קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. עזרה +פריקה| אני כבר לא יודע מה לעשות
    על ידי newd_l בפורום אימון אישי - קואצ'ינג
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 11-07-2011, 12:11
  2. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 30-01-2008, 12:30
  3. דיי כבר מיואשש!!! לא יודע מה לעשות!!
    על ידי tRoX בפורום משוב
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 20-08-2007, 12:56
  4. תגובות: 27
    הודעה אחרונה: 11-12-2005, 23:38
  5. [שאלההה] שמעו אני כבר מת פה לא יודע כבר מה לעשות
    על ידי eliSitBon בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 28-11-2005, 01:39
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15

[פריקה] דיי אני כבר לא לא יודע מה לעשות!

משתמש מכור האוואטר של DMAN
    לייקים
    1
    נקודות
    30
    משפט מחץ
    הבגדים מספרים לאחרים מי אנחנו, אל תצאו בחוץ ערומים!!

ברירת מחדל [פריקה] דיי אני כבר לא לא יודע מה לעשות!

סליחה עם הכותרת לא טובה לא מצאתי משו אחר..
    טוב נתחיל אני בן 16 וחצי ובמילים פשוטות אני רוצה למות!
    לא פעם אחת חשבתי על התאבדות באמת.. אני לפעמים מוצא את עצמי בוכה לבד אולי אני אישמע כמו ילד או ילדה קטנה.. אבל אני באמת לא כזה.. אני לא נראה הכי טוב שבעולם אבל עדיין.. כל המקרה הזמן שעובר עליי בזמן האחרון השיל ממני הרבה משל בתוך שבוע איבדתי 4 קילו.. אני לא אוכל כמו שצריך אני לא יושן כמו שצריך.. די אני כבר לא יכול.. הגעתי למצב שאני מסתכל על הורידים שלי ואומר.. אולי נעשה את זה ונגמור עם הכל.. אני בעצמי לא יודע מה הבעיה.. אבל ישנה תכונה אחת שאני מת להיפטר ממנה והיא הביישנות.. יש ילדה בכיתה שלי שאני ממש אוהב אותה.. אין פשוט מושלמת גם יפה ביופי וגם באופי.. אני פשוט לא יכול אפילו לגעת בא.. אני יושב ממשו קרוב לידה ואני מפחד שניתקל במצב שאני והיא מסתכלים אחד על השני.. היא מדברת איתי צוחקת איתי אבל אני כמו מטוטמם מוריד את הראש ואומר.. כן כן... הביישנים פה יודעים על מה אני מדבר..
    רציתי לשאול פה מישו איך אפשר לעזאזל להיפטר מהתכונה הזאת.. אני לא רוצה להגיע למצב שאולי באמת אני אתאבד.. יש לי אח קטן שאותו אני מאוד אוהב.. ואני לא רוצה לא לראות אותו יותר..
    אההה וכמעט שכחתי לציין הרבה בנות מדברות איתי.. יש לי חוש הומור די טוב.. כמעט כל מה שיוצא לי מהפה מצחיק הרבה אנשים.. לפחות יש משו שאני יכול להתגאות בו.. היה לי מקרה ממש מוזר עם ילדה שלמדתי איתה.. היא תכננה את היום הולדת שלה והיא הזמינה אותי ופתאום היא אומרת לי באייסי שהיא חלמה שאני והיא מתנשקים אמרתי לעצמי מה?! חחח אני היא הייתה כל כך יפה שמצאה מישו כמוני להתנשק איתו.. מרוב הביישנות שלי לא באתי ליום הולדת שלה ואיבדתי את הקשר.. אני לא יוצא למסיבות ועם חברים בגלל שאני מתבייש.. אני לא יודע כבר מה לעשות ונראה לי שאמרתי את המשפט הזה כבר הרבה פעמים..
    אז חברה מצטער על החפירה אבל תעזרו לי!!! בבקשה זה הדבר האחרון שהייתי רוצה לעשות.. אני מקווה שאני עוד יספיק לקרוא את התגובות כי שוב המחשבות של ההתאבדויות לא עוזבות אותי...

