קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חדש.. פחות או יותר
    על ידי davids102 בפורום דיבורים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 17-04-2013, 21:51
  2. [פרסום] יותר דוח"ות,פחות אזהרות!
    על ידי Old Lady בפורום נהיגה וכלי רכב
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 18-05-2010, 12:30
  3. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 23-03-2009, 23:52
  4. תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 21-03-2009, 20:08
  5. תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 27-10-2006, 22:01
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 19

בטן- יותר סטים של יותר חזרות או פחות אבל עם משקל??

משתמש כבוד
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    0
    נקודות
    55
    משפט מחץ
    אל תתיחס אל עצמך כאדם מכוער- אלה כקוף יפה!

ברירת מחדל בטן- יותר סטים של יותר חזרות או פחות אבל עם משקל??

מה עדיף לעשות יותר סטים של יותר חזרות בכל סט כפיפות בטן או לעשות פחות חזרות פחות סטים עם משקל על החזה (יש לי משקולות יד של 4 קילו אני יכול להחזיק אחת בכל יד ולשלב ידיים על החזה ולעשות ככה...)

?... תודה

2. קישורים ממומנים

יותר חזרות = יותר סבולת = ריבועים גדולים יותר XD

ציטוט נכתב במקור על ידי imported_Switch צפיה בהודעה
    יותר חזרות = יותר סבולת = ריבועים גדולים יותר XD

תקשיב לו=הרבה שטויות=שום תוצאות .

תלוי מה אתה עושה ? חיטוב או מסה,אם זה מסה אז כמו כל שריר בגוף פחות חזרות יותר משקל אם זה חיטוב אז ההפך יותר חזרות פחות משקל.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    0
    נקודות
    55
    משפט מחץ

המטרה זה ריבועים... אז מסה לא??... זאתומרת עדיף לי לעשות עם משקל?

כפיפות בטן זה לא מה שיעשה לך "קוביות" אתה צריך לרדת לאחוז שומן נמוך כדי שיראו לך קוביות ובשביל זה אתה צריך לעשות חיטוב=מאזן קלורי שלילי.
    אממ ראיתי באשכול הקודם שלך את הגובה והמשקל ואני ממש לא ממליץ לך לעשות חיטוב כי אתה בתת משקל אני ממליץ לך לעשות מסה חצי שנה מינימום ורק אז לעשות חיטוב.

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

ציטוט נכתב במקור על ידי Manera צפיה בהודעה
    תקשיב לו=הרבה שטויות=שום תוצאות .

תלוי מה אתה עושה ? חיטוב או מסה,אם זה מסה אז כמו כל שריר בגוף פחות חזרות יותר משקל אם זה חיטוב אז ההפך יותר חזרות פחות משקל.
    בחיטוב ובמסה אין שינוי בתוכנית אימונים , אין טעם לעשות יותר חזרות בחיטוב עם פחות משקל זה לא נכון.
    אפילו יותר טוב לעשות פחות חזרות (סביב ה4-8) בחיטוב כי בחיטוב אתה לא תעלה במסה כי אתה במאזן שלילי (לא מכליל גנטיקה , חומרים , מתאמן שמן מאוד , חדש מאוד וכו' ) , לכן 4-8 חזרות , עם אימון ללא נפח גבוה (כדוגמה FBW [כל הגוף מחזורי 3 פעמים בשבוע] , עם עצימות גבוהה (כמו שאמרתי יותר משקל פחות חזרות סביב ה4-8) , וכמובן לשלב קצת 10-12 למען דילול הגליקוגן בשרירים).
    ובקיצור , באימוני כוח זה בד"כ 1-5 חזרות , אימוני היפרטרופיה(מסה , נפח איך שתקרא לזה ) 6-12 חזרות , 15-25 לערך זה סיבולת ומשם זה כבר מתחיל אירובי , כמובן שיש לקחת את כל זה בערבון מוגבל מאוד.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    0
    נקודות
    55
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Moshe צפיה בהודעה
    בחיטוב ובמסה אין שינוי בתוכנית אימונים , אין טעם לעשות יותר חזרות בחיטוב עם פחות משקל זה לא נכון.
    אפילו יותר טוב לעשות פחות חזרות (סביב ה4-8) בחיטוב כי בחיטוב אתה לא תעלה במסה כי אתה במאזן שלילי (לא מכליל גנטיקה , חומרים , מתאמן שמן מאוד , חדש מאוד וכו' ) , לכן 4-8 חזרות , עם אימון ללא נפח גבוה (כדוגמה FBW [כל הגוף מחזורי 3 פעמים בשבוע] , עם עצימות גבוהה (כמו שאמרתי יותר משקל פחות חזרות סביב ה4-8) , וכמובן לשלב קצת 10-12 למען דילול הגליקוגן בשרירים).
    ובקיצור , באימוני כוח זה בד"כ 1-5 חזרות , אימוני היפרטרופיה(מסה , נפח איך שתקרא לזה ) 6-12 חזרות , 15-25 לערך זה סיבולת ומשם זה כבר מתחיל אירובי , כמובן שיש לקחת את כל זה בערבון מוגבל מאוד.
    אני לא מבין אבל... עד עכשיו עשיתי 4 סטים של 25 כפיפות כל סט...
    עכשיו עשיתי עם משקולות 4 קילו בכל יד (8.. ) 4 סטים של עשרים כפיפות כל סט וזה היה סבבה הרגשתי את הקושי...
    אתה אומר לעשות 6-12 חזרות? אני לא מרגיש את זה בכלל... או שאני לא מבין נכון??...
    בשביל קוביות יפות כאלה ואני רזה ממש וכבר יש לי התחלה של קוביות צריך לעשות יום כן יום לא כמה כפיפות? עם משקל או בלי? כמה סטים וכמה כפיפות בכל סט?

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

אם אתה לא מרגיש ז"א שהמשקל קל לך מדי וצריך לעלות משקל (אם זה משקולות יד או כל דבר אחר)

משתמש כבוד
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    0
    נקודות
    55
    משפט מחץ

להעלות משקל ולעשות כמה סטים כמה כפיפות?.. 12 כפיפות 4 סטים???

תשמע אני התכוונתי שבחיטוב לא צריך לעבוד כמו במסה פחות חזרות יותר משקל כי אין לגוף מספיק אנרגיה בשביל לעשות את זה והוא יעבד ממסת השריר שלו אם יעבוד ככה בזמן חיטוב כמובן.
    כמה חזרות לעשות הוא יכול לבחור בעצמו אני לא חושב שתהיה בעיה אם בחיטוב הוא יעשה 15-20 חזרות לבטן כי אם הוא יעשה 8-12 חזרות לא תהיה לזה שום משמעות.
    ולפותח האשכול תקשיב אתה קודם כל צריך לבחור מה לעשות מסה או חיטוב (אני ממליץ לך על מסה).
    נגיד ואתה עושה מסה אתה עובר למשקולת של 5-8 מה שהכי מתאים לך ועושה 8-12 חזרות .
    ואם אתה עושה חיטוב אתה יכול לעבוד עם משקולת של 4 קילו 12-15 חזרות [וכך גם על שאר השרירים שבגוף] (זה לא מה שיעשה לך "קוביות" כמובן אלא מאזן קלורי שלילי הוא זה שיוביל אותך לאחוז שומן נמוך ואז תראה את הקוביות).

