מי שרוצה שאני יעשה לו משתמשים כל משתמש בחמישים שישלח לי בפרטי איזה שם משתמש וסיסמא ואני יעשה לו עד חמש כאילו אם הוא רוצה 5 אז הוא צריך להביא לי 250 נקודות 5x50 אוקי אז מי שרוצה שישלח לי בפרטי
תתחילו לשלוח![]()
מי שרוצה שאני יעשה לו משתמשים כל משתמש בחמישים שישלח לי בפרטי איזה שם משתמש וסיסמא ואני יעשה לו עד חמש כאילו אם הוא רוצה 5 אז הוא צריך להביא לי 250 נקודות 5x50 אוקי אז מי שרוצה שישלח לי בפרטי
תתחילו לשלוח![]()
|
|
אני חייב:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחה
מה עוזר שתירשם?
אתה צריך ללחוץ על לינקים בשביל שיקבלו כסף.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
אני עושה להם על השם שלהם ואז הם יכולים להכנס אליהם מהמחשב של חברים שלהם
חחחחחחחחחחחחחח
מה הבעיה להרשם?
חולצות ובלייזרים אלגנט :
אתה יכול פעם אחת בכל מחשב זה הקטע אבל יש לי דרך שאני יכול כמה שאני רוצה
המממ פרוקסי?
ואם הם במילא לא יכולים להיכנס מהמחשב שלהם, אז שיירשמו אצל חברים שלהם וזהו :|
נערך לאחרונה על ידי baSS4; 17-03-2008 בשעה 17:38.
וואי
אתה חייב להיות גאון, אם זה מה שאתה אומר.
אסור להחזיק 2 משתמשים
אבל אתה מוכן לתת לאנשים עוד משתמשים?
חולצות ובלייזרים אלגנט :
תקשיב אני עשיתי 14 משתמשים תחתי ואני בדיוק כרגע לוחץ על ליניקים של המשתמש ה14 שלי וכל ה14 הם מתחת לאחד שהוא מקבל את כל הכסף כי מצאתי דרך אז חשבתי שאנשים אחרים ירצו משתמשים תחתיהם אבל אני רואה שלא כל כך רוצים כי אני חושב שזה ממש שיטה טובה כי אני מיום שבת עשיתי 3 דולר רק אני בלי עזרה מאף אחד ואני עושה כל פעם עוד ועוד משתמשים אני גיליתי את זה ביום שבת מאז אני עושה ועושה
נערך לאחרונה על ידי ADAMEM; 17-03-2008 בשעה 17:57.
אני גם קונה את הדרך...