2. קישורים ממומנים

גם אני ביישן...באמת!
    אבל שמע את השיר Don't Try Suicide של Queen...אחלה שיר. =]

ואם אתה מגיע למצב של מוות-אז למה אתה פשוט לא הולך על זה?
    הרי אם תמות-לא יצא לך מזה כלום ואם תלך על זה-תמיד תהיה לך את האופצי ההראשונה של למות...=]
    אבל אתה נשמע לי בחור סבבה..לא תתאכזב לפי דעתי. (:

בהצלחה-אל תנסה להתאבד!

משתמש מכור האוואטר של DMAN
    לייקים
    1
    נקודות
    30
    משפט מחץ
    הבגדים מספרים לאחרים מי אנחנו, אל תצאו בחוץ ערומים!!

חחח תודה אחי.. השיר הזה העלה לי חיוך קטן
    אבל עדיין נראה שגם אתה צריך את השיטות ואת הטיפים להפסיק להיות ביישן... ושוב תודה אחי..
    מחכה לעוד תגובות..

משתמש מכור
    שם פרטי
    ג'פטו
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אחי גם לי יש את הביישנות הזאת ואני יודע על מה אתה מדבר כשאתה אומר שאתה מצחיק אותה ובכל אבל לא יכול להסתכל לה בעיניים אצלי זה גם ככה אני נראה טוב דווקא אבל הייתה לי פעם בעיה בעיניים ואני כל הזמן חושש שהיא תחזור בידיוק כשהיא מסתכלת (הייתה לי פזילה ממש קטנה פעם פיצפונת אפילו לא שמו לב(אני מדבר בגיל 5)...)
    בכל מקרה אני בסוף לא הסתכלתי אליה היא הייתה בכל זאת בקטע אבל הרסתי את זה בהודעה אחת חחחחחחחחחחחח אני ילד שמצחיק בנות כמו אני לא יודע מה אחי אני ישבתי הלידה בטיו אחי היא נפלה על הריצפה היא שכבה במיטה אחי אני ישבתי עליה היא מתה אחי היחיוך לא ירד לשניה עזוב תסיפור שלי אם אתה מצחיק ויש לך אופי כמו שאתה אומר ואתה רק ביישן אז תנסה למצוא אותה לבד אחי זה יעזור.. כשהיא לבד אתה לא תרגיש לא נעים מהחבר'ה...
    ואגב: אתה הומו בקשר לילדה האחרונה אם אתה ביישן היא כבר פנתה אליךך אחי היית צריך ללכת היית שומר על רופיל נמוך או מפרק חצי בקבוק וודקה לפני לא היית מרגיש בכלל תביישנות מבין? יצאת טמבל היא עוד אומרת לך שהיא פאקינג חלמה עלייך זאתאומרת =שיש לה משו כלפייךךךך ידבעע! זה מה שישי לי להגיד ך
    נערך לאחרונה על ידי החתיך.; 18-03-2008 בשעה 10:11.

משתמש כבוד האוואטר של Toxicity
    שם פרטי
    נבו
    לייקים
    38
    נקודות
    220
    משפט מחץ
    I know nothing except the fact of my ignorance.

כמה שהולכים להגיד לך את זה..
    אתה בן 16 בסה"כ, להתאבד בגלל מישהי שאתה מתבייש לדבר איתה? פאק יש לך את כל החיים לפנייך, תמצא בנות בהמשך הדרך ואפילו טובות יותר.
    אני אלך שניה רחוק וניקח לדוגמא מצב כזה.
    תאר לך שסוף סוף התגברת על הביישנות שלך, הצעת לה לצאת עשיתם מה שעשיתם, הייתם יחד, לא יודע מה.
    כמה אתה כבר חושב שתחזיקו? גם אם זה יהיה כמה שנים, זה לא יגיע לחתונה או משהו כזה (נדיר מאוד), ואז כשיהיה מצב שתיפרדו מכל סיבה שהיא, תצחק על עצמך שרצית להתאבד בגללה. אני לא אומר שלא שווה לנסות, אבל זה די קיצוני לגילך.
    נערך לאחרונה על ידי Toxicity; 18-03-2008 בשעה 10:26.

