אני מתחיל להתעניין בקשר למה לעשות בצבא, ורציתי לדעת על טייס...
אני יודע שצריך 97 פרופיל ו54 קבא...
אבל השאלה שלי זה אם צריך פסיכומטרי גבוה (ואיזה ציון צריך) וגם אם הם לוקחים ממוצע בגריות או משהו כזה
אני מתחיל להתעניין בקשר למה לעשות בצבא, ורציתי לדעת על טייס...
אני יודע שצריך 97 פרופיל ו54 קבא...
אבל השאלה שלי זה אם צריך פסיכומטרי גבוה (ואיזה ציון צריך) וגם אם הם לוקחים ממוצע בגריות או משהו כזה
|
|
80 ב5 יחידות מה?
אני עושה 5 אנגלית 5 פיזיקה 4-5 מתמטיקה 10 מחשבים ואת כל שאר הרגילים
יש אנשים שעושים 3 יחידות מתמטיקה ועוברים ירפ"א.
בכל מקרה לפי מה שאתה רושם פה לא צריכה להיות לך בעיה בכלל. סביר להניח שתקבל קב"א גבוהה ואם הפרופיל יהיה מתאים תקבל זימון למבדקים ובהצלחה!
ישי התותח
לא מעניין אותם ציונים תכלס הם שואלים את זה כדי לראות אם אתה משקיע כי תלמיד טוב זה תמיד טוב להם ופסיכומטרי גם לא צריך אני מדבר מניסיון, סך הכל כל שעליך לעשות הוא לעבור את המבחנים שמראים את הרמה שלך במתמטיקה בירפ"א א כל דבר אחר שאתה לומד הוא בונוס בשבילך.
שואלים במבדקים מן שאלות פסיכוטכניות כאלה....אל תדעג לא משהוא קשה....רק קצת ארוך ומתיש...ד"א רואים שיש לך ראש טוב אז אל תלחץ וגם זה לא ממש יקבע אם אתה תתקבל או לא...יש לך עוד דרך ארוכה...הכי חשוב זה להראות קור רוח כי המסלול בטיס לא ברמה של המיונים האלה הוא פי 100 יותר קשה אז תעשה השוואה לבד...(מניסיון)
סוף
עד הסוף
עד אין סוף
לא בדיוק אבי...הוא צריך פרופיל מתאים כלומר קרבי ללא סעיפים פוסלים
גם לי יש פרופיל מתאים אבל לא קיבלתי יום סיירות כי יש לי משקפיים
ולפותח הנושא אל תדאג כשתגיע לשלבים של המיונים הדבר האחרון שתשחשוב עליו יהיה למה באתי לפה ורק אז תחשוב על הציונים של הבית ספר ועל הפסיכומטרי
שיהיה הרבה בהצלחה