אחרי כל מה שהוא עבר, הוא עדיין המנג'ר של צ'לסי , מה אתם חושבים עליו ?
לפי דעתי הוא מאמן מצויין, שיודע לנצל את קשריו כדי להתקדם.
אחרי כל מה שהוא עבר, הוא עדיין המנג'ר של צ'לסי , מה אתם חושבים עליו ?
לפי דעתי הוא מאמן מצויין, שיודע לנצל את קשריו כדי להתקדם.
|
|
מאמן מצויין שיודע להתחבר עם האנשים הנכונים ובזמן הנכון.
I LOVE INTER
להתחבר לאנשים הוא יודע, לאמן הוא יודע, לנצח הרבה הוא מצליח אבל התארים פשוט לא מגיעים, יש סיכוי עדיין שצ'לסי תזכה באליפות ויש סיכוי כמובן לליגת אלופות אם הוא לא ייקח אחד מהם אני בטוח שהוא לא ימשיך, מקווה בשבילו שייקח אחד מהם כדיי שימשיך שם ויעשה לעצמו שם טוב בעולם ולא יאמן שנה אחת את צ'לסי ואז יחזרו ויאמן את מכבי חיפה ואף אחד בעולם לא יודע בכלל מי זה אברם גרנט.
הוא צריך להשתפשף עוד בצ'לסי או בכל קבוצה בסדר גודל הזה כדיי להיות אחד מהגדולים.
יהיה כיף!
מה שכן יאמר לצידו זה שאף פעם כמעט לא היה לו סגל מלא לא נגד ארסנל נגד מנצסטר הוא אימן יומים וגם לא היה רשום בפרוטוקול וגם היה אז את האדום המסריח הזה , נגד ליברפול הרכב טלאים ועשה טעות שפתח עם לאמפרד שרק חזר , הסיבוב הזה יהיה לו הרבה מה להוכיח הרבה מאוד מה להוכיח , והוא חייב לנצח את ארסנל לא קשור מה קורה שבוע הבא. בנתיים כמו שאמרתם הוא עשה הרבה דברים עלובים וכמה דברים יפים עם צלסי , עם הייתי אוהד צלסי שרוף גם אני היייתי מהאלה שצועקים לו ללכת , ובצדק את האמת .
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 15-03-2008 בשעה 18:30.
Siete
מה יש לחשוב עליו? אולי אחד האנשים הנפלאים בכדורגל ההישראלי. מייצג אותנו בכבוד, רק חבל שעכשיו כל אוהדי צ'לסי רוצים לירוק לו בפרצוף
שמע אחי עזוב תהדחה לברנסלי זה לא רציני באמת דברים כאלה קוראים עם הוא היה לוקח את התואר מטוטנהאם ועכשיו הוא יכול לנצח בטוטנהאם ביום רביעי הכל אבל הכל היה נראה אחרת וחבל , משחק אחד שינה הרבה דברים בשבילו
Siete