מצד אחד אני מבין אותך כי גם אני בגיל 16 הייתי במצב שנמאס לי מהכל כולל מהחיים.. אבל מצד שני, אני יודע שזה לא הפיתרון להתאבד בגלל שהחיים לא יצאו כמו שרצית או בגלל שיש משהי שאתה אוהב אבל מתבייש להגיד לה את זה.. פשוט תתמודד עם הביישנות שלך ותתגאה במה שאתה, ובקשר לזאת שאתה דלוק עליה אז זה אופייני לילד בגיל16, ואני חושב שהדרך הכי טובה בשבילך להתמודד עם הביישנות שיש לך זה פשוט להציע לה.. אני יודע שזה ממש לא פשוט ולא קל לעשות את זה, אבל אני מאמין שזה ייתן לך הרגשה יותר טובה גם עם היא תסרב לפחות ידעת שניסית וגם על זה שהצלחת להתגבר על הביישנות שלך.. בסה"כ כמו שאמרו פה אתה רק בן 16 והחיים עוד לפניך.
    אל תאבד את התקווה לאהבה.

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

תחשוב על זה שבגלל שלא פתחת את הפה שלך או בגלל שלא הסתכלת יכלת להפסיד (ואני מקצין פה בכוונה ואולי בכלל לא) , 3 שנים של כיף מטורף איתה , חוויות , נסיעות לחו"ל , זיונים , הרפתקאות , ארועים משפחתיים , צחוקים מטורפים בלילות , תמיכה בשעת צרה וקושי בחיים(כמו עכשיו) , ורק בגלל מה? בגלל שלא אמרת לה את המילה "היי" ? , תבין מילה אחת אחת מסכנה לא חווית את כל זה ונשארת בבית לאונן מול איזה קלאודיה מתורכיה (מצטער שאני מזלזל בך אבל כדי שתבין צריך גם לעקוץ קצת).
    אתה מתבייש? תעשה דברים שיפרצו לך את הפחדים.
    תלך החוצה תעשה משהו מטורף , משהו מצחיק , תעמוד מול הכיתה ותגיד משהו מפגר שכולם יצחקו עליך , ככה תתאמן כל פעם עד שתגיע למצב שאתה לא מתבייש מכלום או לפחות מרגיש מסופק.
    תתחיל בקטנה , תגיד היי ושלום לכמה בנות בבית ספר שאתה לא מכיר ודגש שאתה לא מכיר ולא ראית בחיים
    כל כמה ימים תגיד לאחרות אפילו סתם ברחוב שלום הי ערב טוב וכו' ככה כמה שבועות , תגביר כל הזמן את הקצב תראה שתרגיש טוב עם עצמך וזה הדבר הכי פשוט לעשות , כשאתה אומר להן שלום (אל תצפה גם לתגובה תמשיך ללכת) , תסתכל להן בעיניים , ופשוט תעבור.
    תחשוב על תרגילים כאלה ואחרים שיכולים לשבור ביישנות , תתחיל לדבר עם אנשים סתם על כל מיני דברים מפגרים , תראה מישהי בסופר ואם קופץ לך משהו לומר לה באותה הסיטואציה לדוגמה ("הקורונפלקס הזה מאוד טעים אני ממליץ") אז תגיד אותו ואל תשמור בבטן!$!@!!#%
    אני יכול להמשיך אין ספור איך לעצור ביישנות , בוא נגיד שהמקרה שלך עוד היה לייט לעומת המקרה שלי , שהיה פי 30 יותר גרוע ואני אפילו לא רוצה לספר אותו פה כי אני לא רוצה להיזכר בו ועשיתי מה שאמרתי לך שעשיתי ועוד הרבה דברים יותר גרועים כדי להיפתר מהביישנות ואני יכול לומר לך שזה מאוד עזר ופה ושם יש שרידים אבל ממש ממש לא כמו פעם

משתמש כבוד האוואטר של Mr. Ingidao
    שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ
    אם אלף מילים לא יפיקו תקווה תראה מה שתיקה אחת שווה

היא רמזה לך הכי בעולםשהיא רוצה אותך...
    אתה פשוט לא רואה את זה זה חלק מתכונות של גברים שהם לא מבינים רמזים של בנות.. צריך להוציא ספר או משהוא..
    אתה מתבייש? תעשה דברים שיפרצו לך את הפחדים.
    תלך החוצה תעשה משהו מטורף , משהו מצחיק ,
    תכלס צודק.. אני מציע לרוץ ברחובות עם בוקסר ויודע מה.. אני מייחל לך שהיא תרד למכולת לקנות משהוא והיא תראה אותך ואז תקפוץ לאיזה שיח והיא תמות מצחוק ומחר שתיכנס לכיתה היא תסתכל עלייך אתה תסתכל עליה ויהיה לכם חיוך של אוזן לאוזן... אוךך לא משנה זה מה שקורה שיש לך חבר טוב שהוא במאי..
    קיצור.. באמת תפרוץ קצת את הפחדים שלך ואת הביישנות..
    יותר נכון.. אל תפחד מתגובות של אחרים!!!.. ותיהיה בקרבת אנשים שאין להם אלוהים בכלל אין להם גבולות הם יכולים בכל רגע נתון להחליט שאף אחת בבי"ס לא מסתובבת עם חולה נקודה.. באמת תיהיה ליידם הם ישפיעו עליך ויוציאו אותך מזה.
    עוד דבר..
    שיהיה לך חבר הכי טוב.. באמת.. שיהיה לך אחד כזה שהוא .. כמו האח השני שלך.
    לגבי האח הקטן שלך לא הבנתי עדיין מה הבעיה... ..

קודם כל אל תתאבד...תחשוב גם על הסובבים אותך
    דבר שני, הייתי באותו מצב שלך בכיתה ח' (רק שאני נראה יותר טוב...חחח סתם אחי )
    הייתי חדש ולא הייתי מדבר הייתי מחייך והיו שואלים אותי שאלות הייתי עונה בשקט..לא יכלתי להסתכל לאנשים בעיניים
    היום אני פחות ביישן,עדיין לא תצליח להיפטר מזה לגמרי
    תיצא עם חברים יום שישי תילך פשוט אל תחשוב מה יהיה
    לאט לאט אתה תיפתח גם אם לא תרצה תנסה לזרוק לפעמים הערות .... אל תנסה להצחיק אם אתה מצחיק זה יבוא לבד
    אני יציע לך עוד משהו ולכל השאר אל תהרגו אותי...אם החברים שלך שותים (אלכוהול) תשתה איתם....לא בהגזמה שתה רק כמה כוסות שאתה בראש טוב אתה תדבר שטויות בלי לחשוב

פפיייי איזה חפירות הבאתי פה רבאקק

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

לאדע מה אמרו לך לא קראתי את כל התגובות,אבל שמע.
    תסתכל על היד שלך,תוריד אותה ליכוון הביצים.
    תכניס את היד לביצים.
    תבדוק אם יש לך שם משהו.
    במידה ויש,
    אז תפוס לעצמך אותם ותגיד שאתה גבר,אין לך ממה להתבייש מהמין היפה.

מגניב,אתה אוהב אותה?
    אתה רוצה אותה?
    לך על זה.
    בסוף מישהו אחר יבוא ויקח לך אותה ואז תתבאס כל החיים שלך והרצון להתאבד יהיה חזק יותר מאי פעם.
    לך אלייה,אל דבר איתה אפילו פנים מול פנים.
    שב איתה יום שישי באייסיקיו..
    "משעמם לי,בא לך לצאת להסתובב?"
    אמרה לא?לא נורא..נסה שישי הבא,יום אחר שיש חופש,או סתם לשבת ביחד עד 11-12 בחוץ..

אבל אחי,זה שאתה מוריד את הראש,זה לא רק מביישנות,זה מכבוד יתר .
    אני יודע מה קורה איתך,זה גם קרה לי,גם אני הייתי במצב שלך,אבל בגיל קצת יותר מוקדם.

בעיקרון הדיבורים שלנו כאן לא יעזרו לך בגרוש אם לא תעשה משהו עם עצמך.
    לך,דבר איתה,תן לה נשיקה בבוקר,נשיקה שאתם יוצאים מביה"ס,תן לה חצי חיבוק כזה סתם בהפסקות
    תשב קרוב לידה בשיעורים
    דבר איתה אפילו במכתבים במהלך השיעור.

אבל אל תשכח את המטרה שלך,
    להיות איתה.

במידה וניסתה על ההתחלה להזמין אותה לצאת להסתובב והיא אמרה לא,אל תיקח את זה קשה ותגיד לעצמך שאתה כישלון ואף אחת לא רוצה אותך.
    תחכה עוד,תתקרב עוד,ואז תנסה שוב.

תראה לה שאתה בקטע ואתה לא תוותר עד שאתה תשיג את המטרה שלך.

אחרי שהיא אמרה כן והסכימה לצאת להסתובב או איך שאתה לא תיקרא לזה,
    תחכה לרגע הנכון,ותנסה לנשק אותה.
    זרמה?מזל טוב.
    לא זרמה?בקטנה,היא לא בקטע אחי,NEXT!

יש עוד הרבה דגים בים..ולחקם יש אפילו ציצי D:.

ואגב,אל תחשוב על להתאבד.
    לא שווה את זה.

איזה מגילות עצבניות חחח לא קראתי כי זה ארוך מדי ואין לי זמן אבל אני אגיד לך מה דעתי.
    אתה במצב שאתה צריך לשנות גישה לחיים. לא תהיה לך חברה אם לא תלך ותתחיל עם מישהי... זה מאוד פשוט והגיוני. נכון יש את אלה שהן נופלות עליהם מהשמים אבל אם אתה לא כזה אז תעבוד בשביל זה.
    כמו שאתה לומד למבחן כדי להצליח, כמו שאתה מתאמן כדי לרוץ מהר יותר ככה גם צריך לעבוד בשביל להשיג מישהי.
    כמו ש100 במבחן לא יבוא בלי שתלמד ככה גם חברה לא תבוא בלי שתעבוד בשביל להשיג אותה.
    בקשר למראה שלך - זה מה יש ועם זה עושים עסקים. אתה יכול לשבת ולבכות עד מחר אבל המראה שלך לא ישתנה.
    אם אתה צריך עזרה באיך להתחיל איתה אני מוכן לעזור אבל קודם כל אתה צריך להגיע להחלטה שאתה מנסה כי אם לא תנסה לא תשיג אותה אין מה לעשות ככה זה.
    אתה ביישן? תתגבר אין לך ברירה אני אומר בשיא הרצינות כי לבכות על זה לא יעזור לך. אגב, ככל שתנסה להתגבר על הביישנות אתה באמת תהיה פחות ביישן עם הזמן ובניגוד למראה שלך זה כן בר-שינוי.

ועוד דבר לגבי המראה, סתם שתדע שחלק גדול מהמראה של בנאדם זה הלבוש שלו.
    יש הרבה אנשים מכוערים שבגלל שהם מתלבשים יפה אז בנות אומרות שהם "חתיכים"... חרטא הם נראים על הפנים אני אומר לך באחריות אבל זה שהם מתלבשים יפה עושה אותם ל"חתיכים". קיצר זאת סתם עצה לשיפור המראה שלך אם אתה רוצה לשנות אותו.

אבל סה"כ, זה חרטא, אתה צריך קודם לשנות גישה לחיים ואחר כך לעבוד על השאר.

ישי התותח

משתמש כבוד האוואטר של Hitman
    שם פרטי
    יגאל
    לייקים
    2
    נקודות
    1,282
    משפט מחץ
    יש הרבה דגים בים, אבל כריש כמוני לא תמצאו.

אחי אל תתבאס קח תעצות שהביאו לך פה ותיישם אותם
    אני גם מבין אותך אני גם דיי ביישן
    ולפני כמה שנים גם לי היו מחשבות על התאבדות והבנתי שזה טיפשי ואין טעם לעשות את זה ויש אנשים שסובלים הרבה יותר ממני וממך ועדיין לא העלו בדעתם להתאבד ... להתאבד זה פשוט משופעות חסרת טעם
    אם אתה צריך משהו אחי אל תהסס לפנות אליי ולא רק מהפורום או מהאיסי אנחנו גרים באותה עיר

ציטוט נכתב במקור על ידי ben4455 צפיה בהודעה
    אחי .. אני כאילו עדיין בכוס של האמא שלי.. ואם אני לוחץ על E הוא רק בוכה... והרופא מסתכל כאילו הצידה...

משתמש משקיע
    שם פרטי
    Tal CoHen
    לייקים
    0
    נקודות
    222
    משפט מחץ
    כשאתה יוצא מאוטו, שים אפוד זוהר, זה יציל לך חיים.

ציטוט נכתב במקור על ידי Nevo צפיה בהודעה
    כמה שהולכים להגיד לך את זה..
    אתה בן 16 בסה"כ, להתאבד בגלל מישהי שאתה מתבייש לדבר איתה? פאק יש לך את כל החיים לפנייך, תמצא בנות בהמשך הדרך ואפילו טובות יותר.
    אני אלך שניה רחוק וניקח לדוגמא מצב כזה.
    תאר לך שסוף סוף התגברת על הביישנות שלך, הצעת לה לצאת עשיתם מה שעשיתם, הייתם יחד, לא יודע מה.
    כמה אתה כבר חושב שתחזיקו? גם אם זה יהיה כמה שנים, זה לא יגיע לחתונה או משהו כזה (נדיר מאוד), ואז כשיהיה מצב שתיפרדו מכל סיבה שהיא, תצחק על עצמך שרצית להתאבד בגללה. אני לא אומר שלא שווה לנסות, אבל זה די קיצוני לגילך.
    כל מילה זהב

בקשר ללהתגבר על הביישנות
    זה הכל בראש שלך
    תתחיל להתאמן על זה, תחייך תראה ביטחון עצמי שאתה נכנס לביצפר ואפילו בבית!
    קרא חוקי חתימות

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

בשביל להיפטר מביישנות אתה חייב קודם כל לצאת עם חברים,ולעשות שטויות בחוץ,דברים שלא הייתה חושב שתעשה איתם,למשל אם יוצאים לסרט,אני זוכר שהיה סרט פעולה,עכשיו אני וחבר שלי צחקנו על זה שיש כל הזמן כינורות ברקע כשיש אקשן,אז אני עשיתי באוויר כאילו אני מנגן על כינור כשהיה אקשן וזה הצחיק את חברים שלי,ועמדתי ככה באמצע הקולנוע ועשיתי את זה,אחרי זה התחלתי להכיר ידידות וזה ומשם זה ממש התפתח ואני התחלתי לדבר עם בנות ממש בפתיחות וראיתי שאיןן ממה לפחוד,הן רוצות את זה יותר ממני !

כל מה שנשאר לך זה לצאת עם חברים ולהוציא הכול החוצה,בהצלחה =]

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    1

ממה אתם מתביישים בדיוק ממה?!
    אתם מפחדים שאם ידחו אותכם אז יתנהגו אליכם אחרת בשכבה וכזה?שימו זיןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
    בנות לא נושכות יא ה' מה אתם פוחדים?תפוס תזין שך (ואני מאמין שישך אחד כזה)ולך תזמין אותה לסרט או לצאת לאינשהוא,לא תמותו אם יגידו לכם לא...

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:25.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,049 | הודעות: 8,151,631 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect