלחנו יותר מכל קבוצה ישראלית אחרי סביר להניח שזה רק הגדיל את כמות האוהדים והרגיל אותם רק לטוב.
ועכשיו בתקופה הקשה רואים מי הם האוהדים האמיתיים שתומכים בקבוצה ויש לא מעט , סתכל על המשחקים במרכז שאנחנו ממלאים כל יציע שנותנים לנו גם אם זה נגד קבוצה כמו בני יהודה או כפ"ס אפילו שרוני לוי גרם להורדת כמות האוהדים שבאים למשחקים.
אה וד"א בעידן לפני גאידמק שכמעט ירדתם ליגה אני זוכר את טדי עם 5000 אוהדים ביציע המזרחי שהצפוני והמערבי היו ריקים.
I LOVE INTER
הם עושים את זה כדי להגיד אחרי זה : "חחח בקושי באו אליכם אוהדים.."
נביא להם 1700 כרטיסים לקריית אליעזר , ואז הם ילכו לבכות לאיתחדות , או שיזרקו איזה רימון לבית של רוני לוי [בעזרת השם!!] ...
אל תשכחו :
בתים ירושלמים תזרקו רימונים =בית"ר..
או בשמה המלא : בתים ירושלמים תזרקו רימונים "כסף" ירושלים.
מי כמוך באלים יהוה חיפה אימפריה!!!
לזה שנתן תתגובה האחרונה אתם קוראים לנו קהל של מפגרים?
איפה התחביר במשפט בתים ירושלים תזרקו רימונים?
עברית שפה קשה כמו הזין שאחותך קיבלה
וביתר תמיד היה ותמיד יהיה הקהל הכי גדול במדינה.
גם שעמדנו לרדת ליגה הגיעו 9 אלף אוהדים לפחות לכל משחק.
לכל אלה שאומרים פה 5 לכו תביאו לי הוכחות אני הייתי בין אלה שהיו במגרש כבר 14 שנה אני במזרחי משהייתי בן 3 ככה אבא שלי לקח אותי למשחקים ולזה שאמר שחיפה הצליחה ב8 שנים אחרונות גם אני יכול להגיד ביתר הצליחה בשנות ה90 לקחה אליפיות רצופות וגביעים ובלה בלה בלה...
אתם ה-י-ס-ט-ו-ר-י-ה תבינו כבר חיפה של פעם הייתה אימפריה וחיפה של היום יכולה להיות מקסימום סגנית
נערך לאחרונה על ידי MaroKaI; 07-02-2008 בשעה 18:24.
בואנה מה אתם רבים ביתר תנצח אני אוהד חיפה ומודה לע מה מה אתם רבים ליגה ישראלית
Siete
רק שניה למה אתה לא עונה לי לשאלה שלי?
אתה מנוי שאתה מדבר על "אוהדי כורסא"?
עריכה: לא משנה כבר הבנתי מהדיון ההשני שלך שאתה לא מנוי...
אתה רק מוכיח פה שאתה אוהד הצלחות מסריח אז תפסיק לזיין תשכל חתיכת מפגר.די לרוני לוי, עם רוני לוי משחק בונקר בטדי אני לא בא עד סוף העונה למשחקים גם עכשיו אני בקושי בא בגללו
נערך לאחרונה על ידי ~psysex~; 07-02-2008 בשעה 19:45.
I LOVE INTER
חתיכת מפגר תקרא לאמא שלך תבוא למשחק אחד ואני יפתח אותך רק תבוא תאמר לי מתי ואני יבוא חתיכת מפגר אה ?
אולי קשה לך להבין אבל
אין לי כסף כמו לאנשים אחרים בשביל לשלם למשחקים שנה שעברה הייתי הולך לכל המשחקים כל המשחקיםן , השנה רוני לוי בונקר מסריח הלכתי ל7 משחקים בלחץ השנה , ואני לא ישלם בשביל זה מעל 65 שקל לשבוע בשביל לראות את יניב קטן משחק איך אני איתך ? שאני סבלתי בכפר סבא שנה שעברה בתיקו אחד אתה ישבת בבית , שאני נסעתי השנה לנתניה אתה ישבת בבית , שאני נסעתי לאשדוד השנה אתה ישבת בבית כל משחקי כל כמעט אני הלכתי כולל בני יהודה כמעט בכולם סבלתי ושלמתי הרבה כסף + דלק אז למה ? אני יבוא בכיף עם זה יהיה לי קרוב לבית לא יותר מזה אני את שנה שעברה הבאתי את כולי לקבוצה ציפיתי שלוי יתפטר ולא לא קרה אני בטוח שהרבה אנשים שמבינים משהו יבינו אותי , אף אחד לא רוצה לשחק תכדורגל של רוני לוי , אני לא בא במחאה רק בשביל שיעזוב אותנו כבר ותאמין לי אני לא היחיד.
Siete
כן אני יפתח אותך אל תדאג לי רק תשאיר שם למה מי אתה שתוציא אלי קללות ?
Siete