האידיאולוגיה שלי:
על כל טיל שישוגר אלינו- ישראל תמחק משבצת בעזה, לפעמים המשבצת יכולה להיות כפר.
האידיאולוגיה שלי:
על כל טיל שישוגר אלינו- ישראל תמחק משבצת בעזה, לפעמים המשבצת יכולה להיות כפר.
בברכה, Joni
|
|
גועל נפש..... לא רק התמונות גם התגובות פה.
עם כל הכבוד לצה"ל (ויש הרבה כבוד) אין צורך פה בתגובות מתלהמות חלק מהתמונות פה מציגות ילדים שספק אם היה להם חלק בפעילות העוינת, וזאת ברבריות לשמה לצחוק ולהאדיר כאלה דברים.
בנפול אויבך אל תשמח.
נערך לאחרונה על ידי Acid-Boy; 03-03-2008 בשעה 16:50.
Acid-Boy -טבעי שלא ישלוט בעצמו
מנהל לשעבר :
תמונות סקס.
תמונות ישראליות.
וגיבורים.
תנו לצהל לנצח.
אני נגד פגיעה באוכליסה אבל כל מי שנותן יד לטרור יש לפגוע בו.
גועל נפש מסכנים אבל זה מגיע להם חולרות.
מאיפה אתה תמיד מגריל את התמונות הזוועתיות של היום?
תודה ששיתפת או משהו =|
מה הקשר מה אתה סתום? הוא ילד בן 6 (אני מעריך) נראה לך שהוא יודע מה יש לו על הראש?.
תפסיקו כבר לדבר שטויות ארגון החמאס הוא זה שקיבל 100 צ'אנסים לא אותם אזרחים תמימים (רובם לא כל כך תמימים) שגרים בעזה.
ותפסיקו כבר עם הגזענות הזאת הרבה אנשים חפים מפשע מתים בעזה.
תחשבו על זה ככה:
תושבי שדרות חוטפים קסאמים כבר הרבה זמן הם קורבנות שלא עשו כלום לאותם אנשים שמשגרים את אותם קסאמים.
חלק מתושבי עזה נפצעים/נהרגים מאש של צה"ל והם קורבנות שלא עשו כלום.
אנחנו עושים בדיוק מה שהם עושים וזה לא צריך להיות ככה צה"ל יכול תקוף בעזה בלי לגרום למותם של כל כך הרבה אנשים חפים מפשע .
ושלא תבינו אותי לא נכון אני לא שמאלני או ערבי אבל אני לא חושב שזה צריך להיות ככה
אני לא מסכים עם כל ההקשרים האלה -הורים שלו, דודים שלו ואפילו סבתא שלו שום דבר לא נותן הצדק להריגת ילד בן 6 תאר לך וילד בן 6 היה נהרג בשדרות? (יכול להיות שכבר קרה אני לא זוכר)
החוכמה היא להבין את הצד השני הרי הרוב הם אותם אזרחים שלא מעוניינים שצה"ל יתקיף אותם אם תדע לדבר אליהם או לפעול מבלי להוסיף אותם למעגל השנאה הזה תצא הכי טוב, מה אתה חושב על אותו ילד שנהרג משפחה שלמה (יכול להגיע גם ל40 איש ) מבקשת לנקום והם לא רואים את החמאס אשם בזה אלא את ישראל בידיוק כמו שאתה לא היית רואה את ישראל אשמה באיזה פיגוע שהחמאס עשה /(חס וחלילה) יעשה, וחלק מאותם אנשים יכול להיות שיגדלו להיות רבי מחבלים ונסראללות חדשים כתוצאה מאותו טיל שלא כוון נגד הילד אבל פגע בו בכל מקרה , אני לא אומר שלא צריך לפעול , אבל צריך לפעול בחוכמה ובזהירות ונצא גדולים מכל הבחינות.
אז בוא אני אסביר לך איך זה בחיים האמיתיים:
אי אפשר לא לפגוע באזרחים כשנלחמים בארגון טרור שנבחר בבחירות דמוקרטיות ע"י האזרחים התמימים.
אה, וזו לא גזענות- זה הגיון בריא.
כמובן שבאמת טיפשי להגיד על הבן 6 שהוא אשם במשהו, אבל אין שום אפשרות להפסיק את הקסאמים בלי לפגוע באזרחים שלפעמים באמת הם תמימים יחסית, בנתיים... כי הם עוד לא גדלו מספיק.
בעייתי מאוד..
הרגו להם כולה 105 איש, עשו בושות...
תורידו שכונות שלמות ככה נהיה שמחים.. חבל..
לגבי התמונות? לא מספק, צריך יותר..