תגידו אתם חושבים שטפרטורה גבוה מדי לי נראה שCPU גבוה
תמונה http://www.silvup.net/img.php?id=tsgtybth5b6z71u.bmp
צריך לחכות 1דקה שתמונה תעלה תודה לעוזרים מראש
מפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E6300
תגידו אתם חושבים שטפרטורה גבוה מדי לי נראה שCPU גבוה
תמונה http://www.silvup.net/img.php?id=tsgtybth5b6z71u.bmp
צריך לחכות 1דקה שתמונה תעלה תודה לעוזרים מראש
מפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E6300
|
|
זה במאמץ או מנוחה?
אם מאמץ אז זה בסדר, אם במנוחה אז תנקה את המאוררים ומהר, זה יכול לבשל לך תמחשב,
במיוחד אם הוא לא כובה מעצמו.
מתי קנית את המחשב? אתה על OC?
אם יש לך אחריות, אין יותר מידי מה להסתבך, נצל אותה. (נכון אפשר גם לסדר את זה לבד.. אבל אין צורך)
ייתכן כי משחה טרמית פשוטה תפתור את הבעיה.. בכל אופן גש למקום שמעניק לך את האחריות ותן להם לשבור את הראש.
אגב, פעם הבאה תעלה תמונות בפורמט JPG וכו', ובטח שלא BMP, זה ייקח לתמונה הרבה פחות זמן לעלות
חחח 2 מגה התמונה ושים לב לכותרת יש לך מזל שלא נעלתי!
ואגב אל תדאג בקשר לטמפרטורה פשוט תנקה מאווררים טוב טוב ותראה שלא מפריע משו לזרימת אוויר זה נורמאלי למעבד הזה.. ולא ארה לי ה ממש במנוחה אבל בסדר
מחזק, רוב הסיכויים שמשחה טרמית תסדר את העניין.
וחי, הטמפ' ממש לא נורמאלית למעבד כזה. מעבדים בעלי שני ליבות במצב מנוחה לא אמורים לעבור 45מעלות, ובטח שלא להגיע ל65מעלות.
אני לא רוצה לחשוב מה יקרה אם הוא יריץ משחק כבד סטייל קרייסיס...
כמו שציין israliviper קח לחנות שממנה רכשת ותבקש שיבדקו את העניין.
כן אחי אבל אולי זה לא נורמאלי אבל הוא צריך לבדוק תמאווררים במארז אחי אני מדבר מניסיון יש לי את אותו המעבד שיוזיז את הכבל IDE של הכונן שלא יפריע למאוורר ויבדוק שהמאווררים מחוברים ל 12 V ולא ל 5 V ותראה אם הטמפ' שלו לא יורדת ב 7 מעלות אני צנצנת אבל עזוב באמת לך אם יש אחריות לא שמתי לב O_O
ץבדוק ב BIOS לפני שאתה סתם סוחב ת'מחשב, אברסט ידוע בזיהוי טמפרטורות שגוי.
קודם כל... למה Everest Home Edition ? יש Ultimate Edition וסריאל לא בעיה להשיג ( אני לא יביא לך כי אולי זה נוגד את חוקי הפורום, אבל אם כל כך חשוב לך, שלח לי הודעה בפרטי. )
גם אם זה במאמץ, הטמפ' לא אמורה להיות 62 מעלות !
יש לי E4500 , המעבד שלי לא עובר את ה - 40 מעלות, ושתי הליבות לא עוברות את ה - 32 מעלות. ( וזאת בעת מאמץ של אימיול, אנטי-וירוס Zonalarm, ו - Crysis ביחד. )
הטמפרטורה של המעבד שלך גבוהה מאוד, למרות שאולי הבעיה היא אצל אוורסט. בכל זאת, Home Edition.