משתמש כבוד
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    0
    נקודות
    55
    משפט מחץ

תשמע אני התכוונתי שבחיטוב לא צריך לעבוד כמו במסה פחות חזרות יותר משקל כי אין לגוף מספיק אנרגיה בשביל לעשות את זה והוא יעבד ממסת השריר שלו אם יעבוד ככה בזמן חיטוב כמובן.
    כמה חזרות לעשות הוא יכול לבחור בעצמו אני לא חושב שתהיה בעיה אם בחיטוב הוא יעשה 15-20 חזרות לבטן כי אם הוא יעשה 8-12 חזרות לא תהיה לזה שום משמעות.
    ולפותח האשכול תקשיב אתה קודם כל צריך לבחור מה לעשות מסה או חיטוב (אני ממליץ לך על מסה).
    ואם אתה עושה חיטוב אתה יכול לעבוד עם משקולת של 4 קילו 12-15 חזרות [וכך גם על שאר השרירים שבגוף] (זה לא מה שיעשה לך "קוביות" כמובן אלא מאזן קלורי שלילי הוא זה שיוביל אותך לאחוז שומן נמוך ואז תראה את הקוביות).
    בהנחה שאחוזי השומן שלי נמוכיםם אין לי רבע מילימטר בבטן אני אומר לך רואים כבר התחלה של ריבועים עכשיו צריך לעבוד על השריר...
    לעשות 12 חזרות עם משקל כבד?
    או 15 חזרות עם פחות משקל??

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

לא האימון הוא זה שיקבע אם תאבד שריר או לא , אלא התזונה שלך וכמה עמוק הגירעון השלילי שלך (כמובן גם כמות החלבון שלך ).
    אני יכול לעשות 5X5 של ביל סטאר פעמיים בשבוע ואני לא יאבד גרם שריר

לא האימון הוא זה שיקבע אם תאבד שריר או לא , אלא התזונה שלך וכמה עמוק הגירעון השלילי שלך (כמובן גם כמות החלבון שלך ).
    אני יכול לעשות 5X5 של ביל סטאר פעמיים בשבוע ואני לא יאבד גרם שריר
    נו ברור שהכל תלוי בתזונה זה מה שהתכוונתי,כשאתה במצב של גירעון שלילי אז הגוף לא יכול לעשות אימוני כוח כי אין לו מאיפה להביא את האנרגיה הזאת לכן הוא מאבד גם ממסת השריר שלו.
    אני חושב שגם הוא יודע שאימונים הוא לא החלק החשוב בספורט הזה אלא לאוכל יש הכי הרבה השפעה על ההתפתחות של הגוף.

ופותח האשכול אתה יכול להגיד לי כמה נמוכים האחוזים שלך? ואם הם נמוכים כמו שאתה אומר אז אני לא רואה שום סיבה הגיונית לעשות חיטוב .
    נערך לאחרונה על ידי Manera; 22-02-2008 בשעה 15:18.

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

נו ברור שהכל תלוי בתזונה זה מה שהתכוונתי,כשאתה במצב של גירעון שלילי אז הגוף לא יכול לעשות אימוני כוח כי אין לו מאיפה להביא את האנרגיה הזאת לכן הוא מעבד גם ממסת השריר שלו.
    אני חושב שגם הוא יודע שאימונים הוא לא החלק החשוב בספורט הזה אלא לאוכל יש הכי הרבה השפעה על ההתפתחות של הגוף.

ופותח האשכול אתה יכול להגיד לי כמה נמוכים האחוזים שלך? ואם הם נמוכים כמו שאתה אומר אז אני לא רואה שום סיבה הגיונית לעשות חיטוב .
    למה שהוא יאבד מסת שריר אם הגירעון שלו לדוגמה 100 מתחת לתחזוקה?

למה שהוא יאבד מסת שריר אם הגירעון שלו לדוגמה 100 מתחת לתחזוקה?
    קודם כל מאבד* טעות שלי מיהרתי ובטעות רשמתי מאבד עם ע'.

דבר שני אני לא מדבר על מקרים של 100 קלוריות מתחת לתחזוקה אני מדבר על יותר מ100 קלוריות כי במקרה ואתה עושה באימון 20-25 סטים של כוח אז אתה מעבד יותר מ100 קלוריות.

ודבר שלישי שאלה לי אלייך .
    במקרה ואתה מגיע למצב של 100 קלוריות מתחת לתחזוקה כמו שאמרת אז מאיפה הגוף משלים אותם נקרא לזה ככה ?

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:38.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect