קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] Ps3
    על ידי -FuMe- בפורום קונסולות משחקים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 18-07-2008, 15:34
  2. [שאלה] Ps3
    על ידי Tal בפורום קונסולות משחקים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 17-07-2008, 18:13
  3. [שאלה] בקשר לקניית XBOX360
    על ידי DoGow בפורום קונסולות משחקים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 06-06-2008, 14:41
  4. שאלה| מה עולה XBOX360
    על ידי TOTTI-10 בפורום קונסולות משחקים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 03-05-2008, 12:18
  5. [דיון] PS3 VS XBOX360
    על ידי paveltj בפורום קונסולות משחקים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 27-04-2008, 08:17
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

[שאלה]PS3 VS XBOX360

ברירת מחדל [שאלה]PS3 VS XBOX360

אני רוצה לקנות אחד מהם אבל אני לא בטוח איזה....תביאו את הדעה שלכם וטיעונים בעד\נגד.....יש לי מספיק כסף
    ציטוט נכתב במקור על ידי Mslipknot צפיה בהודעה
    א.הלהקה שאני מנגן בה.Green Hax(שינינו את השם)
    מנגנת רוק כבד אינסטרומנטלי עם זמר מעולה.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של SabaJepeto
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    כסף עושה בעיות.אני פותר בעיות במקרה.

XboX360.

xbox 360 fuckin rullzzzz

XBOX 360

משתמש מכור
    שם פרטי
    עבדול
    לייקים
    0
    נקודות
    404
    משפט מחץ
    עדיף למות מאשר לפחד מהמוות!

xbox 360 חד וחלק..

תודה לשי 360 על החתימה =)

האמת שגם הרצל רצה..
    אבל הוא מת =\

אבל למה?
    ציטוט נכתב במקור על ידי Mslipknot צפיה בהודעה
    א.הלהקה שאני מנגן בה.Green Hax(שינינו את השם)
    מנגנת רוק כבד אינסטרומנטלי עם זמר מעולה.

ציטוט נכתב במקור על ידי פיליפ צפיה בהודעה
    אבל למה?
    טוב אני יקצר בXBOX 360 יש פריצה לPS3 אין (זה רק אם יש לך כסף לבזבז על 500 שקל למשחק) ובXBOX 360 הגראפיקה יותר טובה וגם רוב החלקים לXBOX 360 יותר זולים משל הPS3 לXBOX 360 יש אינטרנט יותר טוב בהרבה אבל בתשלום

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    15
    משפט מחץ
    אקונה מטטה

חחחחחחחח הצחקת אותי..
    הPS3 לא סתם נקראת היום HARDWARE MONSTER...
    הוא המלך של הקונסולות נכון לעכשיו אין משחקים שמנצלים 50 אחוז ממנו חח והנה הקטע האירוני הם נראים בדיוק אותו דבר כמו באקסבוקס רק ששם הם מנצלים את כל היכולות של האקסבוקס...עוד כמה חודשים XBOX תזחל על הרצפה לעומת כל המשחקים שיצאו לסוני שהרמה שלהם לא תתקרב לרמה של האקסבוקס...האקסבוקס ישאר מאחור וכבר עכשיו הוא מתחיל להישאר מאחור ואפשר לראות את זה במשחק UNCHARTED DRAKES FOURUTUNE...אז אחי אם אתה רוצה להבטיח את עצמך לכמה שנים ובטוח תצא פריצה מתישהו הקונסולה חדשה בשוק אל תשכח...אם אתה רוצה להבטיח את עצמך לעוד כמה שנים מינימום 10 תקנה PS3 יש בו את הרכיבים הכי חזקים שקיימים היום בשוק....אפשר להשיג גם משחקים מאתרים כמו Play asia ששם יעלה לך כל משחק לפי הדולר הנוכחי 240 שקל עם משלוח...אז אחרי כל מה שכתבתי אתה עדיין רוצה XBOX אתה צריך טיפול.....יום טוב ואל תעשה טעות..
    נערך לאחרונה על ידי dna; 13-02-2008 בשעה 17:37.

כנסו לגלריה שלי: http://www.planetnana.co.il/del1ver
    מי שרוצה חתימה הנה האייסי והמסינג'ר:
    2288250
    dmx2005ster@gmail.com
    חח גדול!!

ציטוט נכתב במקור על ידי dna צפיה בהודעה
    חחחחחחחח הצחקת אותי..
    הPS3 לא סתם נקראת היום HARDWARE MONSTER...
    הוא המלך של הקונסולות נכון לעכשיו אין משחקים שמנצלים 50 אחוז ממנו חח והנה הקטע האירוני הם נראים בדיוק אותו דבר כמו באקסבוקס רק ששם הם מנצלים את כל היכולות של האקסבוקס...עוד כמה חודשים XBOX תזחל על הרצפה לעומת כל המשחקים שיצאו לסוני שהרמה שלהם לא תתקרב לרמה של האקסבוקס...האקסבוקס ישאר מאחור וכבר עכשיו הוא מתחיל להישאר מאחור ואפשר לראות את זה במשחק UNCHARTED DRAKES FOURUTUNE...אז אחי אם אתה רוצה להבטיח את עצמך לכמה שנים ובטוח תצא פריצה מתישהו הקונסולה חדשה בשוק אל תשכח...אם אתה רוצה להבטיח את עצמך לעוד כמה שנים מינימום 10 תקנה PS3 יש בו את הרכיבים הכי חזקים שקיימים היום בשוק....אפשר להשיג גם משחקים מאתרים כמו Play asia ששם יעלה לך כל משחק לפי הדולר הנוכחי 240 שקל עם משלוח...אז אחרי כל מה שכתבתי אתה עדיין רוצה XBOX אתה צריך טיפול.....יום טוב ואל תעשה טעות..

חחחחח זה אתה מצחיק אותי למה אתה רוצה לבזבז 1000 ויותר על צורב בלו ריי או לבזבז 120 שקל ויותר על דיסק אחד! לצרוב משחק זה אם יצא צ'יפ וגם אם יהיה אפשרות לאכסן את המשחקים בHDD זה יהיה מעפן כי אתה תוכל לאכסן מ2-6 מקסימום משחקים ואתה לא תעביר ותמחוק את המשחקים כל הזמן זה יהיה מעצבן וגם מה אתה חושב שהXBOX 360 משתמש בכל היכולת? לא בוא נסכם את זה ככה הXBOX 360 יותר טוב לעכשיו מאיפו אתה יודע שיצא צ'יפ מה אתה רואה את העתיד? אני לא מבין מה אתה מביא לי את הערכות האלו אתה יודע שבסוני יש 8 ליבות אחת לא עובדת זה כבר 7 ועוד חצי מהליבות שום משחק לא משתמש בהם אז זה כבר 4-3 ליבות בשימוש שזה אותו דבר כמו באקס בוס 360 וגם המאיץ הגראפי של הXBOX 360 יותר חזק לא בהרבה אבל יותר חזק וגם אם אני לא טועה אז זיכרון הRAM ב360 יותר טוב

משתמש באטרף האוואטר של Bar
    לייקים
    0
    נקודות
    100

נסכם שהאקס בוקס יותר טוב מסוני שלוש , יש לי
    אקס בוקס 360 ואני מרוצה עד השמיים (:

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    15
    משפט מחץ
    אקונה מטטה

חחחחח אין פה עם מי לדבר אתה לא מבין מהחיים שלך...מי שקונה אקבוקס עכשיו עושה טעות כי הוא לא מבטיח את עצמו לעוד חצי שנה ואני לא מגזים כבר עכשיו יוצאים משחקים שלא רואים ביכולת את אקבוקס....לסוני יש 8 ליבות כולם פועלות אבל לא מנוצלות נכון לעכשיו ובגלל זה פועלות רק 4...באמצע השנה יהיו משחקים שינצלו את כל ה8 א לפחות 7 ואז נדבר אחי חחחחחחה הזיכרון הוא אותו דבר וכך גם המאיץ הגרפי,ברגע שתצא פריצה אוטומטית ירדו מחירי הדיסקים של הבלו ריי וכך גם הצורב...לא משתלם עדיין אבל אחו****** משתלם לקנות משחקים במיוחד כשהולכים לצאת משחקים שישתינו על האקסבוקס....

כנסו לגלריה שלי: http://www.planetnana.co.il/del1ver
    מי שרוצה חתימה הנה האייסי והמסינג'ר:
    2288250
    dmx2005ster@gmail.com
    חח גדול!!

ציטוט נכתב במקור על ידי dna צפיה בהודעה
    חחחחח אין פה עם מי לדבר אתה לא מבין מהחיים שלך...מי שקונה אקבוקס עכשיו עושה טעות כי הוא לא מבטיח את עצמו לעוד חצי שנה ואני לא מגזים כבר עכשיו יוצאים משחקים שלא רואים ביכולת את אקבוקס....לסוני יש 8 ליבות כולם פועלות אבל לא מנוצלות נכון לעכשיו ובגלל זה פועלות רק 4...באמצע השנה יהיו משחקים שינצלו את כל ה8 א לפחות 7 ואז נדבר אחי חחחחחחה הזיכרון הוא אותו דבר וכך גם המאיץ הגרפי,ברגע שתצא פריצה אוטומטית ירדו מחירי הדיסקים של הבלו ריי וכך גם הצורב...לא משתלם עדיין אבל אחו****** משתלם לקנות משחקים במיוחד כשהולכים לצאת משחקים שישתינו על האקסבוקס....

אחי שאל פה כל אחד בפורום למי שיש XBOX 360 הוא מרוצה וגם מתוך ה8 ליבות אחד לא פועלת בכלל זה אומר שיש כבר 7 ליבות וגם המפתחים של סוני לא ידעו איך לעבוד עם המעבד הזה כי הם ניסו לעשות את זה מהר כדי לעבור את הXBOX 360 וגם מה שסוני אומרים זה רק מילים מה שאומרים בקשר לXBOX 360 זה לא רק מילים זה גם עובדות לפי מה שאני רואה אין שום עובדות המראות עכשיו שהסוני 3 עובר אז תחשוב לבד מאז שהסוני 3 יצא הוא רק מאכזב והוא לא עומד בדרישות שהמפתחים הבטיחו!

ואל תחשוב שיש לי משו נגד סוני יש לי סוני 2 ואני אפילו עברתי לXBOX 360
    נערך לאחרונה על ידי paveltj; 14-02-2008 בשעה 18:11.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:21.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,492 | הודעות: 8,151,074 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect