מה עדיף לעשות יותר סטים של יותר חזרות בכל סט כפיפות בטן או לעשות פחות חזרות פחות סטים עם משקל על החזה (יש לי משקולות יד של 4 קילו אני יכול להחזיק אחת בכל יד ולשלב ידיים על החזה ולעשות ככה...)
?... תודה
מה עדיף לעשות יותר סטים של יותר חזרות בכל סט כפיפות בטן או לעשות פחות חזרות פחות סטים עם משקל על החזה (יש לי משקולות יד של 4 קילו אני יכול להחזיק אחת בכל יד ולשלב ידיים על החזה ולעשות ככה...)
?... תודה
|
|
יותר חזרות = יותר סבולת = ריבועים גדולים יותר XD
המטרה זה ריבועים... אז מסה לא??... זאתומרת עדיף לי לעשות עם משקל?
כפיפות בטן זה לא מה שיעשה לך "קוביות" אתה צריך לרדת לאחוז שומן נמוך כדי שיראו לך קוביות ובשביל זה אתה צריך לעשות חיטוב=מאזן קלורי שלילי.
אממ ראיתי באשכול הקודם שלך את הגובה והמשקל ואני ממש לא ממליץ לך לעשות חיטוב כי אתה בתת משקל אני ממליץ לך לעשות מסה חצי שנה מינימום ורק אז לעשות חיטוב.
בחיטוב ובמסה אין שינוי בתוכנית אימונים , אין טעם לעשות יותר חזרות בחיטוב עם פחות משקל זה לא נכון.
אפילו יותר טוב לעשות פחות חזרות (סביב ה4-8) בחיטוב כי בחיטוב אתה לא תעלה במסה כי אתה במאזן שלילי (לא מכליל גנטיקה , חומרים , מתאמן שמן מאוד , חדש מאוד וכו' ) , לכן 4-8 חזרות , עם אימון ללא נפח גבוה (כדוגמה FBW [כל הגוף מחזורי 3 פעמים בשבוע] , עם עצימות גבוהה (כמו שאמרתי יותר משקל פחות חזרות סביב ה4-8) , וכמובן לשלב קצת 10-12 למען דילול הגליקוגן בשרירים).
ובקיצור , באימוני כוח זה בד"כ 1-5 חזרות , אימוני היפרטרופיה(מסה , נפח איך שתקרא לזה ) 6-12 חזרות , 15-25 לערך זה סיבולת ומשם זה כבר מתחיל אירובי , כמובן שיש לקחת את כל זה בערבון מוגבל מאוד.
אני לא מבין אבל... עד עכשיו עשיתי 4 סטים של 25 כפיפות כל סט...
עכשיו עשיתי עם משקולות 4 קילו בכל יד (8..) 4 סטים של עשרים כפיפות כל סט וזה היה סבבה הרגשתי את הקושי...
אתה אומר לעשות 6-12 חזרות? אני לא מרגיש את זה בכלל... או שאני לא מבין נכון??...
בשביל קוביות יפות כאלה ואני רזה ממש וכבר יש לי התחלה של קוביות צריך לעשות יום כן יום לא כמה כפיפות? עם משקל או בלי? כמה סטים וכמה כפיפות בכל סט?
אם אתה לא מרגיש ז"א שהמשקל קל לך מדי וצריך לעלות משקל (אם זה משקולות יד או כל דבר אחר)
להעלות משקל ולעשות כמה סטים כמה כפיפות?.. 12 כפיפות 4 סטים???
תשמע אני התכוונתי שבחיטוב לא צריך לעבוד כמו במסה פחות חזרות יותר משקל כי אין לגוף מספיק אנרגיה בשביל לעשות את זה והוא יעבד ממסת השריר שלו אם יעבוד ככה בזמן חיטוב כמובן.
כמה חזרות לעשות הוא יכול לבחור בעצמו אני לא חושב שתהיה בעיה אם בחיטוב הוא יעשה 15-20 חזרות לבטן כי אם הוא יעשה 8-12 חזרות לא תהיה לזה שום משמעות.
ולפותח האשכול תקשיב אתה קודם כל צריך לבחור מה לעשות מסה או חיטוב (אני ממליץ לך על מסה).
נגיד ואתה עושה מסה אתה עובר למשקולת של 5-8 מה שהכי מתאים לך ועושה 8-12 חזרות .
ואם אתה עושה חיטוב אתה יכול לעבוד עם משקולת של 4 קילו 12-15 חזרות [וכך גם על שאר השרירים שבגוף] (זה לא מה שיעשה לך "קוביות" כמובן אלא מאזן קלורי שלילי הוא זה שיוביל אותך לאחוז שומן נמוך ואז תראה את הקוביות).
נו ברור שהכל תלוי בתזונה זה מה שהתכוונתי,כשאתה במצב של גירעון שלילי אז הגוף לא יכול לעשות אימוני כוח כי אין לו מאיפה להביא את האנרגיה הזאת לכן הוא מאבד גם ממסת השריר שלו.
אני חושב שגם הוא יודע שאימונים הוא לא החלק החשוב בספורט הזה אלא לאוכל יש הכי הרבה השפעה על ההתפתחות של הגוף.
ופותח האשכול אתה יכול להגיד לי כמה נמוכים האחוזים שלך? ואם הם נמוכים כמו שאתה אומר אז אני לא רואה שום סיבה הגיונית לעשות חיטוב .
נערך לאחרונה על ידי Manera; 22-02-2008 בשעה 15:18.
קודם כל מאבד* טעות שלי מיהרתי ובטעות רשמתי מאבד עם ע'.
דבר שני אני לא מדבר על מקרים של 100 קלוריות מתחת לתחזוקה אני מדבר על יותר מ100 קלוריות כי במקרה ואתה עושה באימון 20-25 סטים של כוח אז אתה מעבד יותר מ100 קלוריות.
ודבר שלישי שאלה לי אלייך .
במקרה ואתה מגיע למצב של 100 קלוריות מתחת לתחזוקה כמו שאמרת אז מאיפה הגוף משלים אותם נקרא לזה ככה ?