קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] דלוק על ילדה, לא יודע מה לעשות... [14]
    על ידי inbar5320078 בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 03-04-2008, 21:25
  2. [עזרה] בעיה עם ילדה אחת
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 28-08-2007, 04:30
  3. תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 21-08-2007, 14:42
  4. צריך עזרה באיך לעצב ת'שיערר...
    על ידי ZoharisH בפורום אופנה וטיפוח
    תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 04-05-2006, 17:09
  5. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 15-09-2005, 23:23
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 19

[עזרה] באיך לשאול ילדה

משתמש אנונימי
    אורח

ברירת מחדל [עזרה] באיך לשאול ילדה

שלום לכולכם אני בן 15 אני סתם כותב מאנונימי לכיף...
    אבל בואו נגיע לעניין יש ילדה שאני אוהב אותה והיא החיים שלי בערך אין הכל אני מוכן לתת בשבילה רגל אוזן אצבע ואפילו ירך...
    אבל גם דברים פנימיים אני מוכן לתת בישבילה חח
    אז מה שאני שואל פה זה איך אחרי שקרה בינינו מצב כזה של מבוכה אני אומר לה כמה שאני אוהב אותה בפלא? ואיך אני מזמין אותה איתי לצאת לבד לסרט או לשבת על איזה אספרסו קפוצינו אני יודע... איך אני מזמין אותה בסוף השיחה בלי שהיא תבהל כי היא די ביישנית אבל היא באמת ילדה מתוקה ברמות...

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

אוקיי שמע כמה דברים:
    1.אל תתן לאפחד ירך
    2.אם אתה רוצה להזמין אותה לא בפלאפון לא במכתב ולא עם מטוס אפילו,הדרך הכי טובה שאתה יכול זה פנים מול פנים,שתדע שיש לך ביטחון עצמי (וזה ממש עושה את זה לבנות,מנסיון).
    3.עכשיו...בקשר לשאלה של איך...אני צריך לדעת כמה פרטים לפני...אתם מדברים בבצפר או אחרי בצפר וזה ? אם כן אז הרבה או קצת ? היא ידידה טובה שלך או סתם כזה.. ?
    4.זה שהיא ביישנית זה מעולה,כי זה נותן לך את האפשרות לעשות את המהלך הראשון,מה שממש רוב הבנות (איזה 90 אחוז לא זוכר) אוהבות שהגבר בשליטה...ככה נוצרנו מה לעשות לגבר יש ת'זין לא לאישה.
    5.בהצלחה,והכי חשוב אל תפחד,פשוט תלך על זה בלי לחשוב מה יקרה,אל תפחד ותגיד "מה יקרה אם היא לא תרצה",כי אז תגיד אהה לא חשוב בכל מקרה אני לא אוהב את הסרט הזה כל כך וזהו תמשיך בשיחה ותזרום לא קרה כלום יש עוד מספיק בנות...אתה כן צריך לפחד מלשאול את עצמך "מה יקרה אם אני לא יזמין אותה לצאת? " כי אז אתה תאבד אותה.
    6.באמת אבל,אל תתן לאפחד ירך

משתמש אנונימי
    אורח

חחחחחחחחחח אהבתי תודה אחי אני אנסה אני מדבר איתה בדר"כ שמזדמן באייסי היא לא נכנסת הרבה הייתה לי סיטואציה של לשבת ולדבר איתה 3 שעות פנים מול פנים היא ידידה ואני בכוונה לא מקדם את הקשר כידיד כי אני יודע שאני בטוח יוכל להיות ידיד טוב שלה אתה מבין... והיא ביישנית קרה לי מצב כזה כבר ששלחתי לה משו באסאמאס היא אהבה תרעיון אבל חברות שלה ירדו עליה והיא התביישה ... אתה מבין מה הבעיה פה מצד אחד אנלא רוצה שהיא תרגיש לא נוח עם החברות שלה כי זהבאמת לא נעים לי שהיא מתבישת וזה בטוח שאם אני אומר לה בכיתה אז החברות שלה יצחקו עליה ואותטו דבר אם אני יגיד לה באואי סיבוב דקה יש לי משהו להגיד לך גם על זסה הן יצחקו זה לפי מה שאני הבנתי מחברה טובה שלה ויש את החברה הכי טובה שלה שהיא הידידה הכי טובה שלי והיא אמרה שבגלל האסאמאס אז היא לא תסכים כנראה וחברה שלה האחרת אמרה שהיא התרגשה אבל אח"כ התביישה נ.ב איך אני אומר לה בא לך ללכת לאנשו ?

משתמש מכור האוואטר של Syncope
    שם פרטי
    =]
    לייקים
    1
    נקודות
    129
    משפט מחץ
    ג'נטלמן לעולם לא עוזב את הגברת הזקנה שלו

אתה אומר את זה כמו שאתה רושם את זה ... בא לך ללכת לאנשהו ?

תודה לעצמי

פורסם במקור על ידי -ערן-
    Nova קיבל באן
    תתחילו להרגע כאילו בחיים לא ראיתם זוג שדיים ענקיים
    פורסם במקור על ידי yonyon
    אוי איזה קעקוע היית כותבת " אני פרחה" על המצח היה יותר טוב .
    חחחחח הרגו אותי ^^

משתמש מכור
    שם פרטי
    ג'פטו
    לייקים
    0
    נקודות
    0

חחחח לא כאילו איך מבטאים את זה אלה איך אני בא אליה להגיד את זה כי כבר ציינתי שהיא ביישנית כמוני חחח ותאימן לי אני יודע איך זה מביך...

משתמש משקיע
    שם פרטי
    Tal CoHen
    לייקים
    0
    נקודות
    222
    משפט מחץ
    כשאתה יוצא מאוטו, שים אפוד זוהר, זה יציל לך חיים.

זה ממש לא מביך
    זה צריך לבוא בזרימה שלך אחי
    אתה מדבר איתה?
    סוף השיחה
    "מחר אני ואת בארומה על שוקו?" (או משהו אחר כאוות נפשך)
    תגיד את זה בביטחון, בלי יותר מדי משחקים
    אגב....
    יותר מומלץ שתגיד את זה בתור ציווי
    מחר אני בא לאסוף אותך בשמונה אני ואת הולכים לארומה
    או מחר אני ואת בארומה יושבים על שוקו
    קאפיש?
    קרא חוקי חתימות

משתמש מכור
    שם פרטי
    ג'פטו
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תודה אחי ננסה את זה... יש עוד הצעות...??? אני בכוונה לא כותב מאנונימי

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    390
    משפט מחץ
    מה אתה צריך ידידות? זה חרא . בסוף כולם מזדיינים עם כולם

תבוא אליה בהפסקה (או איפה שאתה לא רואה אותה) תגיד לה:
    "מחר אני ואת אצלי ב-8 , יהיה סבבה(זה לא שאלה זה עובדה שיהיה לכם סבבה)"
    בבית תזרום איתה תדבר תחבק ותנשק העיקר אל תעשה שום דבר בפתאומיות . נניח לפני שאתה מחבק אותה או WHATEVER תן לי נגיעות קטנות בה לפני כן , נניח טפיחות על הגב (לא חזק אלא סוג של ליטופים) ואחרי זה זרום איתה לנשיקה.

משתמש מכור
    שם פרטי
    ג'פטו
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תודה אחינו אני הבנתי את הרעיון הבעיה היא שדי אני מפחד שהיא תגיד לו כי היא ביישנית כזאת מול חברות שלה בכל אופן אני אנסה למצוא אותה לבד... אני אגיד לה ואני אספר לכם איך היה באשכול חדש...

משתמש ותיק
    שם פרטי
    אלירן
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "יש בחורות רואים כסף שוכחים...."

גבר !
    פשוט ולעניין..!
    תפוס לך יום..[אני אומר שיש בערב לבד] :]
    כך אותך איתך בצד,תגיד לה מה אתה מרגיש..היא תסכים 99.9%
    ו 0.1% היא לא :]

יאללה תן לה בראש!
    ושוב אני יחזור על המשפט מהשיר : "תתחיל איתה זרוק לה מילה, אל תתבייש היא אישה רגילה!"
    Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992

כלים שימושיים:
    Everest | CPUZ | Java |Flash |NOD32

משתמש מכור
    שם פרטי
    ג'פטו
    לייקים
    0
    נקודות
    0

שאלה אחרונה מבטיח (בעצם לא מבטיח...)- אי אפשר בפלא זה פחות יבייש אותה אני לא יכול לבוא ולהידחף בין החברות שלה לא חושב... מה לעשות... בטוח שאי אפשר בפלא ושאני יוצא הומו אם אני אומר לה בפלא זה בכל זאת רק להזמין לקפה... זה לא יותר מזה אחינו'S לדבר איתה והכל זו לא בעיה אין לי בעיה לדבר איתה לא בפלא ולא ברגיל אני יכול לדבר חופשי אמרתי כבר שקרה מצב שישבתי איתה פאקינג שעתיים או יותר ודיברתי איתה והצחקתי אותה והכל והיא צחקה וזרמה והמשיכה תשיחה אז תשמעו אני ממש מבולבל פנים מול פנים יצא לי רק אם 2 חברות שלה לא יבואו באותו יום לבצפר ואני אראה אותה עם החברה הכי טובה שלה החברה הכי טובה שלה תבין אותי היא יודעת הכל על הסיפור מבינים? אז ש 2 לא יבואו זה די נדיר שקורה מצב כזה אז אני חושב על להזמין בטלפון לא נראה לי אני יצא דפוק אם אני יזמין בפלא למה שנינו ביישנים.. מאוד אבל .... אני יותר ביישן ממנה אפילו אבל גם היא ביישנית לי יש בעיה רק שכולם מסביבי ואני פשוט לא יכול לדבר עם בת ביחידות כשאני עם עוד כמה אנשים (בנים כאילו) רק אם יש עוד בנות זה לא מפריע אבל אם אין בנות והיא לבד אז בכללל זה קל אחול****** אני שם זין על הכל והולך לדבר איתה חופשי...

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

"הילדה שאני רוצה,אז חברהה כי טובה שלה,ידידה שלה,אז דודה שלה,הדוור של הדודה שלה,הכלב של הדודה,השכן של הכלב,הבנדאם במפעם שמייצר את האוכל שהכלב שהוא הכי אוהב,אז הבת שלו,נראה לי תצחק עליי"

פאקק בנדאם עזוב אותך מה אחרים חושבים.
    בוא אני יסביר לך את זה ככה....(שיעור ממש בסיסי בתקשורת )
    נכון כשאתה מדבר עם מישהו שהוא כזה עייף ומבואס והכול הרבה זמן זה מתחיל להשפיע עליך ואתה גם מתחיל להיות עייף ? נכון כשאתה מדבר עם מישהו שהוא כולו שמח ומנסה להצחיק וזה גם אתה ניהיה יותר שמח ונכנס לקטע ?

זהו,אנשים משפיעים על הסביבה שלהם.
    אז אם תבוא לילדה הזאת בקטע של לא אכפת לך מה חברות שלך חושבות עליכם (טכלס אם הן צוחקות עליה שהיא איתך אז הן סתם מקנאות ולא יודעות לפרגן,שזה בכלל לא נקרא חברות טובות,אם בכלל ) היא גם תיהיה ככה,זה פשוט ישפיע עליה.

עדיין לא מאמין לי.. ? אז נכון תמיד כשאתה רואה תינוק בוכה ולידו תינוק,התינוק השני משום מה גם יתחיל לבכות. זה בסיסי וככה נוצרנו....

אז לך עליה בלי לחשוב מה אחרים יחשבו עליכם,אם חברות שלה עדיין צוחקות וזה סתם מפריע לך פשוט לך אליהן ותגיד להן "שמעו,אני אוהב את *** והיא אותי אז אם אתן מקנאות בעיה שלכן,עכשיו חלאס להציק ולצחוק עליה,חשבתי שאתן חברות שלה אתן אמורות לפרגן !! "

סורי על החפירה ובהצלחה

משתמש מכור
    שם פרטי
    ג'פטו
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אני יכול להגיד לך משו? אם כן אז רשמתי שהיא עוד לא חברה שלי ואני לא בטוח מה הסטאטוס שלנו אני רק רוצה להזמין אותה לצאת איתי לארומה מתישהו באיזשהו ערב אני יחליט כבר ואם היא תרצה לבוא ולא תמציא תירוץ חחחח היא אפפעם לא שיקרה אז לא נראה לי שהיא תשקר עכשיו חחח... אם היא תירצה לבוא קיצור משם זה לא בעיה בשבילי תקשורת שבין שנים אני טוב אחי ... חח אבל לא כשכולם לידי והחברות שלה צחקו עליה כי שלחתי לה אסאמאס שהיא די אהבה כנראה ואז היא התביישה למה הן צחקו עליה ויש ילדה אחת בחבורה שם שאם היה לי איך להרוג אותה בשקט בלי שאפחד ידע הייתי שוחט לה תפנים .
    שתבין איזה ילדה יפה היא... וחמודה ומתוקה וחכמה לא פחות...
    נערך לאחרונה על ידי החתיך.; 22-02-2008 בשעה 16:43.

משתמש כבוד האוואטר של shachar4490
    שם פרטי
    שחר
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אל תחשבו יותר מדי על פאדיחות או משהו כזה שעלול לקרות- בנות לא חושבות שזה דבילי כשמזמינים אותן לצאת.
    פשוט דבר איתה לבד ותשאל אותה אם בראש שלה לצאת איתך לסרט או כל מה שיעלה לך בראש.. אל תחשוב יותר מדי על ניסוחים וכאלה..

משתמש מכור
    שם פרטי
    ג'פטו
    לייקים
    0
    נקודות
    0

זה העניין אחי אנלא מוצא אותה לבד כל הזמן החברות שלה דבוקות אליה ומאכילות אותה סרטים
    ואני מוכן לעשות הכל בשבילה.(נקודה)

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:20.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,716 | הודעות: 8,151,298 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect