סליחה עם הכותרת לא טובה לא מצאתי משו אחר..
טוב נתחיל אני בן 16 וחצי ובמילים פשוטות אני רוצה למות!
לא פעם אחת חשבתי על התאבדות באמת.. אני לפעמים מוצא את עצמי בוכה לבד אולי אני אישמע כמו ילד או ילדה קטנה.. אבל אני באמת לא כזה.. אני לא נראה הכי טוב שבעולם אבל עדיין.. כל המקרה הזמן שעובר עליי בזמן האחרון השיל ממני הרבה משל בתוך שבוע איבדתי 4 קילו.. אני לא אוכל כמו שצריך אני לא יושן כמו שצריך.. די אני כבר לא יכול.. הגעתי למצב שאני מסתכל על הורידים שלי ואומר.. אולי נעשה את זה ונגמור עם הכל.. אני בעצמי לא יודע מה הבעיה.. אבל ישנה תכונה אחת שאני מת להיפטר ממנה והיא הביישנות.. יש ילדה בכיתה שלי שאני ממש אוהב אותה.. אין פשוט מושלמת גם יפה ביופי וגם באופי.. אני פשוט לא יכול אפילו לגעת בא.. אני יושב ממשו קרוב לידה ואני מפחד שניתקל במצב שאני והיא מסתכלים אחד על השני.. היא מדברת איתי צוחקת איתי אבל אני כמו מטוטמם מוריד את הראש ואומר.. כן כן... הביישנים פה יודעים על מה אני מדבר..
רציתי לשאול פה מישו איך אפשר לעזאזל להיפטר מהתכונה הזאת.. אני לא רוצה להגיע למצב שאולי באמת אני אתאבד.. יש לי אח קטן שאותו אני מאוד אוהב.. ואני לא רוצה לא לראות אותו יותר..
אההה וכמעט שכחתי לציין הרבה בנות מדברות איתי.. יש לי חוש הומור די טוב.. כמעט כל מה שיוצא לי מהפה מצחיק הרבה אנשים.. לפחות יש משו שאני יכול להתגאות בו.. היה לי מקרה ממש מוזר עם ילדה שלמדתי איתה.. היא תכננה את היום הולדת שלה והיא הזמינה אותי ופתאום היא אומרת לי באייסי שהיא חלמה שאני והיא מתנשקים אמרתי לעצמי מה?! חחח אני היא הייתה כל כך יפה שמצאה מישו כמוני להתנשק איתו.. מרוב הביישנות שלי לא באתי ליום הולדת שלה ואיבדתי את הקשר.. אני לא יוצא למסיבות ועם חברים בגלל שאני מתבייש.. אני לא יודע כבר מה לעשות ונראה לי שאמרתי את המשפט הזה כבר הרבה פעמים..
אז חברה מצטער על החפירה אבל תעזרו לי!!! בבקשה זה הדבר האחרון שהייתי רוצה לעשות.. אני מקווה שאני עוד יספיק לקרוא את התגובות כי שוב המחשבות של ההתאבדויות לא עוזבות אותי...

ציטוט ההודעה

..