אני רוצה לקנות אחד מהם אבל אני לא בטוח איזה....תביאו את הדעה שלכם וטיעונים בעד\נגד.....יש לי מספיק כסף
|
|
xbox 360 חד וחלק..
תודה לשי 360 על החתימה =)
האמת שגם הרצל רצה..
אבל הוא מת =\
חחחחחחחח הצחקת אותי..
הPS3 לא סתם נקראת היום HARDWARE MONSTER...
הוא המלך של הקונסולות נכון לעכשיו אין משחקים שמנצלים 50 אחוז ממנו חח והנה הקטע האירוני הם נראים בדיוק אותו דבר כמו באקסבוקס רק ששם הם מנצלים את כל היכולות של האקסבוקס...עוד כמה חודשים XBOX תזחל על הרצפה לעומת כל המשחקים שיצאו לסוני שהרמה שלהם לא תתקרב לרמה של האקסבוקס...האקסבוקס ישאר מאחור וכבר עכשיו הוא מתחיל להישאר מאחור ואפשר לראות את זה במשחק UNCHARTED DRAKES FOURUTUNE...אז אחי אם אתה רוצה להבטיח את עצמך לכמה שנים ובטוח תצא פריצה מתישהו הקונסולה חדשה בשוק אל תשכח...אם אתה רוצה להבטיח את עצמך לעוד כמה שנים מינימום 10 תקנה PS3 יש בו את הרכיבים הכי חזקים שקיימים היום בשוק....אפשר להשיג גם משחקים מאתרים כמו Play asia ששם יעלה לך כל משחק לפי הדולר הנוכחי 240 שקל עם משלוח...אז אחרי כל מה שכתבתי אתה עדיין רוצה XBOX אתה צריך טיפול.....יום טוב ואל תעשה טעות..
נערך לאחרונה על ידי dna; 13-02-2008 בשעה 17:37.
כנסו לגלריה שלי: http://www.planetnana.co.il/del1ver
מי שרוצה חתימה הנה האייסי והמסינג'ר:
2288250
dmx2005ster@gmail.com
חח גדול!!
חחחחח זה אתה מצחיק אותי למה אתה רוצה לבזבז 1000 ויותר על צורב בלו ריי או לבזבז 120 שקל ויותר על דיסק אחד! לצרוב משחק זה אם יצא צ'יפ וגם אם יהיה אפשרות לאכסן את המשחקים בHDD זה יהיה מעפן כי אתה תוכל לאכסן מ2-6 מקסימום משחקים ואתה לא תעביר ותמחוק את המשחקים כל הזמן זה יהיה מעצבן וגם מה אתה חושב שהXBOX 360 משתמש בכל היכולת? לא בוא נסכם את זה ככה הXBOX 360 יותר טוב לעכשיו מאיפו אתה יודע שיצא צ'יפ מה אתה רואה את העתיד? אני לא מבין מה אתה מביא לי את הערכות האלו אתה יודע שבסוני יש 8 ליבות אחת לא עובדת זה כבר 7 ועוד חצי מהליבות שום משחק לא משתמש בהם אז זה כבר 4-3 ליבות בשימוש שזה אותו דבר כמו באקס בוס 360 וגם המאיץ הגראפי של הXBOX 360 יותר חזק לא בהרבה אבל יותר חזק וגם אם אני לא טועה אז זיכרון הRAM ב360 יותר טוב
נסכם שהאקס בוקס יותר טוב מסוני שלוש , יש לי
אקס בוקס 360 ואני מרוצה עד השמיים (:
חחחחח אין פה עם מי לדבר אתה לא מבין מהחיים שלך...מי שקונה אקבוקס עכשיו עושה טעות כי הוא לא מבטיח את עצמו לעוד חצי שנה ואני לא מגזים כבר עכשיו יוצאים משחקים שלא רואים ביכולת את אקבוקס....לסוני יש 8 ליבות כולם פועלות אבל לא מנוצלות נכון לעכשיו ובגלל זה פועלות רק 4...באמצע השנה יהיו משחקים שינצלו את כל ה8 א לפחות 7 ואז נדבר אחי חחחחחחה הזיכרון הוא אותו דבר וכך גם המאיץ הגרפי,ברגע שתצא פריצה אוטומטית ירדו מחירי הדיסקים של הבלו ריי וכך גם הצורב...לא משתלם עדיין אבל אחו****** משתלם לקנות משחקים במיוחד כשהולכים לצאת משחקים שישתינו על האקסבוקס....
כנסו לגלריה שלי: http://www.planetnana.co.il/del1ver
מי שרוצה חתימה הנה האייסי והמסינג'ר:
2288250
dmx2005ster@gmail.com
חח גדול!!
אחי שאל פה כל אחד בפורום למי שיש XBOX 360 הוא מרוצה וגם מתוך ה8 ליבות אחד לא פועלת בכלל זה אומר שיש כבר 7 ליבות וגם המפתחים של סוני לא ידעו איך לעבוד עם המעבד הזה כי הם ניסו לעשות את זה מהר כדי לעבור את הXBOX 360 וגם מה שסוני אומרים זה רק מילים מה שאומרים בקשר לXBOX 360 זה לא רק מילים זה גם עובדות לפי מה שאני רואה אין שום עובדות המראות עכשיו שהסוני 3 עובר אז תחשוב לבד מאז שהסוני 3 יצא הוא רק מאכזב והוא לא עומד בדרישות שהמפתחים הבטיחו!
ואל תחשוב שיש לי משו נגד סוני יש לי סוני 2 ואני אפילו עברתי לXBOX 360
נערך לאחרונה על ידי paveltj; 14-02-2008 בשעה 18:11.